perjantai 4. tammikuuta 2013

Tunnelmia viime viikoilta

Loman loppumisen ja arkeen palaamisen summaamiseksi, tässä vähän tunnelmia Instagramiin ottamistani kuvista viime viikoilta. Tuo on kyllä hauska Applikaatio, jolla pääsee helposti seuraamaan muiden kuulumisia ja jakamaan nopeasti omia huomioita liikenteessä. Tuossa sivussa pyöriikin aina uusimmat kuvat ja niitä näkee helposti mm. blogin Facebook-sivuilta.


1. Akateemisen Kirjakaupan alesta löytynyt Harper's Bazaar Greatest Hits -kirjassa on monta legendaarista editorial-kuvaa. Tässä Julius Preiten hauska kuvitus Simpsoneista muotitunnelmissa.
2. Kävin katsastamassa Northern Women in Chanel -näyttelyn Laboratoryssa (Erottajankatu 9 B).    Näyttely on esillä 27.1. saakka, kannattaa käydä katsomassa!
3. Välipäivinä oli ihana pyöriä kaupungilla, mm. ale-löytöjä Beamista.
4. Kuva keskiviikko-aamulta Collage the Shopin aletarjonnasta.
5. Joulun jälkeen sukulaisia oli ilo heittää lentokentälle ja piipahtaa samalla Starbucksilla.
6. Ei mitään uutta, mutta surullista silti; Givenchy-neule Mr.Porterin alesta - Made in China.
7. Ihana valkoinen joulu muuttui nopeasti 'kevääksi'.
8. Välipäivien luksusta oli pidellä ja hoitaa sukulaisen 5 kk-ikäistä auringonpaistetta.
9. Arjen myötä oli taas syytä aloittaa salilla käyminen ja kuntoilu.
Tässä samalla muistutus, että saat seurattua vaivattomasti uusimpia juttuja myös seuraavien sivustojen kautta:




Ihanaa viikonloppua ja kiitos edellisen postauksen vilkkaasta keskustelusta ja hyvistä kommenteista!

12 kommenttia:

  1. Oi, olin unohtanut tuon Chanel-näyttelyn täysin! Ja nams, Starbucksin frappuccinot ;) Tuo Made In China on kyllä sääli, vaikkakin tosiaan tuttu juttu nykyään useilla merkeillä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kurkkaamassa - hauskaa, että tuollaisia saadaan tänne Suomeenkin! Kivaa viikonloppua :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne! Hauskaa, että olet takaisin!

      Poista
  3. Moi!
    Kiva viikko on ollut <3 Voi kun tuo Starbucks vielä "levittyisi" hiukan laajemmalle alueelle ku lentoasemalle niin tämänkin "kahavikissan" yksi suurimmista haaveista nauttia hyvää kahvia rauhassa muuallakin kuin vain lentomatkojen yhteyksissä... joku on joskus sanonutkin... "Life is too short for bad coffees" no hyvää kannattaa odotella..
    -Maria
    p.s liitin sinun blogisi just omaan Bloglovin`listalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Starbucks pelkästään riittää syyksi lähteä matkalle! ;) Kun ajattelee niitä aamu- ja iltapäiväkahveja, joita muissa kaupungeissa voi tuolla nauttia... No kyllä se varmaan kohta laajenee. Helsingin keskustan Akateemiseen on veikkailtu yhtä pistettä. Toivotaan! Ihanaa viikonloppua! :)

      Poista
  4. Kiitos kuvasarjasta M. Luin myös juuri läpi edellisen blogitekstisi kommentit, ja olen minäkin joskus vuosia sitten käynyt ko. liikkeessä, ja se sitten jäikin viimeiseksi kerraksi.
    Niin, surullista on, että tuotteita ei enää valmisteta Euroopassa tai Yhdysvalloissa niin kuin ennen, eikä teollisuuttakaan (laiva, kenkä, vaate, kutomo, nahka jne..jne) ole enää sillä mitalla, vaan Kiinasta ja Aasiasta on tullut maailman tehdasvaltio. Ehkä omilla pienillä valinnoilla voi ainakin yrittää vaikuttaa.
    Lapsi on suurin lahja.
    Kaikkea hyvää siis tälle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuolla käydessä ei saa ihan samanlaista tunnelmaa kuin Madisonin liikkeissä... Niin pitäisi tukea ehkä enemmän paikallisia merkkejä! Ihanaa alkanutta vuotta myös sinne Manhattanille!

      Poista
  5. Kivoja tunnelmia ja kuvia - paitsi tuo kumisaapaskuva näytti siltä kun seisoisit jättikokoisessa hernekeitossa, kääk. ;)

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Aa totta, tuossa näkee kännykkäkamerakuvien ja huonon tarkennuksen tuloksen...

      Poista
  6. Kun olin äitiyslomalla, poikani oli ehkä just 5 kk, mullakin on samanlainen kuva, sain haasteen hyvin vihreältä ystävältäni etten ostaisi loppuvuoteen mitään jossa luki Made in China.
    Tosi helppoa. Käytännössä ruoka oli ainoa mikä oli enää sallittujen listalla.

    Poikkeuksena oli käytetty, joten olin kerran kirpparilla tosi happy kun just ennen isänpäivää löysin uusia sukkia, joissa luki tämä kirottu made in China, mutta koska ne oli kirpparilta ( ja budjettiin sopivia ) sain ne ostaa.

    Nyt en ole enää niin fanaatikko, äitiyslomalla sitä tulee välillä ihan omituisia päähänpistoja, mutta kyllä aina seuraan mitä tuotteessa lukee ja pakko on myöntää, Kiina on valloittanut Suomen.

    Muistan kun kävin ekaa kertaa Nykissä ja pääsin Starbuckiin. Eihän täällä ollut mitään vastaavaa, ei sinnepäinkään.

    Joskus löydettiin Aasiasta kopio-Starbuck, joka oli aasialaiseen tyyliin meille edukas ja join loman aikana listan läpi.

    En yksinkertaisesti voi käydä tuolla, koska mä jäisin siihen täysin koukkuun. Mulla on kasa näitten mukeja, joita olen maailmalta tuonut. Amerikastakin tuotu termarimuki on vuosien aikana saanut paljon kolhuja eikä enää pidä kunnolla kuumaa mutta EN TIETENKÄÄN mä voi siitä ikinä luopua, en tietenkään.

    Naisille ominaiseen tapaan en tykkää käydä vaa alla, mutta ikävä kyllä eilen kävin ja kyllä, joulusuklaat painaa. tarvis varmaan tehdä jotain...

    Mutta aloita sä salilla käyminen ja jos mä vaikka laihtuisin sun kanssa. Siis niin että sä teet kaiken työn... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska haaste!

      Starbucks on kyllä tosi koukuttava, vaikka se taitaa johtua siitä, että se on aika harvonaista herkkua... Ja toki tuotteet ja konsepti ovat ihania!

      Itse en muuten edes omista vaakaa... Joo sovitaan niin, lupasit sitten tsempata minua, että jaksan käydä säännöllisesti! Nyt siis matkaan, kivaa viikonloppua!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)