keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Let it shine


Nyt kun aurinkoakin näkee taas enemmän, on aurinkolasitkin voinut kaivaa kaapista. Tässä yhdet Louis Vuittonilta, jotka ovat olleet kovassa käytössä parina viime kesänä. Ne hurmasivat heti ensi tapaamisella ja kävin monta kertaa putiikissa sovittelemassa ennen kuin sain ne viimeinkin hankittua. Malli on kivan klassinen ja mukana myös sopiva määrä kiiltoa, mukavasti piilotettuna. Nyt lomaviikoille paljon auringonpaistetta kiitos!
11 kommenttia:

 1. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tuota mallia taitaa olla joka toisella tummalla tähdellä los angelesissa? Itse pidän metallisankaisista enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, jouduin hieman editoimaan tuota kommenttia nykyaikaisemmaksi.
   Niin, tuo malli on tosiaan suosittu ja käytän näitä kun kaipaan ripauksen Kanye- tai Pharell-henkeä lookiin :)

   Poista
 3. Onpa hyvannakoiset lasit! Ostin just kesakuun alussa uudet Fendit, ihan kivat nekin, mut noi sun on kylla upeammat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän ne sun Rooman löydöt oli tosi hienot ja klassiset! Mulla ei ole vielä Fendin aurinkolaseja, joten pitäisi etsiä jotain kivoja. Voidaan välillä vaihtaa ;)

   Poista
 4. Oi ihanat!! :) Itsellä on vain yhdet aurinkolasit, (Ray-Banin aviatorit) koska ne tulivat voimakkuuksien kanssa todella kalliiksi, kun on kaiken maailman ihmehionnat niissä ym. Sitten kun on niiden lisäksi vielä kahdet moniteholasit ja näyttöpäätelasit prismahionnoilla, niin aika usein saisi pulittaa itsensä puolikuoliaaksi. Laseja kun pitää aina joskus uusiakin. :( Damn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta nuo Ray-Banit ovat kyllä parhaat lasit, ei sitä muita välttämättä edes tarvitse. Itsekin käytän aurinkolaseja aina piilareiden kanssa, joten sitä pitää aina katsoa aamulla onko tänään aurinkolasipäivä vai ei... :)

   Poista
 5. Siis nuo on kyllä upeat lasit! :) Minulla olisi muuten pieni tunnustus sinulle odottamassa blogissani. Mukavaa torstaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Ja kiitos myös muistamisesta, toki laitan hyvänmielen eteenpäin! :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)