keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ystävänpäivänä – cupcakesit kahdelle

Mietin torstaina juhlittavaa ystävänpäivää ja miten silloin voisi muistaa ystävää. Mieleeni tuli heti cupcakesit ja MorMor, josta olen niitä yleensä ostanut. Sainkin mainion vinkin, että Kampin keskuksessa sijaitsevasta myymälästä saa ystävänpäivän kunniaksi torstaina 14.2. kaksi kuppikakkua yhden hinnalla niin kauan kuin tavaraa riittää. Myymälä on auki klo 921 ja se löytyy E-tasosta, jonne se on muuttanut nyt vuoden alussa.

Liikkeen ideana on tuottaa näitä Jenkeistä tutumpia herkkuja ilman lisä- tai väriaineita ja vielä mahdollisimman lähellä. Jokaisesta myydystä leivonnaisesta lahjoitetaan myös 5 senttiä Hope-järjestölle, joka tukee lapsia ja lapsiperheitä.

Huomenna on siis hyvä syy muistaa ystävää tai jakaa herkkuhetki yhdessä!

Kuva/Mormor

Tässä pari suosikkiani, joilla olen aiemmin herkutellut, mokkasuklaa ja mansikka-limemarenki.14 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Pitääkin pistäytyä työmatkalla tuota kautta. -Mari

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, en ole tästä paikasta kuullutkaan! Huomenna tie käy siis Kampin kautta :) Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole tainnut uskaltautua kommentoimaan aikaisemmin...? Anyways, kiitos kaikkea myöten tyylikkäästä blogista. Mahtavaa inspiraatiota sekä itselleni, että poikaystävälle! ;) Kaikesta blogissa esitellystä upeudesta huolimatta sinusta saa maanläheisen kuvan. Ehkä todellisen luksuksen rakastajan ja kulutusvimmasta kärsivän erottaakin luksuksen taustalla oleva tarina. Kysehän ei ole statuksesta, liian pitkälle menneestä shoppausaddiktiosta tai siitä, että ilman viimeisintä uutuutta kokee jäävänsä jostain paitsi? Luksuksen ollessa elämäntyyli, on kyse suhtautumisesta, ei hankinnoista.

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata - tuo on mahtava paikka!
   Kiitos kivasta kommentista ja hauska 'tavata' :) Ja huippua, jos olette molemmat saaneet inspiraatiota!
   Niin tuo luksus on kyllä monisäikeinen juttu - toki tunnustan listasta osittain itseni, mutta lopulta ne ovat vain tavaroita ja harrastus, jota ei pidä ottaa liian vakavasti ;) Ihanaa ystävänpäivää!

   Poista
 3. Oo kuulostaa hyvältä, ja niin kivannäköisiä ystävänpäiväksi=)

  VastaaPoista
 4. Oi oi oi, olen ihan hulluna cupcakeseihin! Mokkasuklaa ja mansikka-limemarenki molemmat kuulostavat mielettömän herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin :) Ne ovat vielä sen verran harvinaista herkkua Suomessa, että niihin ei ole todellakaan kyllästynyt vielä! Eikä creme ole yhtään liian makeaa ;)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä - luulen että sun suosikit ovat myös minun suosikkejani!

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä hyviä, toisessa on tuhti suklaa pohja ja toisessa vähän kevyempi vaalea, nam! Niin ja hyvää ystävänpäivää!

   Poista
 6. Oi, näyttävät todella herkullisilta!

  VastaaPoista
 7. Ne ON herkullisia ja ne ON hyviä. Ystäväni oli käymässä pohjoisesta täällä ja kuljettiin Forumin läpi. Oli tosi lähellä sulkemisaikaa ja just sopivasti 2 kaunista yksilöä tuli meille mukaan jälkiruuiksi.

  iso NAM !

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)