maanantai 15. lokakuuta 2012

Inspiroivaa viikkoa!

Uusi viikko, uudet kujeet. Näin viikon alkuun sopii hyvin hieman tarkempi katsaus tulevaan Indiedays Inspiration -sivustoon, jossa saan ilokseni olla mukana!

Vielä lokakuun aikana aukeavalle sivustolle on siis koottuna 300 blogia, joiden uusimmat postaukset nousevat sivustolle tyylikkäänä kuvavirtana. Näin on helppo silmäillä läpi omien suosikkikategorioiden alta tuoreimmat jutut. Teemoja löytyy perinteisen muodin ja kauneuden lisäksi myös ruoan, sisustuksesta ja lifestylen puolelta.

Mukana on monta tuttua ja jo seuraamaani blogia, mutta beta-versiota selaillessani olen löytänyt monta uutta mielenkiintoista tuttavuutta. Hauskaa päästä lisäilemään uusia blogeja suosikkilistalleni ja seurailemaan kuvavirtoja!

Moni on varmaan käynyt jo katsomassa maistiaisia tai liittynyt mukaan beta-version tutustumiseen, mutta jos et vielä ole, pääset showroomiin tästä.

Tässä näkymää Inspirationin etusivusta

Uusimmat postaukset tulevat sivuille tyylikkäänä kuvavirtana

Onhan se sykähdyttävää nähdä kuvakooste omista pikku-postauksista

Vielä tähän kuvavirta-sanaan sopivasti liittyen...
Kirjauduin nimittäin hiljattain Instagramiin (pbblog)... Karttelin sitä pitkään, mutta huomasin jo, että se on oikein näppärä tapa päivittää kuvia liikkeellä ollessa (ja myös aika koukuttavaa).

Lisäsin tuohon sivuun paikan, johon tulee suoraan uusimmat Instagramiin lataamani kuvat. - Ne nousevat myös Facebook-sivuille.
Kuvista pääsee jakamaan hauskoja pikku juttuja ja huomioita, jotka eivät tänne blogin puolelle päivity ja samalla ehkä esimakua myös tulevista postauksista. Viikonlopun aikana laitoin sinne muun muassa bongauksen COS:in mid-season salesta, Helsinki10 Fashion kirppiksestä sekä viikonlopun laukkuvalinnoista. Koska kuvat saa heti jakoon, on tuonne helppo päivittää ns. uutisia ja tunnelmia tien päältä.

Tässä vielä muistutus, että saat uusimmat päivitykset myös näitä kautta: 
6 kommenttia:

 1. Mä kyllä tipahdan kohta tästä tekniikasta, *huoh*, vasta opin käyttämään tätä bloggeria ;D Mutta kivaltahan tuo näyttää ja eiköhän sitä opi, kun kokeilee!
  Ja onnea vielä asiasta muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää tuo on kyllä helppokäyttöinen! Indiedays on tehnyt ison työn ja kaikki ohjaukset sekä kuvavirrat yhdistyvät sujuvasti - ei tarvitse kuin klikkailla postauksiin.
   Ja hauska on se, että blogi pysyy 'paikoillaan' ja Inspiration-sivuille nousee vain postaukset, vähän kuin Bloglovin'n puolella.
   Kiitos, kiitos :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)