torstai 29. maaliskuuta 2012

Varaslähtö huhtikuun laukkumuistoon – Chanel


Jokainen laukkukokoelma vaatii Chanelin. Miehille on hankala löytää sopivaa laukkua tai oikeastaan mitään muutakaan kyseiseltä merkiltä, mutta onneksi New Yorkin matkalla onnisti. Kävin nimittäin taas toiveikkaana liikkeessä kyselemässä uusia malleja ja tämä tuotiin näytille. Ihastuin heti. Olkalaukku tuo myös mukavaa vaihtelua salkkuihin ja 'weekendereihin'. Ostin sen Sohon liikkeestä, samasta joka nähtiin Sinkkuelämää-sarjan viimeisessä jaksossa. Ooh, muistoja.
11 kommenttia:

 1. Aika täydellisen näköinen olkalaukku! Erittäin chic

  VastaaPoista
 2. Hieno ja oikein passeli miehelle!

  VastaaPoista
 3. Oho, en tiennytkään (tai tajunnutkaan) että myös miehet voivat nauttia Chanel-ihanuuksista. Paitsi, ettei itselläni vielä ko. merkkistä laukkua ole. Mutta tosi tyylikäs tuo ostoksesi!!

  VastaaPoista
 4. Fck: Kiitos :) Joo, se on osoittautunut myös erittäin käytännölliseksi.

  Gloria: Hauska kuulla, kiva löytö oli, kiitos!

  Mapsin muotia: No ei se helppoa ole, mutta onneksi mahdollista. Kaikki aikanaan - ehkä muistat itseäsi vaikka synttäreinä :)

  Anonyymi: Me too.

  VastaaPoista
 5. Onhan Chanelilla tuotteita myös miehille. Vai naisten vaatteissa ja asusteissako ne miehet siellä näytöslavalla kävelee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan Chanelin naisten muotinäytöksissä näkynyt satunnaisesti täytteenä miesmalleja, mutta omia mallistoja tai muotinäytöksiä miehille ei valitettavasti ole ja vielä harvemmin miesten vaatteita löytyy myymälöistä. Kokeiltu on. Harmi sinänsä, kysyntää varmasti löytyisi :)

   Poista
 6. Olipa blogisi kiva löytö! Laukkusi näyttää todella kivalta ja kunpa itsekkin joku päivä sen oman Chanelin saisin, ehkä vielä joskus.. Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, liityin heti lukijaksesi bongattuani blogisi. Kaikki aikanaan, itsellänikin kesti kauan tuon kotiutamisessa. Ja samoin, kivaa viikonloppua!

   Poista
 7. Tutustuin blogiisi äskettäin ja tykästyin :)

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)