keskiviikko 30. tammikuuta 2013

L⊝VE, Cartier

Eksyin selailemaan Cartierin sivuja etsiessäni yhtä juttua ja jäin samalla katsomaan merkin kelloja. Perustaja Louis Cartierin ansiosta rannekellot yleistyivät, kun hän suunnitteli sellaisen lentäjä-ystävälleen Alberto Santos-Dumont'ille vuonna 1904. Tämä valitti, että lentäessä taskukellon kaivaminen on hankalaa ja rannekello oli ratkaisu tähän.
Tässä muutama hieno malli, jotka kelpaisivat hyvin minunkin ranteeseeni. Eivät ehkä ominta perustyyliäni, mutta edustavat klassista Cartieria. Sittemmin talo on laajentanut muillekin osa-alueille legendaarisista koruista mm. laukkuihin.

Santos-Dumont

Tank Solo nahkarannekkeella

Tank Solo metallisena

Ballon Bleu De Cartier

Alkuperäinen syy, jota sivuilta aloin etsimään oli LOVE-sormus. LOVE-bracelet on varmasti tutumpi ja monen ihailema, mutta tuo sormuksen olemassaolo oli ainakin minulle uutta ja vaarallista tietoa.
Versio pitäisi ehkä olla platinaa, jotta se kestäisi paremmin kuin pehmeä valkokulta. Pitää ehkä käydä katsomassa mallia livenä seuraavan kerran, kun punaisien markiisien alle pääsee...

Kaikki kuvat/Cartier.com

Jotkut ottavat Cartierin rannekorut melkein kuntoilun kannalta Instagramin ihmeellisessä maailmassa...
Nähtävästi ilo on mahtavampi kuusinkertaisena.

Kuva lainattu Intagram.com/uncloseandstylish

13 kommenttia:

 1. Aarrgh, Cartier... Ihana sormus! Muistinpa juuri kaapin päällä, onneksi rasiassaan pölyttyvän Certier'n kellon. Ostin sen 10 vuotta sitten, silloin nahkaranne tuntui hyvältä, nyt metalli miellyttäisi enemmän ja hienous on jäänyt pitkäksi aikaa käyttämättä. MrsMK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Cartier'n , tietysti....

   Poista
  2. Ooh, ota tuo esille ja testaa, jos innostuisit uudestaan käyttämään sitä! Onneksi mallit ovat ajattomia :)

   Poista
 2. Oi ihania! Yksi tuollainen on ranteessa :)Ihastelin Cartierin ihanuuksia juuri viikonloppuna Berliinin reissulla (KaDeWe:ssa oli hiedän pieni osastonsa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun uusi Tank on hieno ja kiitos kivoista Berlin-tunnelmista!

   Poista
 3. Täällä haaveillaan Trinitystä sormeen, Tankista ranteeseen ja Love sarjasta kaikin puolin. Cartier on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvin tutulta :) Heillä on kyllä hienoja klassikkoja!

   Poista
 4. Uijui, yksi Love Bracelet valkokultaisena tänne kiitos, se olisi oikein kiva;) Some day...Tuo kuva on aivan kreisi, nuo painavat yhdessä varmasti aika lailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo kuva on aika hullu - täällä kun haaveillaan siitä yhdestä :)

   Poista
 5. Sain keskimmäisestä "vauvalahjana" kellon ja pohdin pitkään Cartierin ja Rolexin välillä. Rolex houkutteli silloin enemmän, mutta Cartier jäi kummittelemaan. Santos nahkahihnalla olisi aika jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kummankaan kanssa ei voi mennä vikaan. Seuraavana isompana merkkipäivänä sitten? :)

   Poista
 6. Mulla on laatikonpohjalla vanha Santos, mutta se tuntuu nyt niin pieneltä, mielummin nappaisin ranteeseen miehen Pashan mustalla kumirannekkeella, tykkään teräksen ja kumin yhdistelmästä (hups, tämähän kuulostaa jo vähän... ;)) - mutta näin tämä kellomuoti menee, isot ovat olleet jo pitkään muotia.
  Itse olen ollut liiankin tietoinen Love-sormuksista, ainakin jo sen kuuisen vuotta kun ranteessa on ollut ranneke. Ranneke mulla on valkokultaa ja joka toisen ruuvin tilalla timantti. Keltakultainen kaveri olisi kiva, mutta luulen että se olisi liian ahdistavaa, koska rannekkeen tulee olla aika tiivisti istuva, ihan turvallisuussyistäkin. Mutta ehkä vielä mieluummin ottaisin isot Love-korvarenkaat. Muistathan, että esim yhden ruuvin tilalle voisi laittaa dimanginkin, sormuksessakin! ;)

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fifty Shades of Grey -tunnelmaa :) Isot kellot tuntuvat kyllä paremmilta vaihtoehdoilta nykyään. Saa nähdä, milloin tuo taas muuttuu...
   Niin muistelinkin, että sinulla taisi tuollainen olla. Rannekkeen kiinnitys, pois saamattomuus jne. ovat ihan oma maailmansa. Totta, tuota voi tosiaan tuunata noinkin ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)