perjantai 20. heinäkuuta 2012

Luxbagin alelöytö

Satuin eilen piipahtamaan Luxbagissä ja siellä oli juuri sopivasti laitettu muutamia tuotteita -30%. Alehyllyssä oli muutama Fendin laukku sekä Célinen lompakoita, joista kiinnostuin heti.
Olen tyytyväinen nykyiseen lompakkooni, mutta kevyemmille korttikoteloille on aina käyttöä. Päädyin siis tutkimaan tarkemmin kahta erilaista pikku koteloa...

Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin tähän pienempään, jonka malli tuntui käytännöllisemmältä ja ihastuin tuohon sähkönsiniseen sisukseen. Kotelo on siis noin iPhonen kokoinen, joten sinne saa juuri sopivasti muutaman kortin.
Liikkeestä löytyy joitakin aletuotteita ja eilen oli tullut myös kuorma syksyn Célineitä, joten jos kiinnostaa niin poikkea mainiossa Luxbagissä!
8 kommenttia:

 1. Aaaaaaah tuommosen minäkin haluaisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Schutermanilla on varmaan vielä kivampia ja parempi ale? :)

   Poista
 2. Hauska löytö, en tiennytkään että Luxbagissäkin on alet, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo oli ensimmäinen ale jonka olen siellä nähnyt. Ei siellä montaa tuotetta ollut, mutta jos sattuu kohdalle juuri sopiva, niin mikä ettei ;)

   Poista
 3. Minulla on vuittonin vastaava, mutta ei tuo kyllä mikään korttikotelo ole vaan pieni kukkaro. Coin purse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, totta tuo on oikea nimitys :) Korttikotelossa ei ole tuota taskuja kolikoille. Kätevä malli, kun siinä on molemmat!

   Poista
 4. Onpas söpö! Itselläni on sama malli rahakasa-printillä. Ajattelin myös aluksi että koko on hiukan pieni, mutta käytössä kukkarosta on tullut suosikki. Mukana kulkee juuri tarvittavat kortit ja pohjalla vielä muutama kolikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värilliset sisukset ovat kyllä hauskoja! Tykästyin myös tuohon malliin, se on kompakti ja kiva kun mahtuu silti tarpeellinen sisälle. Hermès'n Silk'In-kukkarot ovat myös ihanan näköisiä, mutta tämä korvaa nyt sen :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)