sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tuoksuu mojitolta


Ostin alkukesästä sattumalta uuden kesätuoksun testattuani Yves Saint Laurentin La Nuit De L'Homme -sarjan uusinta päivitystä. Minulla on ennestään tuon sarjan ensimmäinen tuoksu, mutta sen jälkeisiä versioita ei ole tullut hankittua.
Ensimmäinen ajatukseni tästä oli, että tuoksuupa hieman mojitolta. Tuoksussa onkin raikasta limeä ja sitrusta, josta tulee tuo raikkaus ja kesäfiilis. Muuten pohjassa on mukavasti vastapainoksi mausteisuutta, jota siihen tuo muun muassa pippuri, seetripuu sekä cashmere.

10 kommenttia:

 1. Ysl-tuoksut on kyllä hyviä, niihin ei kyllästy ikinä. Ja nyt kyllä maistuis mojitokin, en oo ajatellukaa niiden väsäämistä itse, kuulostaa hyvältä;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, mojitot ovat yllättävän helppoja tehdä! Ja kun jättää rommin pois toimii myös janojuomana :)

   Poista
 2. Taytyykin kayda nuuskimassa ko tuoksua, kuulostaa niin sopivan raikkaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy tuoksuttamassa. Tykkään kun tuossa on silti mausteisuutta, eikä se ole perinteinen vesi-/sporttituoksu niin kuin kesätuoksut yleensä.

   Poista
 3. Mojito, slurps!! En olekaan saanut sitä piiitkään aikaan!!

  VastaaPoista
 4. Minä käytin aikoinaan muutaman pullon sitä tavallista l'hommea, mutta kyllästyin lopulta. Tykkäsin myös niistä ensimmäisistä kesäversioista(valkoinen maitolasinen pullo ja toinen turkoosi pullo). Sittemmin en ole kamalasti noista uusista l'hommeista välittänyt, libre versiokin kuin jotain hyttysmyrkkyä, mutta tuota frozen colognea täytyy käydä vielä haistelemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ainakin tuohon sarjaan on tullut tiuhaan päivityksiä ;) Toisaalta olisi kiva, että tulisi jotain kokonaan uutta, eikä pohja olisi aina sama. Käy testaamassa jos tykkäät tästä.

   Poista
 5. Tuoksussa ei ollut mitään "jäätävää". Kokeilun jälkeen ruokaostoksilla ihmiset selvästi noteerasivat "tuoksuni". Hävetti. Pidän enemmän puhtaista ja luonnollisista tuoksuista, mitä alkuperäinen l-hommekin edustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi, tuo ei siis ilmeisesti noussut suosikiksesi :) Tykkään itse tuossa mausteisuudesta jota kuitenkin raikastaa sitrus, johon ilmeisesti koitettaan viitata tuolla "frozenilla". No, onneksi on paljon valinnanvaraa. Sisleyn tuoksut ainakin ovat kivan simppeleitä.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)