maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ikävä Sinkkuelämää

Kun Sinkkuelämää-sarjan DVD:itä tai tänään Neloselta alkavia uusintoja ei enää jaksa katsoa, otan hyllystä nämä kirjat. Niihin on koottu tarkempaa tietoa sarjojen ja leffojen tuotannosta sekä tietenkin päähenkilöiden lookeista. Näin saan edes hieman eri näkymää sarjaan ja se auttaa pahimpaan ikävään. Muistatteko sitä onnea, kun uusia jaksoja vielä tuli?


15 kommenttia:

 1. Minullakin on ikävä SATC:ä...TV:stä tuli onneksi melko hyvä korvike = Cashmere Mafia, mutta sekin taisi kestää vain yhden kauden.
  Onneksi vanhoja jaksoja voi katsoa uudelleen ja uudelleen DVD:ltä.

  VastaaPoista
 2. Cashmere on kyllä hyvä korvike! Siinäkin nähtävä Patricia Fieldin kädenjälki tuo puvustukseen paljon samaa, kuin SATC:iin. Myös Lipstik Jungle käy hätätapauksessa - näiden kolmen DVD:t ovat hyvä cocktail :)

  VastaaPoista
 3. Harmi tosiaan että nuo yllämainitut loppuivat lyhyeen, joskus vaan tarvitsee kevyttä viihdettä, jossa silmä saa levätä! Olisikohan alkavasta Hamptons'ista mihinkään, siis ihan noin visuaalisessa mielessä?

  VastaaPoista
 4. Juuri sellaista kaipaisi taas televisiosta, puit ajatukset sanoiksi. Tuossa uudessa sarjassa puitteet ovat kyllä hulppeat, mutta teema on vähintääkin erilainen;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin ikävöin SATC-sarjaa... Olen katsonut kolmisen kertaa läpi, mutta kuutoskauden useampaan kertaan, se on suosikkini. Ensimmäinen leffakin oli hyvä.

  VastaaPoista
 6. En edes kehtaa sanoa, kuinka monta kertaa olen käynyt tuotantokaudet läpi kronologisesti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Kuudes kausi on myös ehdottomasti suosikkini. Toinen leffa ei ehkä ihan yltänyt sarjan tai ensimmäisen leffan tasolle;)

  VastaaPoista
 7. Olen tainnut kohdata vertaiseni - yhtä läpeensä hurahtaneen ja auttamattoman SATC-fanin ;) Voi sitä onnea, kun uusia jaksoja vielä tuli telkkarista! Vanhoja tuotantokausia tulee silti edelleen katsottua alusta loppuun tasaisin väliajoin. Kyllästyyköhän niihin ihan oikeasti koskaan? :)

  Ps. Tämä on eka miehen blogi, jota oon alkanut seuraamaan! Sinulla on täällä vaikka mitä kivoja juttuja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Taru! Niinpä, tiettyihin jaksoihin ei koskaan kyllästy ja joskus kaivan jonkun tietyn jakson esille vain yhden kohtauksen takia. Pitää välillä pitää myös taukoa ja sitten jaksaa taas katsoa alusta;)

   Ja kiva kuulla, että olen poikkeuksesi, kiitos!

   Poista
 8. Ihan alkuun, aivan mieletön ja tyylikäs blogi sinulla :) Toiseksi, kertoisitko tarkemmin nuo Sinkkuelämää kirjojen nimet..? Olen jo piiiiitkäään etsinyt varsinkin tuota muoti/asu painotteista opusta. Kiitos jo etukäteen xx

  Emmi

  queenofzeal.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Emmi, kiitos :) Sinullakin on raikas blogi!

   Kirjoihin on tosiaan hauska uppoutua. Tässä nimet ja Amazonin linkit, joista näet tarkemmat tiedot. Suomessa ainakin Akateeminen ja Suomalainen Kirjakauppa ovat myyneet näitä.

   Tietoja jaksoista on koottu kirjaan SATC, Kiss and Tell:

   http://www.amazon.com/Sex-City-Kiss-Updated-Edition/dp/0743457307/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1333988938&sr=1-3

   Ensimmäinen leffa vain Sex and the City, The Movie:

   http://www.amazon.com/Sex-City-Amy-Sohn/dp/B002GJU4YA/ref=sr_1_5?s=books&ie=UTF8&qid=1333988938&sr=1-5

   Toinen leffa, Sex and the City 2:

   http://www.amazon.com/Sex-City-Stories-Fashion-Adventure/dp/B004NSVG30/ref=sr_1_9?s=books&ie=UTF8&qid=1333988938&sr=1-9

   Poista
  2. Ihan mahtavaa, kiitos sinulle suuresti! :) Palaillaan blogien merkeissä taas xx

   Poista
 9. SATC on mun uskonto. Täytyypä tilata noita sarjasta kertovia kirjoja, ihanaa kun siinä on näytetty Carrien asuja tuolla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mahtava sarja ja maailma. Joo, nuo kirjat ovat hieno lisä, joiden kautta saa sitä taas hetkeksi eloon ja vähän jotain uuttakin materiaalia - ainakin hetkeksi :) Pyydä vaikka joululahjaksi ;)

   Poista
  2. Oho, no se oli nopeaa :) Hauskaa lukemista siis tulossa!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)