torstai 28. helmikuuta 2013

Kodikas Strindberg

Vaikka Strindbergin remontista on jo vaikka kuinka kauan aikaa, en ole silti tullut käyneeksi toisen kerroksen ravintolassa sen valmistumisen jälkeen. Sinänsä harmi, sillä pidä paikasta kovasti. Tila on kodikas ja mukava - ikkunapöydistä on taas hauska seurata Espan vilinää. Ruoka on mutkatona ja listalta löytyy myös tutut luottoklassikot.
Käytin siis mahdollisuuden hyväksi ja menin mukaan sukulaistapaamiseen jokin aika sitten. Paikka oli tosiaan täydellinen vaihtaa kuulumisia ja syödä hyvin. Pitää jatkossa ehdottomasti käydä taas useammin - täydellinen paikka lauantailounaille!

Kodikas ja valoisa ravintolasali

Strindbergin klassikotItse päädyin maksaan ja jälkiruoaksi testasin uunijäätelöä kirsikoiden kera. Kumpikaan ei pettänyt odotuksia. Myös paistetut silakat näyttivät herkullisilta.


Sijaintiin ja kortteliin hyvin sopien tässä samalla muistutus synttäriarvonnasta, jossa on jaossa 150 euron arvoinen lahjakortti Galleria Esplanadiin!

14 kommenttia:

 1. Et ole ainoa, joka tykkää Stindbergistä. Siellä on sitä samaa henkeä jota on Ekbergillä. 2 kerros aina vähän rokottaa ohikävelijöitä ja minulle tämä sopii mainiosti.

  Uunijäätelö on herkku, jota saa äärimmäisen harvoin. Kokkikoulussa kerran tehtiin, tekeminen on todella helppoa ja jopa kaupan halvin vesijäätelö maistui taivaalliselta. Vois joskus yllättää kotiväen ja tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, uunijäätelöä ei tarjota monessakaan paikassa - Kappeli taisi olla toinen. Pitäisi myös itsekin tehdä sitä joskus.

   Poista
 2. Strindberg on ehdottomasti yksi keskustan helmistä, sinne, kun menee (nimenomaan 2. kerrokseen), niin tuntee eristäytyvänsä kaupungin hälinästä. Sisustus on todella kodikas ja palvelu ystävällistä, senpä takia se onkin meidän perheen naisten vakkaripaikka :)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, tehän tosiaan suositte tätä! Paikka on ihana, sinnehän me voidaan mennä aina lounaalle jatkossa :)

   Poista
 3. Strindberg ehdottomasti yksi suosikeistani, etenkin kirjastobaari on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös kiva ja siinä on taas hauskan erilainen tunnelma kuin ravintolan puolella. Sinulla olikin juuri kiva postaus tuosta! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kiitos muistutuksesta, tuonne pitää mennä! Striban alakerta on ihan mun suosikkikahvilani Helsingissä - useammassa paikassa pitäisi saada pöytiintarjoilua, me thinks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo oli päässyt unohtumaan itseltänikin! Pöytiintarjoilu kahvilassa on kyllä luksusta, vaikka on Starbucks-hengessäkin puolensa.

   Poista
 5. Voi, tuolla tulee käytyä liian harvoin. Mä tykkään noista medaljonki-tuoleista kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ja siellä oli tosiaan sitä uunijäätelöä, jota viimein maltoin maistaa :) Tuo on kyllä ihan sinun näköinen ravintola :)
   Ja toivottavasti olet kotiutunut muuten hyvin Evitaan! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
  2. Haa - uunijäätelö! Sitä on mentävä maistamaan! Kiitos, vielä pientä säätöä on, mutta hyvin olen kotiutunut.

   Poista
  3. :) No varmasti alussa on kaikkea pientä, mutta näyttää ainakin oikein hyvältä!

   Poista
 6. Strindberg on yksi suosikeistani; mukava, kodikas, rauhallinen ja hyvää ruokaa. Täytyykin taas pistäytyä tuolla.

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)