lauantai 12. tammikuuta 2013

Clic H - luottoranneke

Huomaa, että rannekkeet ovat suosikkiasusteitani, kun niistä on tullut postauksia nyt viime aikoina sen verran ;)
Mutta, Hermès'n Clic H ranneke onkin näkynyt muutamassa asukuvassa jo aiemmin, tässä siitä vielä tarkemmin. Hankin tämän pari vuotta sitten Etelä-Ranskan reissulta ja siitä saakka se on ollut yksi suosikeistani. 
Halusin mustan ja se onkin helppo pitää lähes päivittäin käytössä vaatteen kuin vaatteen kanssa.
Sovitin ranneketta itseasiassa Cannesin myymälässä, mutta jätin sen sinne ja ostin tämän vasta kentältä juuri ennen kotiinpaluuta. 
Ainakin Nykin myymälässä oli jo huvittavan näköistä, kun näitä oli rivissä lähes kaikissa väripaletin väriessä... Siinä oli ainakin mistä valita.








36 kommenttia:

  1. Moikka, tuo on kyllä kaunis, itselläni on sama malli ja väri mutta paksumpana versiona Pariisista ostettuna, sekin toimii hyvin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo leveämpi on myös tosi kiva, pitääkin katsoa sitä seuraavaksi.. Ja nythän on tullut vielä näitä myös sillä pelkistetymmällä H:lla.

      Poista
  2. Haluaisin tuon valkoisena :) pitäisi varmaankin tilata kun Hermeshän toimittaa Suomeen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinenkin olisi kiva, varsinkin keväällä/kesällä. Ja tosiaan nettikaupassakin on ollut aika kivasti eri värejä saatavilla - vaarallisen helppoa.. No onko Céline päässyt jo käyttöön?

      Poista
    2. Erityisesti kesällä se olisikin ihana. Ei ole vielä päässyt käyttöön, ehkä ensi viikolla :)

      Poista
  3. Ooh, tämä on niin minunkin haaveissani. Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveilin ja katselin tätä myös pitkään ennen kuin repäisin.

      Poista
  4. Näihin ei kyllästy - tai no välillä ehkä vähän ja sitten sen voi laittaa hetkeksi laatikkoon lepäilemään ja kaivaa taas esiin. Itselläni on yksi värikäs ja yksi rauhallisempi väri, joten kumpaankin moodiin löytyy. ;)

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosiaan kivan klassinen ja sen voi kaivaa aina uudestaan esille. Pitäisi itsekin kyllä hankkia jossain toisessakin värissä...

      Poista
  5. Voi, on tosi hieno! Olisko sulla hyviä vinkkejä kivoista kalenterinkansista? Haen kotain kohtuuhintaista,ei siis esim. LV joka taitaa maksaa yli 400e...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain tänään LV:ltä kalenterinkannet+muistiinpanosivut. LV:n kannet maksavat 300€ ylöspäin. Hinta riippuu kansien koosta. Myös kalenterisivut ovat melko hintavat. Esim. suurimpaan kalenterikokoon pelkät kalenterisivut maksavat 85€.

      -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

      Poista
    2. Moikka Mapsi, no voisiko Akateemisesta löytyä kivoja esim. Ordining & Reda, Moleskine?
      Minulla on joskus ollut myös Mulberryn ja niitä voi olla myös muuten vielä alestakin!

      Mia, wau - luksushankinta!

      Poista
  6. Ihana! Ostoslistalla samainen ranneke valkoisena. Vielä pitäisi päättää tilaanko kultaisilla vai hopeisilla yksityiskohdilla. Myös oranssi ranneke on todella hyvännäköinen. On se aina niin vaikea päättää... :)


    -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta tuossa on vielä tuokin pohdinta! :)

      Poista
  7. Tämä on kyllä tosi ihana! Voisin kotiuttaa sellaisen melkein värissä kuin värissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kaikki värit toimivat kyllä mainiosti! :)

      Poista
  8. Minulla on sama koru harkinnassa. Onko se naarmuuntunut kaytossa? Kuvassa nayttaisi ettei.
    T. Camilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta ei mielestäni erotu häiritsevästi pienet naarmut. Ainoastaan tuohon alapuoleen niitä tulee helpommin, kun vaikka töissä käyttää konetta, niin se hakkaa helposti pöytään.

      Poista
  9. Minä tykkään myös ja toistaiseksi en ole vielä kyllästynyt. Mulla olisi punainen vielä haaveissa mustan lisäksi kesään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat - tuo sopii melkein mihin vain ja on ollut ahkerassa käytössä. Ja hei olipa ihana tavata!

      Poista
    2. Oli kyllä hauska aamupäivä ja todella mukava nähdä!

      Poista
  10. Ja kertakaikkisen hieno se oli livenäkin! Kiitos seurasta vain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kuin myös - oli mahtavaa tavata! Ihanaa NYC-reissua!

      Poista
  11. Aika nami. Itse haaveilen Kelly double tourista... Ehkä sitten 30 -vuotislahjaksi raaskin hemmotella itseäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös hieno ja kiva, kun se on nahkainen. Ansaitset ehdottomasti sellaisen!

      Poista
  12. Kiitos aivan mahtavasta päivästä oli tosi kivaa tutustua suhun! :)

    http://llovewantneed.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, oli tosi kiva tavata! Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  13. Olen seurannut laukkumuistosarjaasi ja ihaillut varmaa tyyliäsi jo pitkään. Toivottavasti kysymykseni ei ole liian henkilökohtainen, mutta minkä ikäinen olet? Mietin asiaa, koska tuntuu että läheskään kaikki eivät löydä kovin varhain omaa tyyliään, minkä seurauksena on hankala esitellä yhä ajankohtaisia löytöjä vuosienkin takaa. Olipa hankalasti muotoiltu lause, mutta ehkä ymmärrät, mitä ajan takaa. :) -Rita-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen siis 28 ja tyyliKOKEILUT alkoivat suunnilleen lukiosta. Siitä sitten monen erehdyksen ja erikoisenkin ratkaisun kautta olen päässyt tietynlaiseen suht. hillittyyn tyyliin. Pidän paljon tietynlaisesta business-tyylistä
      Ensimmäisen merkkilaukun olen hankkinut opiskeluaikana, mutta koitan pitäytyä niissäkin klassisemmissa malleissa. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  14. Siis mitä ? Olenhan mä näitä nähnyt mutta mieti, olis kiva mainostaa oman nimen etukirjainta tälläisessä rannekkeessa. Pitääpä laittaa myssyn alle muhimaan.

    Muuten, kun reissailet vähän enemmän, oletko tehnyt tilastoa mistä olis edullisinta hankkia merkkituotteita. Esim onko Pariisin keskustassa samat hinnat kuin lentokentällä jne. Itse olin kovasti ihmeissään kuinka paljon halvempaa oli Lontoon Mulberryn kentän liikkeessä kuin keskustassa, mietin onko muilla tax free alea.

    Ei sen puoleen tässä ole mitään reissua tulossakaan. Harmi... Ellei vkon päästä tarttuis johonkin tarjoukseen, kun on Matkamessut !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sopisi tosi hyvin siis :)

      En ole juurikaan vertaillut noita. Tuossa on aina se ongelma, että kentillä on kuitenkin aika suppea valikoima ja jos on keskustassa katsonut jotain ei oikein uskalla jättää hankintaa tuonne... Mutta ko. merkin tuotteet kannattaa yleensä ostaa ns. merkin kotimaasta, niin silloin hinta on ainakin halvin.

      Toivottavasti joku reissu tarttuu sieltä mukaan!

      Poista
  15. Katselin tätä sun ranteessa lauantaina, on kyllä supermakee! Mulla on leveämpi oranssi, mutta tämä kapea sopisi paremmin tiettyjen asujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ohut on kyllä helppo yhdistää melkein mihin vain, mutta kyllä tuo leveämpikin kelpaisi! Niin ja kiitos vielä viimeisestä, oli tosi kiva tavata! Toivottavasti nähdään taas pian - tuo tapaaminen meni niin nopeasti :(

      Poista
  16. Minä olen katsellut näitä 2 kertaa pariisin pääliikkeessä. Värejä tosiaan on esillä jos minkälaisia herkullisia... Tuohon hintaan huono materiaali ja tuo mainoslogo ovat häirinneet sen verran, että olen päätynyt joka kerta jättämään tuon sinne kauppaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, värikirjo on kyllä kiitettävästi edustettuna näissä! Merkiltä löytyy myös onneksi hillitympiä nahkaisia rannekkeita, jotka ovat aika kivoja ja huomattavasti edullisempia.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)