sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä - jatkoa hääjuhlinnalle vuosipäivänä

Juhlistimme eilen Tervasaaressa ystäväporukalla hyvien ystävien 1-vuotishääjuhlaa rennosti ja kesäisesti kakun ja kuohuvan kera. 
Itse häät olivat vuosi sitten niin viimeisen päälle hiottu ja mietitty, että ei ihme, että juhla tavallaan jatkuu yhä. Ja häiden lailla tunnelma oli myös eilen mukavan leppoisa. Hauskaa siis, että pari jaksoi järjestää tällaisen tapahtuman - oli ihanaa juhlistaa heidän onneaan samassa seurueessa nuoremman sukupolven osalta kuin tasan vuosi sitten häissä. Todella hauska idea! 

Häistä tuttu kakkukoriste seikkaili nytkin jatkumona tarjoilupöydässä. Jotain vanhaa...

Kestejä varten pystytettiin teltta vehreään maisemaan. Jotain lainattua...


Pöytä koreana puisto-olosuhteissakin.

Häissä nähty turkoosi/aqua-värisävy oli tuotu tännekin koristeissa. Jotakin 'sinistä'...


Tarjolla oli myös pientä suolaista.

Hääkakku-teema jatkui :) Mainio ja KAUNIS kakku! 


:) Ja jotain uutta!

Mikäs näissä maisemissa oli skoolaillessa!


Tästä vielä tunnelmia tuosta vuoden takaisesta täydellisestä hääjuhlasta Porvoossa ja ihanassa Haikon kartanossa. Postaus löytyy tästä, nämä muistot saavat vieläkin hymyn kasvoille.

Vihkiminen tapahtui Porvoon tuomiokirkossa.

Hääjuhla oli kiven heiton päässä Haikon Kartanossa.

Kattausta juhlista.

Ruokailu ja juhlinta tapahtui rannan Villa Haikossa.

Jäimme yöksi Haikkoon ja seuraavana päivänä juhlinta jatkui vielä brunssilla kartano-rakennuksen etuterassilla.

Ilmeisesti Google Reader lopettaa palvelun huomenna, joten sen kautta blogien lukeminen loppuu samalla. Harmi, sillä ainakin itselleni se on ollut kätevä tapa lukea blogeja. Tässä siis muistarina, mitä kautta postauksia voi lukea jatkossa.



 



14 kommenttia:

  1. Ihastuttavan kuuloiset juhlat, hauska ajatus! Ja voi mitkä hääjuhlat vuosi sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hauska jatkumo! Ja itse häät olivat kyllä upeat!

      Poista
  2. Voi miten ihana idea ja tosiaan, juhlat voivat aina jatkua! Todella kauniisti laitettu, ihana kattaus erityisesti.

    Kiva kun kävit moikkaamassa tänään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo molemmissa oli kyllä panostettu kaikkeen yksityiskohtia myöden.
      Totta kai, oli hauska nähdä! :)

      Poista
  3. Upean näköistä kummatkin juhlat. :-) Häät ja niiden muistelu on ihanaa! ♡

    VastaaPoista
  4. Vitsit miten loistava idea! Mahtavaa saada sama juhlaporukka yhteen!:) Ja todella upean oloiset itse häät, Haikon Kartano on kyllä täydellinen miljöö häille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, mahtava idea ja vinkki! Ja oli tosi kiva nähdä tuttua porukkaa, vaikka onneksi olemme tässä välissäkin tavanneet. Haikko oli kyllä täydellinen paikka, kun siinä on kirkko lähellä ja sitten voi yöpyäkin tuolla juhlapaikassa samalla.

      Poista
  5. Todella kiva idea! Häät ovat aina niin ihania tilaisuuksia, joten kivaa kun juhlinta jatkuu ;) Ihme muuten tuo Google reader homma. Itse tykkään ainakin seurata eri blogeja Google readerin kautta, joten harmillista tämä lopetus. Minkäköhän lienee syy lopetukseen....?




    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mahtavaa jatkaa sitä näin!
      No joo, vaikka vielä se näytti toimivan... Saa nähdä miten käy.

      Poista
  6. Mulla on aivan liikaa marisevia ihmisiä ympärillä, sillä musta tuntuu että tänä päivänä vieraat eivät enää innostu häistä. Olen kuullut jopa tuttavapiiristä ( ystävät eivät onneksi päästä moisia sammakoita suustaan ) häät PILAAVAT monta viikonloppua, kun ekaks pitää mennä polttareihin ja sitten on ne häät ja jos on viidet häät kesässä, on koko kesä pilalla. Sitten polttareiden hinnat ovat menneet pilviin ja pitää ostaa uudet vaatteet ja matkustaa toiselle puolelle Suomea ja lahjakin pitää ostaa jne jne.

    Mä rakastan häitä ja voisin joka ikinen viikonloppu olla häissä ja polttareissa. Harmi vaan kun ikää on sen verran ettei naimattomia juurikaan ole ja ne jotka tekee toista ( tai kolmatta ) rundia pitää niin pienet juhlat, ettei mua niihin kutsuta.

    Paras vinkki näihin onkin että olen ihan pokkana sanonut mä voisin tulla teidän häihin ja jotkut ovat niin kohteliaita ettei kehtaa sanoa vastaan.

    Siksi, kun minun mielestä häät kokevat tällä hetkellä pientä inflaatiota onkin paikalla tälläinen 1 v bileet. Me aikoinaan vietettiin 1 v päivä Nizzassa ja oli kyllä 1 parhaista matkoista ikinä. Onneksi mä en ole tehnyt ikinä listaa parhaista matkoista, kun niitä on aikaste paljon.

    Haikon miljöö on kyllä tosi upea ollakseen Suomessa. Jopa Euroopassa on paljon upeita kartanoita, mutta niitä ei juurikaan meillä ole. Ja tuntuu että ne mitkä täällä on, ne on vähän muuttuneet maalaisimmiksi, eli sellaista glamouria ei niissä hirveesti ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, hääthän ovat ihana juhla! Mahtava tunnelma, toisten onni, tuttavia ja hyvää ruokaa. Vaikka joo ymmärrän, että polttarit tiheällä tahdilla voivat olla uuvuttavia - varsinkin jos joutuu kantamaan vastuuta ohjelmasta. Ja ne on vaikea laji, olisi pirun vaikeaa toteuttaa hyvät polttarit.
      Haikko on kyllä näyttävä rakennus ja hyvin toteutettu konsepti!

      Poista
    2. Polttarit ! Niistä ne pahimmat kauhukertomukset olenkin kuullut. Todellakin, taitolaji.

      Minulla on ollut kerran kunnia toimia kaasona ja morsiamen ystäväpiiri muodostui hyvin pitkälti opiskelijoista ja kotiäideistä. Morsian ilmoitti hän voi vaikka myydä jotain, onkin myyjä ammatiltaan, hyvä sellainen, pääasia on että polttareiden kustannus saa olla max 10 euroa per vieras.
      Siinä jokainen otti yhteyttä joka paikkaan ja saatiinkin tosi upeat polttarit kokoon. Ei nyt tullut helikopteriajelua tai benji-hyppyä, mutta kenenkään ei tarvinut jäädä pois rahan takia. Morsian itse kustansi ison osan polttareista myymällä alle puolessa tunnissa myi ison kasan teemaan sopivia meikäläisen askarteluja sopivaan hintaan.

      Omat polttarini olivat tietty maailman parhaat. Mutta vaikka kukaan ei kärsinyt jne jne, on polttarit täynnä painokelvotonta tekstiä. Joten annan mielikuvituksesi tehdä omat johtopäätökset. On sitten jotain mitä muistella vanhana mummona kiikkustuolissa. Ja hymyillä toilauksia.

      Poista
    3. No joo...
      Hieno ajatus morsiamelta, että ei pakota kaikkia upottamaan rahoja polttareihin - se on aika harvinaista.
      Jaa, niin voit sitten yskiä siihen Belle de Jouriin ;)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)