sunnuntai 28. lokakuuta 2012

If I Could Turn Back Time


Oho, tajusin eilen, että nyt on tullut hetki siirtyä talviaikaan - tulipa se nopeasti, vastahan kesä muuttui syksyksi! Vai olenkohan ainoa, jonka tämä tosiaan yllätti..
Nyt meneekin hetki kääntää kellot oikeaan aikaan. Tässä teemaan sopien yksi hauska Versacen rannekello, joka on ehkä vähän sporttisempi, mitä yleensä käytän. Löysin tämän jo muutama vuosi sitten Lontoosta Harrodsilta ja se on kyllä palvellut hyvin. Ehdotonta plussaa mahtavasta boxista, jossa kello tuli!


4 kommenttia:

 1. Voi, tykkään tosi paljon tuon tyyppisistä kelloista! Itselleni olen hakenut myös -anteeksi sanonta- sellaista "äijämäistä" ronskimpaa kelloa arkikäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää - hankin myös vähän aikaa sitten vielä raskaamman metallisen kellon, kun kaipasin tuollaista ronskia mallia ;) Ainakin muutamassa blogissa näkyneessä Michael Korsin kellolinjasta löytyy sellaisia ;)

   Poista
 2. Onpas se tyylikäs kello. Tykkään tosi paljon miehellä tuon tyyppisestä kellosta, toiselle puoliskolleni olenkin rannekelloja ostanut yhdet arkeen ja juhlaan ja opettanut (tai lähinnä muistuttanut) niitä pitämäänkin. Tämä komistus sai harkitsemaan uuden kellon ostoa. Kyllä se yksi arki kello kaipaa vaihtelua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu tosiaan virkistää ja mahtavaa palvelua, kun olet hankkinut noita valmiiksi! :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)