lauantai 2. helmikuuta 2013

Lauantaiterapiaa

Skippasimme aamulla cyclingin ja suuntasimme sen sijasta Kiilaan lauantaibrunssille. Asiaa! Testasin tuota ensimmäistä kertaa upeassa seurassa aiemmin ja se osoittautui sen verran hyväksi, että halusin ehdottomasti mennä uudestaan.
Edellinen kerta oli myös niin innoittava, että ruoka jäi sivuseikaksi tai ehkä en kehdannut syödä tuossa seurassa normaalia annostani ;)
Sanoisin, että Kiila on yksi tämän hetken parhaista brunssipaikoista. Tila on kivan avara sekä valoisa ja on mukavaa seurata isoista ikkunoista Mannerheimintien liikennettä ja heräilevää kaupunkia. Ja itse buffa on yksi runsaimmista - tosi hyvä kokonaisuus. Se ei ole myöskään hinnalla pilattu, lauantaisin 14,90e. Pöytä tosin kannattaa nykyään varata jo ajoissa. Nytkin saimme vain tuurilla paikan, kun keksimme tosiaan vasta aamulla mennä sinne. Ensi viikolla olisi tarkoitus testata ystäväporukalla vasta nyt ensimmäistä kertaa Dylania.

Aika 'mättölautanen', mm. tällä pärjää loppupäivän.

Viikonloppu alkoi siis ihanan rennossa merkeissä. Se tulikin tarpeeseen, sillä erinäisistä syistä työviikko oli todella raskas ja nyt on syytä kerätä voimia.

Yksi mainio tapa jatkaa rentoutumista on kaupungilla pyörimisen jälkeen katsoa tai ottaa tallennukseen kodikkailla esityspaikoilla olevat Avara luonto tai lauantaidekkarina taas alkavan Midsommerin murhien uudet jaksot. Tässä tuotantokaudessa nähdään viimeistä kertaa Tom Barnabyä näyttelevä Jon Nettles, yllätys ainakin itselleni.
Avaran luonnon maisemat ja varsinkin puhujien äänet ovat tietyllä tavalla hyvin terapeuttisia. Tutuimpia spiikereitä lienevät kaikille Jarmo Heikkinen ja Tuija Westerholm, moni tunnistaa ne varmasti samantien. Tässä pari näytettä muistutukseksi.

Rentoa viikonloppua!

25 kommenttia:

 1. MUkavaa ja rentoa viikkistä sinulle, Mikko! Kiilassa oli tosiaan hyvä ja edullinen brunssi, ja ikkunapöydästä oli hyvät näköalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Paikka on kyllä oikein mainio!

   Poista
 2. Oi nuo lauantaidekkarit jne on kyllä legendaarisia, paljon tykkäsin myös Christien Poiroteista, niitäkin näytettiin joskus siihen aikaan. Leppoisaa viikonloppua:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poirot ovat myös tosi hyvin tehtyjä ja niitä on rentouttavaa katsoa! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin :)

   Poista
 3. Näyttää kivalta paikalta. Ihania tunnelmia.

  VastaaPoista
 4. Luulen, että viimeksi meistä jokainen (ainakin yllekirjoittanut) hillitsi syömisiään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tainnut hakea tuolloin mitään jälkkäriä ja se on historiallista! ;)

   Poista
 5. Minäkin tykkään Avarasta luonnosta, niitä on kiva katsoa lastenkin kanssa, mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä laadukasta katsottavaa, toivottavasti siellä on ollut mukava viikonloppu!

   Poista
 6. Ah ihana Kiila! Muistot tulvii mieleen :) ja hei mun seurassa saa aina syödä mättölautasia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Totta, tuo oli ihana lauantai! Hyvä tietää jatkossa - pelkäsin, että Pasin ääni astuu kehiin ;) Vitsi.

   Poista
 7. Olin just ennen joulua ystävieni kanssa syömässä iltasella ja oli aikamoiset näkymät : Stockka jouluvalossa, pientä lumisadetta ja ihan musta taivas.

  Siinä oli joulufiilis 200 %.

  Pitääkin joskus moista kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on tosi hyvä & tilava ja siitä on kyllä kivat näkymät! Kannattaa testata tuota brunssiakin.

   Poista
 8. Itse en ole vielä Kiilaa testannut, mutta nyt pitäisi kyllä varata aikaa ja mennä vaikka ystävän kanssa sinne herkuttelemaan.:)

  VastaaPoista
 9. Meillä olikin näköjään sama lauantaiterapia ja sama paikka. Harmi, kun ei törmätty uudestaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi - olisi ollut kiva nähdä! Ja arvaa, ajattelin juuri sinua eilen, kun olimme tuolla. Muistin, että halusit tulla perheen kanssa uudestaan ja mielessä kävi sattuisitteko olemaan samaan aikaan. Hyvin aistittu!
   En ainakaan huomannut teitä?!? Olimme tuolla kyllä siis heti kymmenen aikoihin, kun ryömimme sinne tyyliin suoraan sängystä. Ehkä olimme jo ehtineet lähteä...

   Poista
  2. Hyvin aistittu tosiaan, nyt vasta ehdimme koko perheen voimin testaamaan ja hyvää oli. Mutta oltiin varmasti teidän jälkeen, kun meillä nuo aamut tuppaa aina venymään. Keskusta-asuminen on kyllä ihanaa, kun voi todellakin melkein suoraan sängystä päätyä brunssille.

   Poista
  3. Niin no, kahdestaan on huomattavasti sukkelampaa lähetä liikkeelle kuin koko porukalla. Kiva, että teilläkin oli kuitenkin hauskaa! Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 10. Hyvä fiilis jäi tästä jutusta. :)

  VastaaPoista
 11. Näyttääpä toi brunssi herkulliselta!

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)