tiistai 16. lokakuuta 2012

Hermès hemmottelee miehiä

WWD uutisoi jo viime viikolla, että Hermès tulee satsaamaan miesten tuotteisiin entistä voimakkaammin. Samaa ilmiötä on ollut huomattavissa tänä vuonna myös muilla merkeillä - Hermès'n lisäksi myös Bottega Veneta ja Lanvin ovat avanneet omat uudet myymälät miehille Manhattanilla.
Tässä vielä kuvia Hermès'n äskettäin järjestämästä juhlasta, jossa tuhat vierasta katsasti vaatteita ja asusteita miehiseen teemaan sopien Pariisin pörssin tiloissa, Palais Borngniartissa.

Perinteisen muotinäytöksen lisäksi tapahtumassa oli taidokkaita tuotteita esillä taidenäyttelyn omaisesti, mutta näihin teoksiin sai koskea ja niitä kehotettiin kokeilemaan. Vähänhän tuossa tarvitsee rohkaisua, mutta mahtavaa, että miehiäkin muistetaan näin! Ilahduttavaa, että perus kravatti/vyö/kalvosinnappi valikoimaan saadaan vaihtelua.
Vaikka en tosin tiedä, kuinka moni ostaa merkin vaatteita - kun asusteissakin on tavoiteltavaa - mutta ajatus on kaunis ja ennen kaikkea solidaarinen :)


Kaikki kuvat/Vogue.fr

6 kommenttia:

 1. Wau, tuolla voisi olla paikan päälläkin!;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja uutisia! Nyt varsinkin pienen pojan äitinä olen saanut huomata, että valikoima miehille ihan pienestä pitäen on paljon suppeampi ja tylsempi kuin meille naisille. Ehkä tulevaisuudessa siis toisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta - no ehkä kysyntääkään ei ole ollut aiemmin samassa määrin... Mutta nyt pitää koittaa tsempata myös kuluttajana ;)

   Kiitos muuten Lontoon kuulumisista, alan ehdottomasti seuraamaan niitä jatkossa!

   Poista
 3. You had me at Hermès. ;-) Tavoitteeni on saada 40-vuotislahjaksi(vielä muutama vuosi onneksi aikaa säästää)Kelly-bag, kello jo on. Ja olen samaa mieltä Mrs KS:n kanssa, toivottavasti pojat saa tulevaisuudessa pukea muutenkin, kuin a)Helvetin Enkeleiksi liekkipaitoineen tai b) Wenzel Hagelstameiksi samettihousuineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä tavoite ja lahja - pitää ehkä itsekin alkaa laittamaan sivuun tuota/Birkiniä silmällä pitäen ;) Muutenkin sama, täällä Arceau-kello käytössä.

   Toivotaan tosiaan, että lisää variaatioita tulee :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)