lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tiedän paikan armahan...

Mahtavaa, nyt on reissu Antibesiin tiedossa elokuun puolivälissä! Olen super-kiitollinen, että sain tuon pienen neuvottelun jälkeen järjestettyä töistä vapaaksi. Ko. viikko on ainoa koko syksynä, jolloin me molemmat (nyt minäkin) pystymme lähtemään mihinkään, joten upeaa että tuo onnistui!

Olen käynyt vuosia sitten Nizzassa ja samalla Monacossa, mutta Antibesissa kävin ensimmäisen kerran vasta viime syksynä ja silloin paikka vei sydämeni. Maisemat ovat koko Rivieralla ihanat, mutta Antibesin näkymät viehättävät erityisesti. Koko paikka tuntui myös tosi kodikkaalta ja mutkattomalta, siitä on niin helppo mennä päiväksi Nizzaan, Cannesiin ja Monacoon. 
Kannatan yleensä puhtaasti kaupunkilomia, mutta tuolla saa kivasti yhdistettyä lepäilyn aurinkotuolissa sekä kaupunkien parhaat puolet. Ehkä minäkin maltan makoilla (edes hetken) tuolla... Olen saanut nimittäin edellisten reissujen jälkeen toiveita lepolomasta, joten nyt on ehkä mahdollisuus siihen :)

Olen laittanut talteen Kotirouva Lontoossa ja Style Plazan mainiot vinkit, mutta jos teillä on niitä lisää tai muita suosituksia, niin otan mielelläni vastaan! 

Sielu lepää näissä maisemissa, can't wait...
Muisto aamukävelyistä

Vanhan Antibesin kadut ovat tosi idylliset!

Cannesin Promenade de la Croisetten kaupat olivat mieleisiä :)


Cannesin edusta

8 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa lomaa teille :) Nauttikaa! Ja jos tulee mitään kysyttävää Monacon seudusta, niin laita viestiä. Autan mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti on upeaa :) Ja kiitos paljon, laitan viestiä jos tulee jotain kysymyksiä!

   Poista
 2. Ihanaa, rakastan etelä ranskaa! Mutta mikset halua käydä rannalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riviera on kyllä ihana paikka! No, en oikein malta makoilla rannalla :) Enkä tykkää olla auringossa kovin kauaa...

   Poista
 3. Oi kun kivoja kuvia viime reissuiltasikin:) Itse pääsin nauttimaan kyseisistä maisemista keväällä ja kyllä oli taas ihanaa, hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein malta itsekään odottaa, kun katsoo taas noita :)

   Poista
 4. Antibes on ihana kaupunki, tykkään siitä paljon enemmän kuin Nizzasta. Antibes on sellainen sympaattinen pikkukaupunki ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja on kiva että siellä on silti elämää ja ravintoloita - juuri täydellinen paikka!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)