torstai 2. toukokuuta 2013

Auringonpaistetta ja valkolakkeja

Toivottavasti siellä on mennyt vappu ihanasti, ainakaan ilmasta ei voi valittaa! Miten sattuikin, että ensimmäinen oikeasti lämmin ja melkein jo kesäinen päivä sattui näin vappupäivään. Toukokuu alkoi oikein lupaavasti!


Ennen kuin päästään aloituskuvaan asti, tässä hieman vapun tunnelmia muuten.
En ole oikein koskaan perustanut ryömitään-haalareissa-loskan-seassa vapusta ja myös Krapihovin tyyppinen vappubrunssikin on jäänyt vieraaksi. Joten vappu on aina ollut vähän luokkaa 'väkinäinen juhla', jolloin pitäisi tehdä jotain fantastista, mutta ei ole oikein mitään järkevää.
No nyt viime vuosina on käynyt mukavammin - pistäydyimme nytkin vappuaattona parissa pre-Manta kokkareissa ja näimme tuttuja. Kävimme ystäväporukalla vähän pyörimässä keskustassa ja palasimme taas napostelemaan herkkuja, kuplivaa ja nauttimaan mukavasti sisälle.

Tänä aamuna oli tosiaan ihana herätä kauniiseen päivään. Aamiaiseksi tankkasimme anopin tuomia, itsetehtyjä sieni-piirakkaa ja simaa. Nam!


Sen jälkeen olikin jo kiire lähteä vappukävelylle kaupungille ja nähdä kavereita Kaivarissa. Pistäydyimme parin huovan kulmalla ja suuntasimme ystävien kanssa rantaan kallioille nauttimaan auringossa välkehtivästä merestä.

Vapputori



Auttoikohan ilma tekemään kävijäennätyksen Ullanlinnassa?

Kaivokin heräilee jo talvihorroksesta

Ja sitten mudan ja nurmikon keskeltä kohti rantaa. Kyllä Helsinki on ihana kaupunki! Nyt se taas alkaa näyttämään parhaat puolensa kevätauringossa. Vai mitä sanot tästä kuvasta?


Sain aivan yllättäen ihanan vappumuistamisen Nicolas Feuillatte Champagne -maahantuojalta, merkin juomat ovatkin ennestään tuttuja, joten kiitos paljon vappukuplivista! Mm. keväinen Brut Rosé -samppanja sopi täydellisesti nautittavaksi mainiossa seurassa tätä maisemaa katsoen ja auringosta nauttien. Ilmassa tuoksui pitkästä aikaa taas meri!

Hidden treasure



"Champagne is for fun!"

Lähestyvä kesä avaakin taas kuohuvan kauden ja valkoviinit (ehkä siksi vappua muuten vietetään...;)) Täytyy sanoa, että roseet ovat jääneet viime aikoina vähän vähemmälle, joten nyt oli hauska korkata pitkästä aikaa vaalenpunaista samettia. 
Tätä aion hankkia jatkossakin, koska juoma oli kivan helppo ja tasapainoinen - ei yhtään liian kuiva tai hapan. Se sopii kuulemma parhaiten nautittavaksi merenelävien kanssa tai jälkiruoaksi marjojen kera.


Samalla tuli napattua pari asukuvaa. 



Jacket/Vintage C&A from UFF, jeans/Prada, scarf/Vivienne Westwood, bag & sunnies/Bottega Veneta,
shoes/Vagabond, fragrance Hermès Un Jardin Sur Le Toit

Kuvaa myös ilman takkia, kun pysähdyimme kotimatkalla hetkeksi ottamaan aurinkoa Johanneksen-kirkon kulmalle. Jo hetkessä alkoi kihelmöidä hieman poskia, täytyy jatkossa muistaa ottaa mukaan myös aurinkorasvaa :)

Knit/Selected Homme and bracelet/Gucci

Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa!

PS. Sain kommentin, että Bloglovin'in kautta lukiessa viimeisiin postauksiin ei ole päässyt. Tylsää! Olisikin mahtavaa, jos joku sitä kautta lukevista jaksaisi kommentoida, näkyykö tämä postaus nyt normaalisti? Kiitos jo etukäteen :)

 ---
Sparkling May Day

In Finland, it's popular to celebrate the May Day. In Helsinki most people have a tradition to go to Ullanlinna for a picnic. The day was really beautiful, so no wonder that the park was packed with people. It was so nice to enjoy the sun, lovely Rosé Champagne from Nicolas Feuillatte and excellent company.


45 kommenttia:

  1. Hei, olipa taas kiva postaus:)

    VastaaPoista
  2. Jep, nyt näkyy Bloglovin'in kauttakin! Ja taisinpa bongata sinut aurinkoisessa kevätsäässä! En tosin uskaltanut kovin tuijottaa (saati sitten tulla juttusille), ettet olisi luullut joksikin hulluksi stalkkeriksi :D -So-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta ja hyvä, että näkyy! Ja olisit vetänyt hihasta, olisi ollut hauska tavata!
      Aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  3. Ihanan aurinkoisia kuvia ! Kylläpä on kaivarissa ollut väkeä, iik. Itse vietin vappua sisätiloissa, mukavuuden haluisena :D

    Rosét on lemppareitani, täytyykin kokeilla tuota. Kiitos vinkistä.

    Vappu asukin on tyylikäs, jälleen kerran !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on myös hyvä ja vaivattomampi vaihtoehto ja olen usein päätynyt samaan.
      Kannattaa testata - tuo oli kiva uusi tuttavuus.
      Kiitos, kiitos :)

      Poista
  4. Joo, nyt näkyy :) Ihania vapputunnelmakuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kiitos kuittauksesta! Kivaa loppuviikkoa :)

      Poista
  5. Oi että Helsinki, kohta pääsee taas nauttimaan puistoista, rannoista, päiväretkistä lähisaarille aurinkoa ottamaan yms. Kiitos näistä kuvista, onpa näyttänyt kivalta. Itsekin kävin tuolla tapaamassa tuttuja ja kesäistä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano - odotan jo innolla tuon listan toteuttamista! Ja nyt se tuntuu jo hyvin ajankohtaiselta, jee!

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia, etenkin toi ensimmäinen; meri ja saari taustalla, kunnon purjevene, kuplivat laseissa. Elämää! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pitää ehkä laittaa työpöydän taustakuvaksi tuo, jos tässä tulee vielä koleampia päiviä.

      Poista
  7. Upeita keväisiä ja vappuisia kuvia!

    Asukokonaisuus on tyylikäs, kuten aina! Itse totesin jäätelöä torirannassa syödessämme miehelle, että nilkoilla on kuuma. Se taisikin olla rannalla ainut kohta johon tuuli ei osunut ja baltsuissakin niillä jaloilla oli lämmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kun ei tuullut, aurinko lämmitti jo melkein kuumasti!

      Poista
  8. Hieno takki, oletpa tehnyt löydön Uff:lta. Kivoja vappukuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hauska löytö, jonka olen joskus lukioaikoina tehnyt. Mallissa on jotain veikeää ja siksi se on säilynyt mukana kaikki nämä vuodet.

      Poista
  9. Meri-Helsinki niin kaunis! Ihania vapputunnelmia näissä kuvissa!

    VastaaPoista
  10. Mekin lensimme Lapista katsomaan Helsingin vappua:)
    Kivaa on ollut ja ilmakin oli upea:)
    Samantapaisia kuvia löytynee kamerastani:D
    Ihana tunnelma;aurinko ja lämpö, unohtamatta meren kauneutta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin - kerroitkin aiemmin, että olette tulossa. Hauskaa! Ainakin sää tosiaan suosi!
      Löysittekö jonkun kivan brunssipaikan?

      Poista
  11. Ihania kuvia! Juotiin tuota samaista roseta vappuaaton illallisella lohen ja parsan kanssa ja toimi todella hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla - pitää testata tosiaan kalan kanssa! Eikö kalaa pitäisikin koittaa syödä useammin ;)

      Poista
  12. Ihania kuvia aurinkoisesta Helsingistä. Iskee kova kaipuu asumaan sinne suunnalle, muuttaisin kyllä heti takaisin, jos voisin yksin päättää elämäni suuntaa. Mä oikeastaan vähän inhoan vappua, mutta näitä sun kuvia katsellessa tuli fiilis, että haluan ulos juomaan kuplivaa ja nauttimaan eväitä. Toisin siihenhän ei tarvita vappua, vaan sen voisi toteuttaa aikaisemminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaikki aikanaan - kaikissa paikoissa on puolensa ja kodin voi onneksi tehdä minne vain :)
      Vappu ei myöskään ole lempijuhlani, mutta tämä oli oikein mukava! Joo kuplivaa lasiin ja nauttimaan auringosta!

      Poista
  13. Tästä se kesän odotus alkaa oikeeeeeesti!!

    VastaaPoista
  14. Kyllä noissa maisemissa kelpaa kuplivaa nautiskellakin;) Kivoja, auringontäyttämiä kuvia!

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia ja niin tyylikkäänä sitä ollaankin! :) Itse käytiin tänään piipahtamassa Eiranrannassa, mutta vältettiin pahinta ryysistä ja ei menty enää edemmäs, kun oli pikkuinen mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos. No mutta hyvä, jos pöpöt on selätetty ja pääsitte nauttimaan ulkona!

      Poista
  16. Ihanassa säässä on tosiaan saatu nauttia vapusta, onneksi! Osaat kyllä taidokkaasti värien yhdistyksen ja saat asuistasi aina näyttävän kokonaisuuden, tavallaan kadehdin sitä, vaikka naisen näkökannalta asiaa katselenkin :) Lisäksi sinulla on mahtava asustekokoelma!! Ja olet uskaltanut kerätä kokoelmaa usealta eri merkiltä, itsellä tulee usein jumahdettua turhan voimakkaasti aina yhteen tiettyyn ja unohtaa kokonaan sitten muut.

    Minun on pakko heittää nyt ilmaan muutama postaustoive, jotka ovat pyörineet mielessäni jo pitempään. Toteutat sitten oman mielesi mukaan tietysti :)

    Sinä kun olet useampaan otteeseen Lontoossa käynyt, ehdottaisinkin / toivoisin postausta vakiopaikoistasi; liikkeistä, joissa käyt ja jos sinulla on mahdollisia suosikkikahviloita/ravintoloita, niin niistäkin. Olen suuntaamassa syksyllä Lontooseen "ensimmäistä kertaa" (nuoruusvuosia lukuunottamatta) ja toivoisin kovasti vinkkejä mihin siellä suunnata; Burberryn kivijalkaliike, Chanel, Louis Vuitton, Mulberry... Onko joku tietty reitti, jonka kiertää kätevästi?

    Lisäksi olisi kiva kuulla ihonhoitomenetelmistäsi ja suosikkimerkeistäsi tyyliin "top 10 tuotetta" :) Hassua kysyä miespuoliselta henkilöltä vinkkejä ihonhoitoon :) (...mutta oikeasti, sinulla täytyy olla aivan mahtava kokemus erilaisista tuotesarjoista, wc-kaapin ja ihonkuntosi perusteella!!).

    Ja isänpäivän/joulun aikaan olisi aivan mahtava saada joululahjavinkkejä miehelle, sitä mitä mies toivoisi ja kokisi hyödylliseksi. Toisinaan on aivan todella vaikea asettua miehen kenkiin ja miettiä mitä toiselle hankkia ja toki jokaisella on omat harrastukset ja kiinnostuksen kohteet (joihin ei välttämättä edes kannata yrittää hankkia mitään, jos oma tietotaito ei riitä), mutta lähinnä tarkoitan sellaista "yleishyödyllistä, mutta silti spesiaalimpaa".

    -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Niina,

      Kiitos paljon ihanasta kommentista!
      Ja kiitos kivoista sanoista :) MInulla ei ole varsinaisia tyylisääntöjä, mutta koitan aina säilyttää tasapainon. Niin että mikään ei pomppaa liikaa tai ole liian raskas kokonaisuuteen. Ja asusteita on toisaan ihana kerätä, kuten ehkä huomaa... :)

      Kiitos myös tosi hyvistä postaustoiveista, toteutan mielelläni nämä kaikki, kun vain ehdin. Ja näitä saa laittaa aina - mukavampi kirjoittaa jutuista, jotka kiinnostavat myös lukijoita :)

      Aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
    2. Hei, Mikko

      Olen Niinan kanssa samoilla linjoilla. Löysin vasta äskettäin blogisi ja ihastuin tapaasi kirjoittaa.

      Itse olen myös hurahtanut merkkituotteisiin. Tällä hetkellä number one on Chanel...kengät ja laukut:)

      Asupostauksiasi on kiva katselella, varsinkin laukkukokoelmasi on lähellä sydäntäni:)

      Myös minua kiinnostaa Lontoon bestsellerit. Olen myös lähdössä syksyllä Lontooseen. Kävimme mieheni kanssa viime syksynä siellä ja nyt täytyy päästä uudestaan.

      Odotan innolla taas postauksiasi....

      Poista
    3. Kiitos, kiva kuulla!
      Ja tervetuloa joukkoon :) Tuosta Lontoosta pitää ehdottomasti koota joku postaus!
      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  17. Siis ihania kuvia, kiitos näistä! Ihana nähdä Helsinki vappufiiliksissä näiden kautta, vaikkei itse paikalle päässytkään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, jos kerrankin täältä saa kivoja kuvia - poimin tosin vain parhaat puolet :)
      Beyoncen keikka oli varmasti mahtava! Katsoin juuri missä kiertue pysähtyy, että pitäisikö tehdä konserttimatka...

      Poista
  18. Mä olen nuorempana juhlinut "vähän liikaa vappua" ja en ole vuosiin juhlinut millään tavalla. Kun olimme kaksin, olimme aina ulkomailla juhlapyhinä mm vappuna, joten ei pahemmin Suomen vappua ole vuosikausiin näkynytkään.

    Olen aina ajatellut perheen kanssa Ullanlinna on ihan ei-ehdoton. Jopa lapsiparkani jäi ilman vappupalloa tänä vuonna, kun en yksinkertaisesti kerennyt sitä hommaamaan.
    Eilisestä päivästä olenkin löytänyt tosi kivoja kuvia vapun vietosta, ehkä ensi vuonna voisi taas harkita jos sittenkin.
    No, eilinen päivä meni täysin sisätiloissa yhtä juridiikan tehtävää tehden ja sainkin sen 99 % tehtyä, eli loistohomma.

    Kiitos kauniista kuvista, myös sinä sait vähän mieleni kääntymään ehkä sittenkin asteelle. Katsotaan sitten ensi huhtikuussa missä asennossa silloin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vappu olisi kyllä toisaalta hyvä paikka lähteä reissuun!
      No tuollaisella kivalla ilmalla sinne voi mennä vain kävelemään tai jätskille, kannattaa harkita.
      Ja voi lapsiparkaa, kun minkäkin mietin vielä pitäisikö ostaa itselle vappupallo ;)

      Poista
  19. Ihania kuvia ja samoissa (kuten varmaan kaikki muutkin) maisemissa oltiin eilen skoolaamassa kesän aloitukselle!

    -H

    Ps. Mulla ei edelleenkään näy Bloglovinin kautta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tekin olitte siellä - olisi pitänyt tulla moikkaamaan!
      Ok, pitää tarkkailla tuota... :(

      Poista
  20. Oli kyllä upea vappuilma, tälläistä lisää! Ja nuo Nicolas Feuillaten samppanjat on tosi hyviä, tullut usein jotain juhlistaessa niitä ostettua, hinta-laatusuhde kohdallaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo - kyllä kiitos, tällainen saisi jatkua! Tuo on oikein kiva merkki :)

      Poista
  21. Hei,

    olipas ihanan aurinkoisia vappukuvia kaikkineen. Itsellä on myös ollut viime vuodet vähän ristiriitaiset fiilikset vapusta. Opiskeluaikoina tosiaan tuli ihan tarpeeksi könyttyä haalareissa säässä kuin säässä Kaivarissa jne. Sittemmin meno on hiipunut, mutta nyt, kun alkaa ystäväpiirissä olla lapset juuri oikeassa serpentiini- ja vesipalloiässä, on ihan uusi ilo löytynyt tähänkin juhlaan. Lasten riemua on on hauska katsella. Ja pääsee itsekin paiskomaan vesi-ilmapalloja... ;) Ja kun lapset saadaan nukkumaan, voi aikuiset keskittyä hetkeksi avaamaan kuohuvakautta. Tällä kertaa maisteltavana oli sellainen kuohari, jossa oli mukana aitoja kultahippuja. Hyvin vappuista. :)

    Aurinkoisia päiviä!

    Aana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, moni taitaa saada opiskeluaikoina vappu-kiintiön täyteen. Mutta tosiaan tuo lasten kanssa kevään toivottaminen tervetulleeksi on varmasti uusi ja virkistävä näkökulma! Erilaista riemua :)
      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  22. Sinulla on reidet ja peppu kuin Nicki Minajilla :) Fashion!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaista kommenttia en olekaan aiemmin saanut - fashion! :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)