torstai 4. lokakuuta 2012

Hullut Päivät - keltaista kodikkuutta

Rutiinit ja tietyt vakiojutut tuovat kodikkuutta, yksi sellainen on Hullut Päivät. Kohta keltaisia kasseja virtaa taas vastaan...
Näin e-aikana linkki katalogiin on jo laajassa jakelussa ja Haamu on ehtinyt postaamaan Facebookissa ja twiittaamaankin. Selasin katalogin nopeasti linkistä läpi, mutta odotan silti postista tupsahtavaa perinteistä katalogia, jota voi alkaa selaamaan rauhassa; taittaen sivun kulmia ja ympyröimällä tussilla muistettavia juttuja.

En ole kyllä hetkeen löytänyt mitään uutta tähdellistä hankittavaa Hullareilta, kun astiat ja muut kodin tuotteet on jo hankittu. Kosmetiikkaosastolta ja Herkusta tulee päivitettyä perusjuttuja ja tarttuuhan mukaan aina jotain pientä. Myös keskustan tavaratalon 4. kerroksen kahvilan tarjous on vakkari; kaksi Mövenpick-palloa yhden hinnalla. Myös aamulla ennen töitä on ihan hauska pistäytyä nauttimassa sirkustunnelmasta, siinä on jotakin piristävää.  
Onko sinulla joitakin vakio-ostoksia?

Jos olet malttamaton, pääsee katalogia skrollaamaan jo tästä.

Kodikas näky/Stockmann.com

24 kommenttia:

 1. Kosmetiikkavarastot pitää aina päivittää, mutta muuta ihmeellistä en itsekään ole hetkeen löytänyt. Ja olen niiin samaa mieltä tuosta katalogista: pitää ehdottomasti päästä taittelemaan sivuja :) Nettikuvastot on ihan blaah siihen verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteitä pitää vaalia :) Mielenkiintoista nähdä miten HP-tarjousten tuominen nettikaupan puolelle toimii. Ainakin on hauskaa, että saatavuus paranee myös tavaratalo-kaupunkien ulkopuolelle.

   Poista
 2. Kuinkakohan monta neulemekkoa kataloogissa oli? 550?
  Samat kuviot, eli Herkun herkut tulee inventoitua ja fyysistä kataloogia plärättyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä näytti olevan kyllä noita ja takkeja aika runsaasti ;) Pitää kohta selata oikein ajatuksella, mitä muuta löytyisi.
   Huomasin muuten vasta nyt, että YSL:n sivuilla on vielä Current Collection -kohta, jossa on onneksi muutamia klassisempia malleja.

   Poista
  2. :)
   Mä muuten yritin etsiä ysl:n sivuilta vastaavaa, mutta ei ollut. Olisiko ollut joku fiba? Mutta huh!
   Bon weekend!

   Gloria

   Poista
  3. Mun mielestä sitä kohtaa ei ollut myöskään silloin kun katsoin. Ehkä se on lisätty vasta nyt jälkikäteen, jos on tullut vähän palautetta noiden tuotteiden puuttumisesta...

   Rentoa viikonloppua myös sinne! Saitko muuten tänään postissa HP-kuvaston lisäksi kutsun Galleria Esplanadin 'kastejuhlaan'?

   Poista
 3. Noiden edellisten lisäksi käyn aina keskiviikko-aamuna bongailemassa eri merkkien mallikappaleita. Niitä on vain yksittäiskappaleita, niin ei tule jokaisella sitten kadulla vastaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo mallikappaleet ovat kyllä hyvä tärppi, mutta silloin pitää olla kyllä heti 8.00 paikalla!

   Poista
 4. Voi ei, maltan vielä mieleni ja odotan sitä hiplattavaa kuvastoa : ) Taitaa tulla tänään postissa. Viime keväänä näin perheenisän, joka oli tekemässä ostoksia kera kuvaston. Jokaisella perheenjäsenellä oli oman värinen merkkausteippi (vai miksihän niitä sanotaan), jolla olivat kuvastoon merkanneet mitä haluavat. Kuvasto näytti hauskalta eri värisinä teippeineen ja niitä teippejä, kun oli aika runsaasti.

  Täälläkin samat kuviot - kosmetiikka ja Herkku. Ehkä jotain muutakin voi löytyä, kuten viime keväänä vaaleanpunaiset Hunterit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No toivottavasti se tupsahti tänään kotiin. Hauska huomio - tuossa on korvamerkintä ja organisointi jo huipussaan!
   Kyllä sieltä aina jotain ekstraa tartuu mukaan, mutta näköjään myös ihan hauskoja ja hyödyllisiä juttujakin!
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Haa, tänään tipahti katalogi postiluukusta. Ehkä sen kerkeisi tänään vielä jopa lukemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luettelo on hyvää vastapainoa tenttiin lukemisen ohella ;) Toivottavasti ehdit siis vähän rentoutuakin.

   Poista
 6. Yhdet saappaat ovat kiikarissa, ja ehdin niit katsastamaan keskiviikkona ennen töitä. Nopeat syövät hitaat... Muuten en tykkään käydä vilinässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan olla tosiaan ajoissa - saappaat taitavat mennä muutenkin aika vauhdilla...
   No joo, välillä se hulina on ihan hauskaa. Mutta väsyneenä siitä voi tulla ikävää, kun tuntuu että on koko ajan tiellä. Siellä pitää vain pysyä koko ajan liikkeessä!
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 7. Kuvaston perusteella ei mitään erikoisia "alennuksia". Yhden huonekalun, pari iittalan juttua ja marimekon lakanan käyn katsomassa. Yleensä olen ostanut tigin hiuslakkaa, nyt sitä ei näy kuvastossa. Vaatteita en edes katsele. Ne ovat järjestäin jotain vanhojen sesonkien ylihinnoiteltua potaskaa. Ruokaostoksilla en käy ryysiksessä, muuten siellä olisi ehkä hyviä tarjouksia, jos tykkää ostaa kallista ruokaa vähän halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kodin juttuja olen myös poiminut tuolta aiemmin: Essencet, Tsaikat, Artikit...
   No kannattaa käydä katsomassa josko tuota lakkaa löytyisi kuitenkin, tuollaisia vakkarituotteita on hyvä ostaa varastoon :)
   Käyn yleensä keskiviikkona vastaa viimeisenä tuntina hakemassa noita ruokatuotteita, kun on vähän rauhallisempaa. Mukavaa viikonloppua ja hauskoja Hullareita!

   Poista
  2. Tai sitten se on joku päivän yllätystuote joita saa netistä katsella edellisenä iltana ;)

   Tulipa taiteltua kuvastosta ne sivut millä on haluamiani tuotteita, mutta päätin että korkeintaan 2-3 tärkeintä haen, joita olen katsellut jo normaalihinnallakin :)

   Poista
  3. Ai niin totta, pitää muistaa katsoa myös nuo netin yllätystuotteet, kiitos muistutuksesta!
   Kuulostaa järkevältä!

   Poista
 8. Tänä vuonna ei itselle kyllä mitään ehdottoman haettavaa löytynyt. Odotin Artemiden Tolomeoja, jotka tänään sitten tilataan jostain muualta.

  Jos olen oikein ymmärtänyt, Tigin Suomen maahantuoja on mennyt konkkaan. Näin ainakin kerrottiin silloin Stockan hiuspäivillä, kun Masterpiecet olivat silloinkin loppuneet ja saman tuloksen kuukkelointinkin toi äsken. Siksi katalogista ja tuskinpa myymälöistäkään ei löydy Tigiä. Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita Artemiden valaisimia on tosiaan tainnut olla ainakin pari vuotta sitten syksyn HP:illa. Toivottavasti jostain muusta paikasta löytyisi hyvällä hinnalla! Tai voihan noita tulla myöhemmin, kun HP-tuotteilla on tapana kiertää...

   Totta, en tiennytkään - voi SKT-Group :( tosi kurjaa, heillä oli hyviä tuotteita!

   Poista
 9. Huh, mun hullu päivä oli jo sunnuntaina, kun seikkailin keltaisten muovivuorien seassa etsimässä lapsille talvikamppeita. Kuvastossa ei ollut mieluisia, joten pitipä mennä ennen niitä. Mutta normihinnan tuotteet oli litistetty myymälässä ihan seinustoille, ja siinä sitten sukelsin liian ahtaissa hanska/pipo-hyllyissä kuin mielipuoli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no ovat kyllä ajoissa! Yleensä noita HP-tavaroita on tuotu vasta nyt alkuviikosta. Mutta tavaraa taitaa olla nykyään niin paljon, että on pakko aloittaa jo ajoissa... Joo, tällä viikolla on haastavaa löytää sieltä mitään normaalia, mutta jos tarvitsee hakea vielä jotain, niin kannattaa mennä huomenna illalla - silloin siellä ei ole ketään.

   Poista
 10. Mulla perinteenä on tehdä blogiin hintavertailu elektroniikan hinnoista: http://www.tarkkamarkka.com/blogi/2012/10/hullut-paivat-2012-halpaa-vai-ei/

  Monta vuotta jo miettinyt, että ostaisi järkkärin, isomman television tai uuden pelikonsolin. Eipä ole vieläkään vaan tullut jaksettua. Tänä vuonna nuo olisi saanut tietty netistä, mutta tuo oli jotenkin tosi hankala käyttää tuo kuvastosysteemi tänä vuonna verkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että olet jaksanut koota tuollaisen ja hyvät pointit HP-tuotteista - kiitos! Ihan kiva nähdä, että tuotteet ovat oikeasti edullisempia. Välillä tulee fiilis, että meneekö ostelu tuolta vain populismin piikkiin.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)