torstai 10. tammikuuta 2013

Kevyesti höyhensaarille

Halusin ehdottomasti kokeilla tätä Biothermin Aquasource Nuit -geeliä, kun se tuli aikoinaan markkinoille. Niinpä ostin sen loppukesästä uudeksi yövoiteeksi, mutta olen ottanut sen vasta nyt käyttöön. Koostumus on hauskan kevyt ja tuoksu miellyttävä. Tämä soveltuisi ehkä paremmin käytettäväksi keväällä tai syksyllä, kun iho ei vaadi niin paljon kosteutusta, mutta olen ollut tyytyväinen tähän näin talvellakin. Onko muilla kokemuksia tästä tai muista hyvistä yövoiteista?


14 kommenttia:

  1. Mä olen kuopukseni ihonhoidon kautta löytänyt Mádaran ja olen ollut todella tyytyväinen. Tykkään koostumuksesta ja tunnusta ihan hurjasti! Ja ekologisuus on luonnollisesti plussaa.
    http://nelly.com/fi/kauneus-naiset/kauneus/kasvonhoito/m%C3%A1dara-852/regenerating-night-cream-852004-1/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut paljon kehuja merkistä, pitää ehdottomasti kokeilla!

      Poista
  2. Mulla on toi Biothermin geeli myös, ja sehän on ihan superkosteuttava, suorastaan ihon janojuomaa! Mulle neuvottiin, että sitä voi käyttää seerumina paksumman yövoiteen alla tai kuuriluontoisesti kosteutta tuomassa - itse olen käyttänyt aina n. viikon jaksoissa, jos on tuntunut siltä, että iho tarvitsee vähän ekstraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä katoa tehot, vaikka koostumus onkin kivan ohut! Ja hyvä käyttövinkki tuo kuuri!

      Poista
  3. Mä suosittelen Korresia, jos et ole vielä kokeillut. Mulla on käytössä kuivan ihon magnoliavoide öisin, kosteuttaa vaikka tuntuukin kevyeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut jotain naamioita ja ovat tosiaan hyviä! Ja myös tuo yövoide kuulostaa ihanalta!

      Poista
  4. Tälläinen edullisempi merkki on Weleda. Löysin sen tosi sattumalta, kun Saksassa apteekit antavat aina ihan älyttömästi näytteitä. Ostat laastaria ja saat 10 minipulloa. Kätevää !
    Joten pari v sitten sain Weledan näytteen ja onneksi kokeilin sitä Saksassa, ostin meinaa sitä heti lisää.

    Vaikka Suomessakaan ei ole kallis, on Saksassa huippuedukas.

    tää on mun sarja

    http://www.weleda.fi/kauneudenhoito/kasvojenhoito/pomegranate-facial-care/

    mulla talvella iho todellakin kuivuu, päänahassakin on punaisia pisteitä, eli ilman oikeita apuja olisi vaikea olla.
    Tätä käytän varmaan lokakuusta pääsiäisiäiseen, jonka jälkeen siirryn tuotteisiin joissa on suojakerroin.

    Mutta käsi sydämellä, ihan mieletön voide, tuntuu äärettömän hyvälle. Olen suositellut tätä ihan kaikille ystävilleni ja 1 on jo täysin siirtynyt Weledan käyttäjäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Weleda on tuttu merkkinä, mutta testailut on jäänyt vähemmälle.. Kiitos muistutuksesta, pitää korjata tilanne! Kivaa viikonloppua!

      Poista
  5. Minulla on ollut käytössä tämä voide ja en tiedä johtuuko tästä, mutta tänä talvena en ole kärsinyt hilselevistä alueista poskilla. Yleensä talvisin ihoni kuivuu ja varsinkin poskiin tulee kuivia alueita. Nyt iltaisin rasvaan tällä, en välttämättä joka ilta, mutta varsinkin saunan jälkeen ja jättää todella kivan ja miellyttävän tunteen iholla. Joten tämä voide on kyllä ollut minulle hintansa arvoinen. :)
    Mukavaa viikonloppua ja huomiseen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että kirjoitit tästä joskus. Saunan jälkeen tämä onkin varmasti mainio, kun silloin ei kaipaa mitään raskasta naamaan. Huomiseen ;)

      Poista
  6. Onko sulla tullut tuohon Pradan Saffiano-nahkaiseen laukkuun mitään jälkiä, kuten naarmuja? Itselläni on musta Saffiano-laukku, ei edes kovin vanha, ja tänään huomasin siinä noin 5 cm pitkän, ohuen naarmun tms. Näyttää kuin nahka olisi siitä kohdasta jotenkin hieman "ulkonevaa". Tiedätkö, miten tuollaisia naarmuja tai jälkiä saa poistettua ja kuinka niitä voi ennaltaehkäistä? Toivon todella että kyseinen jälki on mahdollista poistaa, harmittaa hirveästi, kun tuollaisia syntyy vaikka kohtelen laukkuani kuin kukkaa kämmenellä :( Onneksi se on kuitenkin niin pieni, että valaistuksesta johtuen sitä harvoin näkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni tuohon ei ole tullut mitään isompia naarmuja, mutta varmasti jos se osuisi johonkin terävämpään, niin voisi tullakin. Vaikka aika kiitollinen tuo pinta onneksi on. Pelkään enemmän esim. Célinen cabasin puolesta, koska siinä näkyy paperikassinkin raapaisu... No se kuuluu asiaan, eikä noita kai voi oikein ennaltaehkäistä... Joissain laukuissa toimii lankki peittämään noita kolhuja, mutta ei kaikissa. Toivottavasti ei häiritse paljon tai saat hävitettyä tuota, ärsyttävää...

      Poista
    2. Niinpä... No ehkä tuo naarmu voisi olla hyvä tekosyy ostaa joku uus laukku ;) Tiedätkö tuleeko Balenciagan laukkuihin yhtä helposti naarmuja tai minkälainen nahka niissä on?

      Poista
    3. Totta :) Ne ovat aika pehmeää nahkaa. Mutta koska niissä on se kulutus, antaa se aika paljon anteeksi, eivät naarmut toisaalta näy.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)