sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

11 kysymystä

Gardenia on yksi lempikukistani

Sain kauan sitten mahtavalta Fab Forty Something -blogin Marjukalta yksitoista kysymystä ja nyt olisi ehkä jo korkea aika vastata näihin.

Kiitos vain Marjukka hyvistä kysymyksistä, ehkä vastaaminenkin on jäänyt sen takia, kun osaan on ollut vaikea antaa suoraa vastausta ja osa kysymyksistä on tosi kinkkisiä :) Tässä kuitenkin tulos kovan pähkäilyn jälkeen.

1. Mieluisin lapsuudenmuistosi?

Minkähän tähän valitsisi... Sanotaan vaikka, että kyläily ja hetket mummon luona. Mökillä kesällä kahdestaan vietetyt lomaviikot ja aina, jos olin kipeä, pääsin mummon luokse hoitoon. Siellä oli aina kaikkia herkkuja ;)

Mummo opetti minut itseasiassa käymään myös Stockalla, koska kävi siellä itse niin ahkerasti. Esim. synttäreiden aikaan menimme sinne jäätelölle ja leluosastolle valitsemaan lahjaa ja se oli harvinaista herkkua.

2. Millainen on täydellinen lomapäivä?

Sellainen muodostuu tarpeeksi rennosta ja väljästä aikataulusta, mutta uskon että päivässä pitää olla myös sopivasti mieluista ohjelmaa ja tekemistä. Näin tuntuu, että se on ollut monipuolinen ja pitkä. Ehkä noissa aiemmissa lomapostauksissa on koottu mieluisimpia juttuja.

Tietenkin matkat ovat aika täydellisiä irtiottoja arjesta, mutta eivät ehkä aina ihan lomaa :)

3. Jos saisit tavata kenen tahansa historiallisen ihmisen, kenet tapaisit?

On niin monta kiehtovaa henkilöä, joiden valovoimaisuutta tai merkitystä olisi upeaa päästä todistamaan. (Tämän takia tykkään elämäkerroista.)

No haluaisin olla kärpäsenä katossa seuraamassa ainakin Coco Chanelin arkea, kun hän oli lyönyt itsensä läpi ja elementissään.

4. Jos sinun pitäisi (edit/saisit) elää jossain toisessa maassa, missä eläisit?

Täytyy sanoa alkuun, että Suomi on kyllä hyvä ja vakaa paikka elää, mutta tietenkin tekisi hyvää asua jossain muuallakin välillä.

Lontoo voisi olla aika kiva. Se on sopivan lähellä, arki on aika samanlaista ja selkeää, mutta silti ilmapiiri ja tarjonta ovat ihan toisella tasolla.

Myös New York (Manhattan) kuulostaa ihanalta ajatuksena, mutta arjen pyörittäminen siellä voisi olla turhankin raskasta.

5. Mieluisin tv-ohjelmasi?

Tähän on pakko laittaa muutama; Sinkkuelämää, Will & Grace, Downton Abbey, Good Wife ja muotidokumentit.

6. Paras jäätelömaku?

Mövenpick Caramelita ja Lemon-Lime.

7. Millä tavalla hemmottelet läheisiäsi?

Hmm. Olen aika hyvä passaamaan ja kestitsemään vieraita ja läheisiä, on hauska nähdä, kun muutkin viihtyvät.

8. Millä tavalla sinut voi yllättää?

Ei ainakaan kannata ostaa lahjaa, koska en oikeastaan tarvitse mitään ja ostan mieluummin itselleni kivat jutut.
Totta kai kaikki jutut, missä toinen on nähnyt vaivaa ja valmistellut jotain, ovat ihastuttavia.

9. Missä olet kymmenen vuoden päästä ja mitä teet?

No toivottavasti teen (silloinkin) työtä, joka on mielekästä ja minulla on ympärillä (edelleen) läheisiä ja ystäviä. Ja toivotaan, että olen saanut tuolloin paljon uusia kokemuksia ja viisastunutkin hieman.

10. Ihailemasi laulaja/näyttelijä/kirjailija näkee sinut ja huudahtaa: Olet lempibloggarini! Mikä on reaktiosi ja kuka näin voisi huutaa?

No jos ajattelee realistisesti, niin sanotaan vaikka ympäripyöreästi joku aikakausilehden toimittaja kehuisi hyvistä nostoista ja kirjoituksista.

11. Jos voisit opetella uuden urheilulajin, mikä se olisi ja miksi?

Vaikka uinti, se olisi tehokasta liikuntaa ja tekniikkani siinä ovat tällä hetkellä ihan retuperällä.

Koska haaste on kiertänyt jo aiemmin monessa blogissa, niin taidan jättää sen jakamisen tällä kertaa väliin. Vastaaminen oli kuitenkin huippu-hauskaa, kiitos vielä Marjukalle!


4 kommenttia:

  1. Nyt vasta olen kesälaitumilta palannut kommentoimaan. Kivoja vastauksia, yllättävän samanlaisesti olisin moneen itsekin vastannut. Mä en myöskään pidä, että joku ostaa mulle extempore-lahjan; tavaraa on jo tarpeeksi ja itse tiedän parhaiten mitä haluan. Itse valitsisin myös historian henkilöksi Cocon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa takaisin, toivottavasti loma oli mahtava! Hauskaa, jos vastaukset kuulostavat "tutuilta" ;)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)