keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Prada-taulu

Bongasin aiemmin mahtavan taulun, jonka kävinkin sitten heti klikkaamassa kotiin Art.comin kautta. Toimitus tuli nopeasti sekä hyvin pakattuna ja taulu on ehtinyt pyöriä jo viime viikon kotona, etsien vielä paikkansa.


Se olisi kooltaan (102 x 76 cm) ja fiilikseltään täydellinen TV-tason yläpuolelle, mutta mietin, alkaako se pidemmällä juoksulla häiritsemään TV:tä katsoessa. Sohvan päällä se taas ei olisi koko aikaa näkökentässä, mutta pelkästään sille seinälle taulu on ehkä aavistuksen liian pieni.
Omasta mielestäni se pitäisi sijoittaa oikeaan reunaan ja sen viereen voisi vielä tehdä muutamasta muusta taulusta tasapainoisen ja eheän ryhmän, mutta toinen puolisko on ehdottomasti sitä mieltä, että ei mitään muuta siihen... Eli nyt taulu on vielä ripustettuna vanhaan naulaan ja sitä voi hetken vielä testailla ja fiilistellä.

Jotenkin taulujen kiinnittäminen on ollut minulle aina se suurin kynnys. Yleensä vastassa on kiviseinä, jota pitäisi kunnolla porata ja tuntuu siltä, että haluan olla täydellisen varma paikasta ennen kuin alan 'tuhoamaan' seiniä. Ei ole helppoa ;)



Kuvissa näkyy myös viikonloppuna ostamiani kukkia. Iloitsin, että perunanarsisseja oli jo saatavilla. Ne ovat niin ihania, kukat ovat kauniimmat kuin tavallisessa narsississa ja myös tuoksu on ihana. Näitä kannan kotiin pääsiäiseen saakka! Mukaan lähti myös hauskoja oksia, joista puhkesi myös valkoisia kukkia.

Muista osallistua synttäriarvontaan, jossa on jaossa 150 euron arvoinen lahjakortti 
Galleria Esplanadiin!



Kaunista päivää!

18 kommenttia:

  1. Ompas simppelin tyylikäs! Tuo taulujen paikkojen löytyminen on kyllä joskus malttia vaativaa hommaa;) -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, no ehkä pitäisi vain kokeilla rohkeammin.

      Poista
  2. Makee! Ja en "sekoittaisi" tv:ta ja taulua, tauluhan siinä kärsii myös. Aina ihmettelen kun ihmiset esim ripustavat tv:n takan yläpuolelle, huh.
    Makustele taulua jonkin aikaa noin, itse kyllä ehkä myös mallaisin parin pienemmän, suht eleettömän kuvan/taulun kanssa sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä parempi jättää tv ainoaksi tuolla seinällä, vaikka Gossari-teemaan ja kokoon sopisikin...
      Kiitos tuesta, tuo vaatisi kyllä mielestäni ehdottomasti jotakin vierelleen. On aina vähän orvon näköistä jos keskellä isoa seinää on yksi pieni taulu...

      Poista
  3. Hei Mikko!

    Löysin blogisi viikonloppuna. Olen sairaslomalla, joten aikaa on, joten olenkin aika ahkerasti postauksiasi lueskellut. Olen vaikuttunut. Blogisi on kivaa vaihtelua muuten niin naisvaltaiseen (ainakin minun lukemimiini) blogimaailmaan. Jatkan siis innolla mukana! :)

    Taulujen ripustamiseen antaisin sellaisen vinkin, että nykyään löytyy sellaisia tarrapaloja, jotka liimataan toinen puoli taluun, toinen puoli seinään. Pitävät hyvin, ja lähtevät irti kuitenkin seinää rikkomatta. Itse löysin ihan lähi Prismasta Command merkkisiä. Olen vanhempieni luona ja tyttäreni huoneessa noita käyttänyt, ja hyvin pitävät. Muun huushollin taulut ovat itsellä vielä ripustamatta, vaikka remppa on saatu päätökseen jo reilu vuosi sitten. Puhtaat ja siistit seinätkin on kyllä kauniit katsella.

    Tässä linkki, jonka löysin noihin ripustusratkaisuihin: http://www.kotivinkki.fi/Koti-ja-Puutarha/Tuunaa-koti/Taulujen-ripustus-kay-leikiten/

    Aurinkoisin terveisin
    Aana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hauska kuulla ja tervetuloa mukaan! :)
      Ja kiitos vinkeistä, tuollaista voisi hyvin kokeilla varsinkin pienempiin tauluihin, eikä tarvitse miettiä jälkiä niin paljon. Kivaa loppuviikkoa!

      Poista
  4. Tyylikäs ja hieno taulu! Ja kivat kukat!

    VastaaPoista
  5. Tuo taulu on kuin tehty sinun kotiin! Ihanan keväiset nuo oksat, mistä ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, kiitos :)
      Oksat löytyivät Stockalta, mutta niitä alkaa tulemaan varmaan nyt enemmänkin! Sitten vain pioneja odottelemaan!

      Poista
  6. Meillä vieläkin kyseinen taulu nojaa pianon päällä seinää vasten eli siinä mihin sen käsistäni laskin. Sen paikka tulee luultavammin olemaan jossakin muualla, mutta ajan kanssa makustelen, että missä.

    Mä en ole ikinä nähnytkään tuollaisia perunanarssisseja. Kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sille paikalle se sopii oikein hyvin, ei sitä välttämättä tarvitse laittaa seinälle.
      Ja sinulla on muuten ihania keittiökuvia, wau!
      Joo kannattaa testata, niissä on kauniit kukat ja tuoksu on huumaava :)

      Poista
  7. En oikein ymmärrä tuon taulun ideaa, muutakun jos tykkää mainostaa jonkun toisen keksimää brändiä ilmaiseksi ja vielä maksaa siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulussahan on siis linkitys Elmgreen and Dragsetin installaatioon sekä Gossip Girliin. Mutta tärkeimpänä, brändirakkaana ihmisenä tuo tuntuu kodikkaalta ja ilahduttaa aina. Liputan kyllä myös mielelläni Pradan puolesta! :)

      Poista
  8. Oih, tuo on pakko saada mun uuteen kotiin! Noita varmasti saa tilattua Ranskaan?


    www.searchingforLBD.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä mahtava löytö! En tosiaan tajunnut, että näitä tosiaan saa tilattua. Varmasti saa - tulee kätevästi siitä kanaalin yli. Minulta on mennyt ihan ohi tämä - oletko asettumassa Pariisiin?

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hauska kuulla :) Ja kiitos ihanista kuvista - siellä on niin kauniita postikorttimaisemia! Ja wau mitä asusteaarteita sinulla on - olet satsannut tosi hienoihin juttuihin! Aurinkoista viikkoa :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)