torstai 1. marraskuuta 2012

Kiehl's-arvonta!

Ihan aluksi, Indiedays Inspiration on nyt auki ja sen johdosta tuohon sivuun on tullut yhteisön uusimpia postauksia sisältävä banneri. Tämä kunniaksi olisi ehkä syytä juhlistaa uutta mielenkiintoista alkua myös arvonnalla, vai mitä? 

Kuten olette varmasti jo aiemmin huomanneet, pidän Kiehl'sin tuotteista paljon ja olen fanittanut pitkään varsinkin heidän naamioitaan. Rakkaus syttyi eräällä Nykin matkalla, kun vierailin Third Avenuen Flagship Storessa.  Ostin tuolloin useammankin purkin mukaan ja siitä lähtien ole niitä täydentänyt aina tasaisesti reissuista. Voitte siis kuvitella riemua, jonka Suomen ensimmäisen liikkeen avaaminen reilu vuosi sitten tuotti! 

Niinpä olen iloinen, että sain nyt yhteistyön kautta tutustua Galleria Esplanadin liikkeessä Kiehl'sin tuotteisiin ja palveluun vielä paremmin sekä mahdollisuuden jakaa palkinnoksi heidän mahtavia tuotepakkauksiaan.


Vierailulla selvisi, että myyjien valkoiset takit, pelkistetyt purkit sekä kuuluisa tuotenäytelipasto muistuttavat nimenomaan Kiehl'sin apteekkitaustasta.
Tuotteiden valmistuksessa on aina käytetty yrttejä sekä luonnontuotteita.  Ideologiaan kuuluukin voimistaa ja tukea paitsi omaa ihoa myös luontoa ja ympäristöä järkevällä tuotannolla.

Myymälässä on esillä Suomen top 10 Kiehl's-tuotteet

Käyttämieni naamioiden lisäksi pääsin tutustumaan myös shampoisiin ja vartalonhoitotuotteisiin

Hauskana uutuutena ovat tuoksut, suihkugeelit sekä vartalovoiteet
Uutta minulle oli, että myymälässä voi tehdä muutaman sekunnin testin, jolla selviää, mitä iho tarvitsee

Minua avustivat Cecilia ja Sanna

Miesten tuotteet ovat lähteneet alunperin mistäpä muusta kuin parranajosta ja siitä sitten kasvanut nykyiseen laajaan valikoimaansa. Olin yllättynyt, miten paljon vaihtoehtoja tältäkin puolelta löytyy.


Nyt arvonta-asiaan. Sain jaettavaksi kolme tuotepakettia, johon jokaiseen valittiin tuotteita Kiehl'sin Facial Fuel -miestensarjasta. Paketista löytyy muun muassa suosikkikuorintani, kevyesti sävyttävä geelimäinen voide (uusi suosikkini) sekä silmänympärysihoa freesaava puikko. Kaikki tuotteet soveltuvat myös naisille testattavaksi tai puolison hyllyyn ;) Ja paketti on myös hauska isänpäivä- tai joululahja!

EDIT/4.11. Lisäksi arvon näiden varsinaisten palkintojen lisäksi vielä ekstrana Aromatic Blends -tuoksun, joka ehkä kiinnostaa varsinkin naislukijoita. Jo tulleet vastaukset ovat luonnollisesti mukana myös tämän tuoksun arvonnassa.

Voit osallistua arvontaan vastaamalla kysymykseen mikä on suosikki Kiehl's-tuotteesi tai minkä tyyppistä tuotetta haluaisit kokeilla?

Vastausaikaa on perjantaihin 9.11. klo 23:59 asti, jonka jälkeen ilmoitan voittajat. Jos kommentoit anonyymisti, jätäthän tunnistettavan nimimerkin, niin ei tule sekaannuksia :)

Onnea ja kaunista keskiviikkoa!

Tässä vielä kuva muhkeasta palkintopaketista

Aromatic Blends -tuoksuperheeseen kuuluu myös suihkusaippua sekä vartalotuoksu

61 kommenttia:

  1. Mukana ollaan! Suosikkituotteeni on ehdottomasti Creme de Crops! - Pii

    VastaaPoista
  2. Tykkään heidän huulirasvasta, Emma

    VastaaPoista
  3. Mukana myös! Eniten tykkään Kiehl'sin kuorintavoiteista, todella tehokkaita.

    VastaaPoista
  4. Koko merkki on, sääli kyllä, itselleni uppo-outo, mutta se ei tarkoita, ettenkö noita voisi kokeiluttaa. Mies on toiminut aikaisemminkin meillä koekaniinina ja tahtoisin hemmotella häntä tuotteilla, jotka pienen googletuksen jälkeen vaikuttavat olevan todella suosittuja.

    VastaaPoista
  5. Mukana ollaan! En ole päässyt tutustumaan kyseiseen merkkiin kunnolla, mutta vartalovoiteet houkuttaisi nyt eniten! - Jesse

    VastaaPoista
  6. Hei mahtavaa, ehkä voitan nämä miehelle isänpäivälahjaksi - hän ei olekaan testannut niiä!
    Omia lemppareitani on useita, mutta sanotaan vaikkapa huulirasva purkissa, klassikko vartalovoide sekä kasvoseerumit (sekä yö että päivä) - valitettavasti en muista tuotteiden virallisia tuotenimiä.

    VastaaPoista
  7. Merkki on itselle suhteellisen tuntematon, mutta kaverin luona pääsin kokeilemaan vartalovoidetta, josta kyllä tykkäsin.

    J.L

    VastaaPoista
  8. Kiehl'sin tuotteet ovat valitettavasti itselleni liian kalliita, mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Olisi ihan mahtavaa, jos saisi hemmotella perheen miehiä kyseisillä tuotteilla! Heitä kiinnostaisivat eniten luultavasti juuri kasvonhoitotuotteet.

    VastaaPoista
  9. Tuntematon merkki, mutta paljon mielenkiintoisia tuotteita pikaisella selailulla joita haluais kokeilla, kuten suihkugeelit. Jos onnetar suo niin ilomielin kokeillaan.

    VastaaPoista
  10. Oi, nyt on kyllä niin kiva arvonta, että haluan ehdottomasti osalllistua. Merkki on hyvinkin tuttu ja minäkin olen tutustunut Kiehlsiin ameriikan mailla. Kasvovoiteet, puhdistusaineet, kuorinnat sun muut - kaikki käy:)

    VastaaPoista
  11. Ehdottomasti aminohapposhampoo! Lisäksi vielä "mainostan" kunnon putsaria, eli Ultra facial cleanseria...

    VastaaPoista
  12. Kiehlsiä on pitänyt kokeilla jo pitkään, mutta se on vaan jäänyt. Valitettavasti, sillä olen kuullut merkistä pelkkää hyvää!

    Arvonnassa mukana!

    -H

    VastaaPoista
  13. Olen jo pitkään käyttänyt Kiehl'sin Acaì-sarjaa. Settiin kuuluu puhdistus, suikutettava kasvovesi, seerumi sekä voide. Erityisesti kaksi jälkimmäistä ovat suosikkejani. Iho tuntuu heti napakammalta!

    VastaaPoista
  14. Minulle tuo merkki on tuntematon, mutta kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta. Miehelleni haluaisin kokeiluun sarjan tuotteista tuon silmänympärysihoa freesaavan puikon. Saattaisi olla nimittäin hyödyllinen käytössä.

    VastaaPoista
  15. Kiehl's Midnight Recovery Eye, supertuote silmäpusseille! Todella edullinen, 28 euroa, ja niin riittoisa että peittoaa mennen tullen tunnetuimmat kalliimmat merkit joita olen kokeillut usean vuoden ajan. :) Enää ei edes välttämättä tarvitse lähteä Kämpin myymälään kun postiennakollakin saa tänne maallekin. :))

    Olisipa mukava antaa tuo paketti miehelle tai pojalle joululahjaksi.

    VastaaPoista
  16. Aah, Kiehl´s on IHANA! Mieheni koukuttui kyseiseen sarjaan useampi vuosi sitten ja vei mutkin mukanaan. Siitä eteenpäin ollaan koluttu eri maiden Kiehl´sejä läpi antaumuksella. Onneksi Suomeenkin saatiin oma. Mulla on monia suosikkeja, mutta ensimmäisenä tulee mieleen ihanista ihanin käsivoide Ultimate Strength Hand Salve, joka on imeytyy hyvin ja tuoksuu mentholille. Toinen kestosuosikki on Ultra Facial Cream, joka sopii erittäin hyvin suomen "arktisiin" olosuhteisiin...:)

    VastaaPoista
  17. Saako näitä liikkeestä muuallakin kuin vain pääkaupunkiseudulla?
    Ihania tuotteita ovat, mut netistä tilaamista vierastan jos en ole kokeillut ennestään mitä olen tilaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi liikkeitä on vain Galleria Esplanadissa ja Iso-Omenassa, mutta kannattaa käydä hakemassa näytteitä tuotteista, jos olet täällä käymässä ja sitten suosikkituotteita voi tilata postitse myymälästä.

      Poista
  18. Lempparini on Coriander-vartalokuorinta ja muutkin korianterituotteet!
    Mieheni kokeilisi varmaan mielellään miesten tuotteita... /Heidi

    VastaaPoista
  19. Käytän vartalovoiteita ja ovat kuivalle iholle aivan mielettömän hyviä!:). -wiki

    VastaaPoista
  20. Mä testasin joskus Eye Alert -silmänympärysvoidetta ja se oli ainakin todella hyvä.

    VastaaPoista
  21. Olen käyttänyt tuota kuorintaa ja se on tosi tehokas!

    VastaaPoista
  22. Mulla on Kiehl'siltä jo aika paljon (=liikaa) tuotteita, niistä suosikkini juuri nyt on Super Restorative Argan Body Lotion. Ihana, hyvälle tuoksuva ja nopeasti imeytyvä vartalovoide.

    VastaaPoista
  23. Haluaisin kokeilla ehdottomasti jotain hiustehoitotuotteita, tai vaikkapa shamppoota joka olisi päänahalle hellä ja hoitava! Sellaisia hyvä kun on aivan liian vähän ja talven tullessa oli todella tarpeen.

    VastaaPoista
  24. Hauska arvonta! Ite voisin kokeilla jotain ihan simppeliä rasvaa kasvoille varsinkin nyt talveksi, Kiehlsillä on kuulemma hyviä sellaisia. -Tomi

    VastaaPoista
  25. En ole kokeillut mitään Kiehl'sin tuotteita, mutta mielenkiinto on herännyt luettuani näistä. Haluaisin kokeilla ainakin kuorintaa, huulirasvaa ja kroppatuotteita. Mieskin ilahtuisi varmasti paketista.
    Marde

    VastaaPoista
  26. Olen ihan koukussa Kiehl'sin tuotteisiin. Vaikeaa valita yksi suosikkituote, mutta sanotaan vaikka Rosa Arctica moisturizer. Aivan ihana ja erittain riittoisa kasvovoide seka paiva- etta yokayttoon. Ostoslistalla on Acai Damage corrector seerumi ja Aromatic Blends Orange flower & lychee body lotion.
    Mun lahin Kiehl's on Wienissa. Ihana liike ja supermiellyttava palvelu.

    VastaaPoista
  27. En ole ikinä koittanut, mutta olen kuullut pelkkää hyvää! Haluaisin todella kokeilla jonkin laista kuorintaa, täydellistä kuorintavoidetta en ole vielä löytänyt:-)

    Julia

    VastaaPoista
  28. En ole aikaisemmin kokeillut kyseisen merkin tuotteita, mutta joku kunnon koskeuttava kasvovoide tekisi hyvää näin ennen talvea :)

    VastaaPoista
  29. Täällä tarvittais reilu 40-v miehelle Isänpäivälahja;) Voi tehdä ihan hyvää...;)

    VastaaPoista
  30. Täällä tarvittais reilu 40-v miehelle Isänpäivälahja;) Voi tehdä ihan hyvää...;)

    VastaaPoista
  31. Näin kylmien ilmojen saapuessa ihollani on taipumusta oikkuilla, joten laadukas peruskasvorasva tulisi tarpeeseen. Kiehl'sin tuotteista ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta brändi on tuttu monien muotilehtien sivuilta.

    feelslikesleep@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Creme de Corps uimarin rutikuivalle nahalle. Nyt uutena kokeiluna Ultimate Strength Hand Cream. Mahtava nimi - ultimaattia voimaa! Just niin.

    VastaaPoista
  33. Hei kiva lisä tuo tuoksu, mukana ollaan! Suosikkini on myös creme de corps.

    VastaaPoista
  34. Fanitan kanssa noita naamioita - ne ovat niin hyviä! Johanna

    VastaaPoista
  35. Merkki on itselleni vielä melko tuntematon, mutta merkin kuorintoja haluaisin kovasti testata. Niistä olen kuullut paljon hyvää!:)

    VastaaPoista
  36. Hankintalistalla on jo tuo after shave balm miehelle joululahjaksi, mutta nää aromatic blendsit alkoi kiinnostamaan, eikä vähintään siksi että niissä on ihan järkyn kauniit pullot!

    Miarita

    VastaaPoista
  37. Ainoa Kiehl's -tuote jota olen kokeillut on käsivoide, se oli kyllä ihana!

    VastaaPoista
  38. Kävin eilen avomieheni kanssa Kiehl'sissa ostamassa hänelle kasvovoiteen, sillä muistelin että olit suositellut Kiehl'sin tuotteita jo aikaisemmin. Tänään aamulla avomieheni sitten laittoi voidetta aina silmiin asti, joten pieni tuoteperheen täydennys olisi paikallaan ainakin silmävoiteen osalta! :)
    Itse taas olisin seerumin tarpeessa, ehkä Kiehl'siltä löytyisi hyvä tuote siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ainakin tuota Acaí-sarjan seerumia on kehuttu ja itselläni on myös Midnight Recovery odottamassa.

      Poista
  39. Pineapple papaya facial scrub on suosikkini. tapiiri _ 1 @ hotmail . com

    VastaaPoista
  40. Mukana ollaan! Olen jo pitkään yrittänyt saada tuon taloutemme toisen osapuolen käyttämään ihonhoitotuotteita, mutta toistaiseksi en ole onnistunut yrityksissäni. Ehkäpä tällaiset sopivan neutraalit pakkaukset auttaisivat? ;) En ole ikinä kokeillut kyseisen merkin tuotteita, mutta erityisesti silmänympärysvoide kiinnostaisi.
    S-postiosoitteeni on miimaeia ( ä - t ) gmail piste com.

    VastaaPoista
  41. Huulirasvat on huppuja, tykkaan kovasti!!!

    Anttu

    VastaaPoista
  42. Merkki ei vielä ole hallussa, mutta tässäpä olisi mainio tilaisuus päästä tutustumaan. Kaikkien noiden kehujen jälkeen kiinnostaa melkoisesti.

    VastaaPoista
  43. Mukaan kivaan arvontaan!
    Merkiltä omia suosikkejani ovat sekä huulirasva että jalkavoide (jonka nimeä en nyt muista).

    Tavoittelen nyt miehelleni kokeiltavaksi tuollaista tuotepakettia, jospa ne innostaisivat miestäkin pitämään huolta ihonhoidosta. :)

    VastaaPoista
  44. En ole päässyt testaamaan vielä mitään Kiehl´sin tuotetta, mutta esimerkiksi creamy eye -silmänympärysvoidetta olen kuullut hehkutettavan vaikka miten paljon.

    VastaaPoista
  45. Vartalovoidesekä kasvovoiteet ovat olleet hyviä, toivotaan, että onni osuisi kohdalle. Joten mukana ollaan!

    VastaaPoista
  46. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)4. marraskuuta 2012 klo 20.18

    Isänpäivälahjaksi aivan mainio, kasvovoiteet ovat tuttuja.

    VastaaPoista
  47. Huulirasvat aikasemmin tuttuja, mutta nyt nuo tuoksut kiinnostavat :)

    VastaaPoista
  48. En ole ikinä kokeillut merkkiä, mutta vartalovoiteita koittaisin kyllä mielelläni. Nyt kun Omppuun on avattu liike, täytyy jo aktivoitua ja testata :) jossei siis arpaonni potkaise

    VastaaPoista
  49. Käsisaippuat on hyviä.

    VastaaPoista
  50. Kuulostaa mielenkiintoiselle, ihonhoitotuotteita olis jees päästä testaamaan.

    VastaaPoista
  51. Ei ole tuttuja vielä, mutta jotain huulirasvaa sais toi miespuolisko testailla :D Tän paketin voittaminen ois ihana juttu, ei tarvis miettiä syntskärilahjaa kullalle :)

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Nimenä tuotteet ovat tuttuja, mutta en ole koskaan niitä kokeillut. Kommentteja lukiessani haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan kosteuttavia tuotteita. Paketti menisi lahjaksi poikaystävälleni, jonka kylpyhuoneen kaappiin tuotteet sopisivat oivallisesti. Tuoksu taasen menisi samaan kaappiin, mutta tulisi omaan (lähes) päivittäiseen käyttöön.

    VastaaPoista
  53. En ole koskaan tutustunut kyseiseen merkkiin, mutta varsinkin kosteuttavat voiteet houkuttelisivat
    katina.alander@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Moi! Lempparini tähän asti on ollut Amino Acid -shampoo, joka tuoksuu kookokselta ja pesee sopivan hyvin :) Puolisolla on ollut just noita Facial Fuel -juttuja, kelpaisi siis lahjavarastoon tuollainen paketti!

    VastaaPoista
  55. En ole päässyt merkiltä mitään kokeilemaan, mutta erityisesti kiinnostaisi hiustenhoitotuotteet.

    VastaaPoista
  56. Olen kyllä kuullut tuotteista, mutta en ole vielä kokeillut. Kasvo- ja vartalotuotteet kiinnostavat eniten.
    Terv. Jente Naantalista

    VastaaPoista
  57. Vieläkö ehtii mukaan ;) Ihan mennyt ohi tämä arvonta! Tuo lisäpalkintona arvottava tuoksu kiinnostaa erityisesti. Olisi varmasti hieman persoonallisempi lisä olemassa olevaan tuoksuvalikoimaan!

    VastaaPoista
  58. Vielä taitaa ehtiä mukaan :). Naamiot kiinnostaisivat kiehlsin valikoimasta kovasti, en ole ehtinyt hehkutuksesta huolimatta mitään heidän tuotteitaan kokeilemaan. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)