torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesäkoru


Jatketaan vielä kesäranneke-teemalla, tällä kertaa ihan omaksi iloksi ;)
Kesällä koruksi nimittäin kaipaa välillä jotain kevyempää versiota ja silloin tämä Bottega Venetan perinteinen punosranneke toimii hyvin. Se taisi itseasiassa olla ensimmäinen kunnon ranneke, jonka hankin itselleni. Ja kun huomasin, kuinka kiva ja kätevä tällainen on käytössä, oli vastaavanlainen helppo antaa myös lahjaksi hetki sitten.
Onko teillä luotto-/suosikkikoruja, jotka tuntuvat toimivan paremmin näin kesällä?

10 kommenttia:

 1. Myös Guccilla on monia kivoja juttua. Itselläni on yksi, jossa samantyyppistä punosta, varmasti sillekin enemmän käyttöä nyt kuin talvella=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, taidan tietääkin sen. Sellainen jossa on Gucci-vaakuna koristeena. Olen muutaman kerran kokeillut sitä, se on hieno!

   Poista
 2. Olen jostakin syystä nyt innostunut nahkarannekkeista. Omistankin yhden, 2or+ by yatista ostetun, mutta tämä ranneke on tosi houkuttelevan näköinen. Voisin käyttää tuollaista itse punomieni hopeisten ranneketjujen kanssa ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, itselläni on myös joku kausi, että käytän paljon tuollaisia rannekkeita. 2or+ korut ovat myös hienoja!

   Poista
 3. Minä käytän vain jalokivikoruja ja annan mielelläni lahjaksi cartierin tai chopardin valkokultaisia jalokivikoruja. En mitään nahkaisia halpiksia kehtaisi lahjaksi antaa. Yleensä vien esim. tupaantuliaislahjaksi chanelin j12 haute joailleria limited edition jalokivikelloja tykkäsipä illan emäntä niistä tai ei. On mukava huomata miten ystäväní voivat tarvittessa elää loppuelämänsä minun antamieni jalokivilahjojen turvin. Pyllyäkin pyyhin mielelläni lehtikullalla, peppuni ei kestä karkeita silkkiliinoja.

  VastaaPoista
 4. Hauska ranneke, klassinen! Ja pakko sanoa, että hienoa ku jaksat julkaista saatika vastata edellisen kaltaisiin kommentteihin;-) Fiksu ihminen tajuaisi mitä ne kertoo kommentoijasta itsestään, vielä ku näkee niihin noin vaivaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tosiaan kukin tyylillään... Jossain kohdin alan poistamaan pahimmat vastaavat kommentit, koska ne eivät palvele ketään. Tämä blogin on tarkoitus olla viihdyttävä, josta toivottavasti tulee hyvä mieli. Elämässä on jo tarpeeksi ikäviä asioita ja negatiivisuutta, joten sitä ei mielestäni tarvitse ehdoin tahdoin luoda lisää.

   Poista
 5. Heiii, mulla on samasta sarjasta keltainen tuplaranneke tän kesän lempparina :) Oikeastaan olisin mieluiten ottanut siitä pinkin, mutta ei ollut sopivaa kokoa Tukholman liikkeessä, enkä jaksanut alkaa metsästämään mistään, mutta siis keltainen on myös kivan pirteä :D

  Ihanan style tuo musta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla sinustakin! :)

   Kuulostaa hyvältä! Nuo ovat kyllä kivoja kesäkoruja ja niistä on tullut hienoja uusia värejä. Kun hankin tuon, oli vain mustaa, ruskeaa ja harmaata. Mutta onneksi voi aina päivitellä uusia kokoelmaan ;)

   Aurinkoista ja leppoisaa heinäkuuta!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)