sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Milk and Toast and Honey

Havahduin aamulla tasan kello kuusi ja saman tien alkoi mielessä jo rakentumaan työlista tulevalle viikolle. Kiireisimpinä aikoina havahdun helposti hieman ennen herätystä, enkä saa enää unta, kun edistettävät asiat alkavat jo ilmoitella itsestään. Niinpä hetken pyörittyäni oli noustava ja tehtävä yksi työkokonaisuus valmiiksi, jotta koko sunnuntai ei menisi sitä kantaessa. No onneksi tällaiset ovat vain poikkeuksia ja on se itsellekin mukavampi aloittaa viikko, kun on jo hommat pyörimässä :)

Kun olin saanut velvollisuuksia pois, alkoi kello lähestymään jo normaalia heräämisaikaa ja pörröpäätkin heräilemään, päätimme tehdä jotain poikkeuksellista ja unohdettua - syödä aamiaista sängyssä. Niinpä sunnuntai jatkui siitä oikein leppoisasti pressokahvin ja lehtien parissa. Tämä tapa pitäisi taas elvyttää, kun ei kerran ole kiire minnekään!

Itse aamiainen ei ollut sen ihmeempi kuin yleensä, mutta silti pientä arjen luksusta

Raukean aamun jälkeen lähdimme syömään porukoiden luokse ja siellä oli taas niin tyylikästä, että sain pidätellä, etten napannut asetelmista ja tasoista kuvia. Se olisi ollut ehkä vähän outoa...  Laitoin Instagramiin kuitenkin yhden makupalan, jonka voi bongata tuosta sivusta.

Rentoa iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Niin tuttu tunne tuo aamuyöllä tekemättömiin asioihin havahtuminen. Itse kirjoitan ne sitten yöllä paperille niin voi taas nukahtaa helpommin ja palata niihin päiväsaikaan, toimii;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä tapa - ei tarvitse pinnistää ja pitää niitä mielessä, vaan voi taas jatkaa unia :)

   Poista
 2. Ah, viikonloppuaamiaiset ovat muutenkin niin ylellisiä, kun ei ole kiire ja voi ottaa vaikka kolmannen kupin kahvia. Ostan yleensä jonkun aikakauslehden perjantaina ja säästän sen lauantaille tai sunnuntaille. Erikoisen ihanaa on, kun kyse on tuoreesta britti-Voguesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat, pitää tosiaan nautiskella niistä! Tuo on kyllä hyvä tapa rentoutua - yleensä en vain malta odottaa ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)