keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Samppanjaa ja 'blogisosiaalinen' päivä

Sain kutsun osallistua eiliseen Chez Dominiquen ja Moët & Chandonin uuden menun juhlistukseen. Erikoislista koostuu juhlallisesti 15 ruokalajista, jotka on koottu M&C Grand Vintage -samppanjoiden ympärille. Tämä lista on valikoimissa maaliskuun 9. päivään saakka. En olekaan vielä käynyt tuolla koskaan syömässä oikein pitkän kaavan mukaan - pitää ehdottomasti muistaa paikka, kun haluaa juhlistaa jotakin!

Saimmekin maistella vuosikertasamppanjaa sekä makupaloja näistä eri ruokalajeista. Hauskaa oli myös tavata ensimmäistä kertaa livenä mahtavia bloggareita Jenniä, Ireneä, Johannaa ja Vesaa.

Menuseen kuuluvia vuosikertasamppanjoita

Menun on koonnut M&C keittiömestari Pascal Tingaud ja Hans Välimäki

Rennon iltapäivän jälkeen postilaatikossa odotti teemaan sopien vielä Louis Vuittonin miesten kevään katalogi (molemmathan - sekä Moët & Chandonin että LV:n - omistaa sama konserni, LVMH). Tässä siis hieman tunnelmia siitä. 
Ja ellen ihan väärässä ole, niin eilen illalla oli vielä viiden jälkeen ihmeellisen valoisaa, joten kyllä se kevät sieltä lähestyy!
Lähdin käymään illalla vielä kaupassa ja törmäsin sattumoisin ihanaan Riittaan - olipas mukavan 'blogi-sosiaalinen' päivä! :)

14 kommenttia:

 1. Hans Välimäki oli samaisena iltana täällä idässä, tosin juurikin tuon mainitsemasi tapahtuman vuoksi hieman myöhässä. Hän oli kertomassa oman tarinansa siitä miten on päätynyt alalle, oli todella mielenkiintoinen ja hauska ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joku on kiireinen... Wau, tuotakin olisi ollut kiva olla kuulemassa!

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta päivältä :).

  VastaaPoista
 3. Tällainen päivä on ehdottomasti luksusta arjessa :)

  -H

  VastaaPoista
 4. Siis ihan täydellinen luksuspäivä siis! Myönnän olevani avoimen kade tuosta kutsusta - Moetiä vuosikertana ja vielä Chez Dominiquessa. ;-)

  Oli tosiaan kiva törmätä! Otetaan pian uusiksi, joko ex tempore tai suunnitelmallisemmin...?

  PS: Tuo neonkeltainen weekenderhän sopisi kuin nenä päähän sun uuden harmaan neuleen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä olisi saanut olla aavistuksen enemmän ruokaa tarjolla...

   Joo, olisi kiva nähdä uudestaan vähän paremmalla ajalla!
   Älä kiusaa - tuo Infini weekender on kyllä hieno... Neonvärit ei ehkä ole niin ajattomia, mutta muuten - kyllä kiitos!

   Poista
 5. Palasin vielä Lontoo-vinkin kera (liittyy myös postauksesi teemaan): Euroopan pisin shampanjabaari löytyy täältä http://www.searcyschampagnebars.co.uk/st-pancras-champagne-bar-home.php

  VastaaPoista
 6. Vau mikä päivä ! Olen kerran käynyt ko ravintolassa syömässä, tapahtui ennen tähtiä. Itse asiassa tokilla treffeillä ja treffien jälkeen mies antoi ison rasiallisen suklaata ja tässä sitä ollaan, onnellisesti naimisssa. Sydämeen voi voi mies viedä naisen ruuan kanssa.

  Kerran ollessani Siljalla vieraana, oli alkumaljana aivan ihanaa kuohuviiniä. Koska oli enemmän ilmoittautunut kun oli paikalla, jäi kuoharia yli ja mä sitten kävin nappaamassa niitä sen sijaan että olisin ruuan kanssa viiniä juonut. Kun ruokahetki oli ohi ja esiteltiin illan ohjelmaa jne jne, sanoi puheenpitäjä alkumaljana oli Siljan omaa laivan shampanjaa. Silloin oikeasti vasta tajusin että juomilla on eroa. Se shampanja oli todella hyvää !

  Noi neonjutut tuo niin mieleen teini-iän. Kääk !!! Pitäiskö kaivaa jostain se sifonkihuivi. Kivoja ja erilaisia, mutta ei kiitos enää. Teiniaika oli oma aikansa ja nyt on tämä aika. Mutta jos ostat, en katso väärään vaan sanon näyttää sulla hyvältä, kuten kaikki muutkin ostoksesi. Tosi hyvältä näyttää edellisessä postauksessa villapaita ! Vau-ilmiö suorastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava ja yksi parhaista sijoituksista siis mieheltäsi! :)

   :) Kyllähän se samppanja maistuu...

   Aa, kiitos...no ehkä en pääsisi noista neonjutuista kunnialla.

   Poista
 7. Hei Mikko!
  Oli mukavaa nähdä =)
  LV katalogi odotti myös mua kotona.
  //silver

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös - vaikka ruokatarjoilu ei ollut niin runsas, niin seura oli ainakin hyvää!
   Ja mahtavaa kun muistavat tuolla esitteellä!
   Kaunista sunnuntaita sinne :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)