torstai 12. heinäkuuta 2012

Anglomaniaa puistossa

Olen koittanut ottaa kaiken irti puistoilusta, nyt kun ilmatkin ovat parantuneet – alkukesä näytti nimittäin hieman huolestuttavalta. En tykkää rannalla olemisesta, joten nautin auringosta ja kauniista ilmasta yleensä jossain kivassa puistossa. Niissä on mielestäni paljon leppoisampaa ja raikkaampaa olla. Ja kun paahde alkaa ahdistamaan, voi kätevästi siirtyä varjoon loikoilemaan ja lukemaan. 

Viltin, ison kasan lehtiä ja eväät pakkaan yleensä tähän Vivienne Westwoodin kangaskassiin, joka vilahtikin aiemmassa postauksessa. Ihastuin kassiin Harvey Nicholsilla; printissä kiteytyy mielestäni kivasti Westwoodin maailma. Ja nähdessäni vuoren hauskat raidat, ei tarvinnut enää miettiä hankkimista. Tarkkasilmäinen Pintaa-blogin MV huomioi vielä toisella puolella viittauksen Westwoodin päämajaan, joka sijaitsee Batterseassa.

PS. Tajusin vasta, että Westwoodin nettikaupassa on menossa ale ja sieltä pystyy tilamaan myös Suomeen. Vaarallista, sillä olen ihastunut merkin leikkauksiin ja vaatteita on aina tullut ostettua Lontoon reissuilta.4 kommenttia:

 1. Kuvassa oleva kassi on ihana mutta eipä sellaista tietenkään shopissa ollut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, tuo kuvan kassi on parin vuoden takaa... Sivuilla on jyrännyt jo uudet mallit, höh höh - harmi, että pysyvyys on aika minimaalista noissa valikoimissa :(

   Poista
 2. Kiitos vinkistä.Tykkäsin. Ja ehkäpä jotain lähtee tilaukseenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, muistin tosiaan vasta itsekin, että tuolta voisi tehdä löytöjä. Sama juttu muuten McQueenin kanssa, käy kurkkaamassa sekin!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)