torstai 25. lokakuuta 2012

Ilta Bondin tyylillä

Sain yllättäen kutsun osallistua uuden Bondin Skyfallin eiliseen kutsuvierasnäytökseen, jota isännöi myös teemaan sopien Britannian suurlähetystö. Fiilistelinkin hetki sitten 50-vuotiasta Bondia, joten oli hauska nähdä tämä leffa jo nyt - vaikka olisin mennyt sen varmasti muutenkin katsomaan. 

Leffa oli oikein hyvä; tapahtumia & vauhtia sekä yllättäviä tilanteita riitti, joten tuo kaksi ja puolituntinen meni kuin siivin. Juhlavuoden kunniaksi mukaan oli lisätty myös hauskoja viittauksia Jamesin aiempiin seikkailuihin. 
En muistanutkaan, että Javier Bardem on myös mukana näyttelijäkaartissa, jos Craigin karisma ei jostain syystä olisi riittänyt.

Kuva/FS Film

Ennen näytöstä oli järjestetty cocktail-tilaisuus, jossa luonnollisesti oli tarjolla Bollinger-samppanjaa, Talisker-viskiä sekä vodkamartineja.


Niin ja tyyliin sopien dress code oli tumma puku, joten mikäs siinä. Mahtava syy käyttää ensimmäistä kertaa Pradan rintaneulaa. Tässä siis vielä hieman virallisempaa asukuvaa, eilen sitä nähtiinkin jo Facebookin ja Instagramin sivuillani :) Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun olen istunut leffateatterissa puku päällä.

Puku/Turo Tailor Red Label,  kengät ja rintaneula/Prada, kauluspaita/Givenchy, kravatti/Gucci
Tuoksu/V&R Spicebomb

Cannesista ostettu Pradan rintaneula toimii siis mainiosti myös käytännössä

20 kommenttia:

  1. Oli varmasti upea tilaisuus, tuollaisia on liian harvoin! Tyylikkäänä olet ollut liikenteessä, kuten aina :) Itse haluan ehdottomasti mennä katsomaan Bondin leffateatteriin, siellä kokemus on parempi kuin vuokravideota kotisohvalla katsoesssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, harvoin pääsee pukeutumaan vähän paremmin. Kiitos, kiitos - puku tekee ihmeitä :)
      Olen samaa mieltä - kannattaa käydä katsomassa tällaiset näyttävät leffat teatterissa, niin saa ihan erilaisen elämyksen. Kivaa loppuviikkoa!

      Poista
  2. Minäkin pidin uudesta Bondista tosi paljon, kyllä se meni kärkeen kaikista Bondeista! Ihan uusia ulottuvuuksia henkilöhahmoihin ja heidän historiaansa, ja vähän kepeyttä ja huumoriakin sekä vaikuttava loppukohtaus kaikkine seurauksineen. Vau. Tekisi mieli käydä katsomassa vielä uudelleen. Itse en ollut kylläkään samassa tilaisuudessa kuin sinä. Samppanja olisi kyllä maistunut, sitä ei meillä tarjottu!

    t. Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä hyvä Bond, ehkä paras näistä uusista! Oli tosiaan kiva, että mukaan oli otettu kerrontaa myös hieman pintaa syvemmältä. Kyllä se päivänäytöskin olisi ollut ihan leppoisa, mutta en ehtinyt lähteä töistä silloin.

      Poista
  3. No nyt ei kyllä kemut paljoa parane, jos on Bollingeria, James Bond ja noin tyylikkäitä miehiä samassa paikassa! ;-) Minäkin haluan ehdottomasti nähdä leffan ihan teatterissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hieno ja juhlavuoden Bondin arvoinen tilaisuus. Suosittelen - leffa näyttää kyllä paljon paremmalta isolta kankaalta!

      Poista
  4. Olet ollut tosi tyylikkäänä liikenteessä, rintaneula sopii tosi hienosti puvun kanssa. Ensi-ilta on ollut varmasti mukava kokemus, itse muistan vieläkin kun teininä olin Tomorrow Never Dies- leffan ensi-illassa.

    Mietittiin jo miehen kanssa, että olisi Bondin myötä taas syytä palkata lapsenvahti ja viettää oikein kunnon leffailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja tuo sopi jotenkin extra-hyvin vielä tuohon tilaisuuteen. Kuulostaa hyvältä, menkää syömään hyvin ja sitten leffaan!

      Poista
  5. Sitä ollaan oltu niin tyylikkäänä liikenteessä :) Me ollaan menossa su kattomaan Skyfall!!

    -hanna

    VastaaPoista
  6. Todella hauska tuo rintaneula, tuo vähän erilaisuutta pukuun:-) Ja itelläki on liput Bondiin viikonlopuksi, can't wait!

    VastaaPoista
  7. Olen kova Bond-fani, tuo leffa on nähtävä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, se oli kyllä hyvä! Tiiviisti tapahtumia ja myös ehkä hieman uutta puolta ja syvyyttä, mihin on totuttu. Sinullakin oli varmasti eilen hauska ja tyylikäs ilta!

      Poista
  8. Tuo rintaneula tuo asuun kivasti sitä jotain. Mun piti ihan miehenikin hommata ruudun ääreen katsoimaan, että sopisiko sille vastaava :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo toimi vielä paremmin kuin ajattelin. :) pahoittelut hänelle vaivasta, no mikä oli tuomio? Too much?

      Poista
    2. Toimi kyllä todella hyvin. Tuomio oli positiivinen ja voisi kuulemma itsekin laittaa rennompiin pukutilaisuuksiin. Selkeä lahjavinkki siis minulle tulevaisuuteen.

      Poista
    3. :) ok, no niin siinä yksi lahjavinkki!

      Poista
  9. Mahtavan tyylikäs kuva sinusta, M! Rintaneula oli juuri loistava valinta siksi pieneksi extraksi tälläiseen tilaisuuteen.

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon! Joo, tuo oli hyvä hankinta - asusteiden ilo! Mukavaa viikonloppua, kun sinne saakka päästään! :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)