lauantai 5. tammikuuta 2013

Löytö paratiisista

Vuorossa yksi ale-löydöistä, joka saapui eilen. Odotin Net-a-Porterin Euroopan alen alkamista innolla, koska sieltä voi löytyä vaikka mitä herkkuja. Tällä kertaa ei onneksi ollut pahoja houkutuksia, mutta tämä Alexander McQueenin rannekoru päätyi kuitenkin ostoskoriin.

En periaatteessa halua hirveästi brändin pääkallomaniaa iholle, mutta tämä yksi kristallisilmin koristeltu sai mennä. Pääasiassa tykästyin kuitenkin rannekkeen luumun/viininpunaiseen väriin. En myöskään harrasta yleensä kullan värisiä koruja, joten tämä täydentää siitäkin syystä hyvin valikoimaa.
Hauska lisä vaikka jonkun neuleen ja farkkujen kanssa käytettäväksi.

EDIT//Huomasin, että McQueenin omilla sivuilla on myös alkanut ale. Sieltä löytyy tämänkin rannekkeen lisäksi huiveja, laukkuja ja paljon muuta kivaa!


Huomasin vasta tilauksen jälkeen, että nahka on pytonia, oho - anteeksi...
Luulinkin hetken, että paketti on takavarikoitu, kun tiistain Brysselin skannauksen jälkeen ei seurantalinkkiin tullut uusia päivityksiä... Yleensä olen niin malttamaton, että otan pikatoimituksen, mutta nyt olinkin ottanut standardin - se taitaa tulla pyörillä.


44 kommenttia:

  1. Soo soo, vai että pythonia! Ihan täydellisen hieno, voin ostaa sulta, jos omatunto alkaa kolkuttamaan liiaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... Kiitos, ja hyvä tietää, että kevennät omatuntoa tarvittaessa ;)

      Poista
  2. Itsekin olen enemmän hopeisten juttujen ystävä, mutta tuossa kulta toimii täydellisesti, ihan älyttömän hieno:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä se sopii hyvin rannekkeen väriin ja kokonaisuuteen.

      Poista
  3. Tuo on ihana! Itse en yleensä jaksa selailla merkkituotteiden(tai muitakaan) aleja, mutta täytyypä mennä katsomaan josko löytyisi minullekkin jotain vastaavaa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kannattaa antaa mahdollisuus :) Ainakin merkkituotteita on kiva päivittää kokoelmaan aleista - se on kuin laittaisi rahaa pankkiin ;) Tai sitten ei... Mutta ihanaa kuitenkin.

      Poista
  4. Terve samis! Itse tilasin napista samanlaisen, mutta pythonnahkainen osa oli sellainen kiva puuteribeigekulta whatever. Tykkään, vielä kun saisi rusketusta rinnalle.

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hauskaa - sitten tuo oli the löytö. Huomasin myös tuon värin - se on hieno! Mutta ajattelin, että tämän värisenä mieskin voi käyttää tuota... Omistaisin mieluusti muitakin samoja asusteista kuin sinä :)

      Poista
  5. Oma NAP-pakettini tuli eilen, siellä sisällä ei mitään noin hohdokasta (tuo on hieno!), mutta tosi kivoja käyttövaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on siis ollut liikkeellä ;) No höpsis, löytyykö NAP:ista edes mitään tavallista? Ja hei ihanaa NYC-reissua - olen kade!

      Poista
  6. Moi

    joo ne normaalit toimitukset tulevat pyörillä. Siksi niitä merkintöjä ei aina pariin päivään tule kun paketti on rekassa. :) Se onkin lähes varma merkki, että paketin saa 2-3 pv sisään jos 2 pv ei ole ollut merkintöjä ja edellinen merkintä on ollut jossain Keski-Euroopassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hyvä tietää. Yleensä pikatilauksissa on tottunut siihen, että paketti on jo yön aikana siirtynyt Helsinki-Vantaalle.

      Poista
    2. Joo soitin joskus DHL:lle, että missä mun paketti kun kahteen päivään ei ollut mitään merkintöjä. :) Selittivät, että on yleensä sen 2 pv jossain rekassa kunnes rekisteröityy Helsingissä ja toimitetaan samana päivänä.

      Poista
    3. :) Tuo soitto oli minullakin niin lähellä, mutta päätin tarkistaa luvatun toimitusajan ja viikkohan siinä oli. Mikä siis toteutuikin.

      Poista
  7. Aattelin tulla vinkkaamaan kun sulla oli täällä joskus toivelistalla hermesin huivi. Niin tuolla facebookin laatumerkkien kirppiksella on kaksi mitä upeinta huivia myynnissä ! :D
    ja guccin vyökin siellä komeilee tosin aika paljon käytetty mutta hintakin sen mukainen ( 40e ) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka enää käyttää facebookkia? Eikö sen haitoista ole jo tiedotettu tarpeeksi... Sitäpaitsi mitä sosiaalista toimintaa se on, että luodaan kiiltokuvia ja toitotetaan niitä sitten muille... Itse lopetin jo vuosi sitten, kyllästyin tyhmien ihmisten turhiin päivityksiin ja itsekehuun, puolituttujen ja tuntemattomien(!) ystäväpyyntöihin.

      Poista
    2. A1 Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkistamassa!

      A2 No itseltäni on jäänyt oman profiilin päivitys aika olemattomiin, kun blogin puolesta tulee päivitettyä kuulumisia ihan tarpeeksi. Onhan tuolla paljon turhaakin, mutta tällaisiin kirppareihin, tapahtumiin ja kutsuihin tuo toimii vieläkin mielestäni oikein hyvin.

      Poista
    3. Niin, eihän sitä Facebookia käytä enää kuin yli miljardi ihmistä :)

      Poista
    4. Oma valintahan se on ketä on kaverina ja mitä tietoa/kuvia ittestään sinne jakaa ;)

      Poista
    5. Facebook on loistava ! Ei tarvi kaikkia kummin kaimoja pyytää ja hyväksyä kavereiksi ja ihan voi itse miettiä kukin omassa päässään minkälaisia päivityksiä tekee.

      En ole omasta ystäväpiiristäni huomannut mitään kiiltokuvapäivityksiä.

      Poista
    6. Niin Facebookilla on kyllä aika voimakas asema nykypäivänä, vaikka sillä ei niin hyvin pörssissä mennytkään... Ja onneksi siitä saa tosiaan muokattua omanlaisensa, vaikka päivitykset sekoittavatkin tasaisesti pakan.

      Poista
    7. Niin miljardi ihmistä ja luku kasvaa sen takia, että kehitysmaissa ihmiset vasta saavat tietokoneyhteyksiä.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos - olit itsekin tehnyt hienoja sinisiä hankintoja Hermès'iltä!

      Poista
  9. Onpa magee!

    Ja ihanat pienet varpaat vilahtivat edellisessä kollaasissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja joo se pieni prinsessa on niin söpö ja aurinkoinen. Aina, kun vain saa katsekontaktin, niin saa hymyn vastaukseksi.

      Poista
  10. Minä pyörittelin tätä ja beigeä versiota myös korissa, mutta en sitten tilannut, kun muutakaan en tuolta tilannut. Kaunis se on ja kiva piristys perusasuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo tuo kivaa särmää. Itsekin pyörittelin pitkään, mitä muuta olisin tilannut samalla, kun kerran sieltä lähetys tulee. Mutta en vain löytänyt muuta... Yhtä Missonin huopaa mietiin, mutta se jäi sitten.

      Poista
  11. Tosi upea hankinta!! Itsekin katselin noita ja omistan yhden tuollaisen perusmustalla rannekkeella. :) Siitä pyythonista vielä. Itse jotenkin ajattelen, että käärme ei ole sen parempi elukka, kuin vaikkapa lehmä tai possu. Siis että sen henki ei ole sen arvokkaampi. Ei tarvitse mennä kun jo vaikka omalle jääkaapille, niin saa alkaa syyttelemään itseään. Lihateollisuus se vasta raakaa onkin. Onneksi niidenkin eläinten oloihin keskitytään koko ajan enemmän. Aina sitä tekee väärin ja joku ei tykkää, tekee mitä tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aijaa hauskaa - huomasin vasta nyt tämän malliset rannekkeet McQuueniltä. Olen vain bongaillut niitä metallisia aiemmin.

      Olen vain nähnyt jotain videoita tuosta käärmeen nylkemisestä ja se on aika rajua, vaikka eläin ei niin sympaattinen olekaan, niin silti...Veteen piiretty viiva...

      Mukavaa sunnuntaita - nauti uudesta löydöstäsi!

      Poista
    2. Joo se on ihan totta ja mä en yhtään sitä vähättele. Omatunto kolkuttaa hieman myös omasta pyythonnahkaisesta laukusta, vaikka se onkin tuotettu tarkkaan valvotusti (miljoona paperia siitä todisteena). Se mitä ajoin takaa on se, että muita eläimiä kohdellaan usein ihan samalla tavalla. :( Ei tarvitse mennä omaa jääkaappia kauemmaksi, ja alkaa miettiä, miten kaikki tuotteet ovat saaneet alkunsa. Tämä on tulenarka aihe. Onneksi pyython saa sentään elää elämänsä luonnossa ennen metsästystä. Monet muut ovat pienissä häkeissä koko ikänsä ja päätyvät teuraaseen.

      Nautin uudesta löydöstäni ja kävin myös vilkaisemassa McQueenin omassa kaupassa. Siellä tosiaan oli myös Skull clutcheja alessa. Omassa laukussa oli myös yksi juttu mikä mietitytti eettisesti. Se on vasikannahkaa. Jotenkin järki ei ymmärrä, että miksi sen ei voisi antaa kasvaa aikuiseksi. Isosta lehmästä saisi enemmän "tavaraa", eikä tarvitsisi tappaa enemmän pieniä. No joo. Kai se nahka on sitten jotenkin hienompaa ja blaa blaa.

      Poista
    3. Tuokin on hyvä pointti, olet oikeassa! En itsekään ymmärrä tuota vasikannahka-asiaa...

      Poista
  12. Kannattaako ostaa nahkaa ja muotia jos joutuu tuollaista miettimään? Voi v*ttu miten tyhmää porukkaa. Kärsimystä on ihmisilläkin ja osa joutuu teuraaksi. Ihmisisén nahasta vaanb ei tehdä laukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että joku vetää herneen nenään tästä aiheesta. Ihmekään kun kukaan ei koskaan uskalla kommentoida mitään tavallisesta poikkeavaa, kun tulos on tämä. Anonyymit tulee uhoamaan. Vähän sama homma päivitellä tuollaista, kun vaikka tupakanpolttaja manailee polttamisen olevan tyhmää tai ylipainoinen vetää donitseja ja itkee sitä. Silti niin tehdään.

      Poista
    2. Niinpä :) Tämä on myös aika tunteita herättävä aihe, johon ei tule koskaan löytymään oikeaa vastausta. Siksi koitin sivuuttaa sen. En voi puolustautua juurikaan, koska käytän kuitenkin nahkatuotteita ja syön lihaa. Ne ovat minun valintojani, joiden kanssa elän eikä minulla ole mitään lisättävää siihen. Ei puolesta, eikä vastaan.

      Poista
  13. Joo kyllä. En minäkään voi puolustautua; liikaa on mulla tavaraa, syön lihaa ja käytän nahkaa. Kullakin meistä on omat syntimme. Kyllä sitä aikamoinen yli-ihminen saa olla, jos kaikki valinnat ja teot ovat oikeita.

    Monet syylistyvät provosoivaan moralisoimiseen. Eteenkin täällä netissä, anonyymeille se on helppoa. Itse kaipaisin enemmänkin asiallista keskustelua ilman mitään nimittelyä. Sulla on hienosti ollut käynnissä täällä blogissa nyt hyviä keskusteluita. Siksi täällä käynkin nyt poikkeuksellisen useasti kurkkimassa. Eikö se olekin paljon kivempaa saada kommentteja, jotka myös maistuvat ja haisevat jollekin? :) Sääli vaan, että se on katoava luonnonvara juurikin anonyymiprovosoitujien takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, itsekin olen tykännyt kovasti näistä keskusteluista (esim Della Marga-postauksessa) niin kauan kun ne tosiaan pysyvät asiallisena eivätkä mene henkilökohtaisuuksiin.

      Poista
  14. Aivan huikean ihana, mahtiostos!

    VastaaPoista
  15. No voihan hittolainen minkä teit! :) Olin jo luovuttanut alennusmyyntien suhteen ja saanut harmituksen käännettyä positiiviseksi kun mietin kasvavaa säästötiliä, kunnes törmään tähän tietoon McQueenin alesta! Siellä ei nimittäin ollut mitään aleja kun viimeksi surffailin. Kipsijalkainen, vähän allapäin ollut Beany kiittää sinua piristyksestä, mutta Beanyn laihtuva lompakko on aivan toista mieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pahoittelut lompakolle, mutta toivottavasti tämä toisiaan piristi muuten - voi kurjaa tuo jalka!
      Itsekin muistin yksi päivä, että hitto - pitää mennä katsomaan myös nämä merkkien omat kaupat ja niiden alet. Vaara ei tosiaan ollut ohi Matchesin ja NAP:in jälkeen... Ja yksi paha on myös Westwood...

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)