torstai 15. marraskuuta 2012

Lempihanskat

Vaikka vielä onkin ollut ihmeellisen lämmintä, tarvitsee sitä silti jo hanskoja. Niinpä olen kaivanut esille taas lempihanskani, jotka ovat olleet käytössä jo pari talvea. Tilasin nämä suoraan Pradan nettikaupasta ja tuli sekin silloin ensimmäistä kertaa testattua. Ihanan vaivatonta!

Vaatimukseni on, että hanskojen pitää olla tosi napakat ja nämä kyllä täyttävät sen - jopa iPhonen käyttö onnistuu vaivatta nämä kädessä. Se voisikin olla hyvä mittari hanskojen istuvuuden testaamiseksi :)

Kuva ei ehkä anna parasta oikeutta näille rukkasille, pitänee ottaa ne mukaan jossain asukuvassa :)


10 kommenttia:

 1. Wow! Ja todellakin plussaa, että iPhonen käyttö onnistuu.

  Erään ystäväni mies vastaa talvella iPhoneensa kuulemma nenällä, juuri tuon hanskaongelman takia. Olen yrittänyt samaa, mutta en kyllä onnistunut. Tarvitaan siis vielä harjoitusta - tai kunnon hanskat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan kokeillut tuota, mutta hyvä vinkki jos on hätä! :)

   Poista
 2. Hah, todellakin, vaikka iPhone ihana onkin ja muute tosi käytännöllinen, niin pakkasella tuo kosketusnäyttö on hankala, näpit jäätyy..Eli uusia hanskoja ostaessa täytyy ensin kokeilla puhelimella=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja myös itse puhelin saattaa pahimmilla pakkasilla vähän jäätyä. Siinä voi olla kaupassa ihmettelemistä :)

   Poista
 3. Nyt tiedan mita ostan joululahjaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hanskat ovat kyllä käytännöllinen lahja ja ne ilahduttavat näin talvella joka päivä.

   Poista
 4. Heippa,
  Täällä New Yorkissa myydään "kosketusnäytöllisiä" hanskoja eli etusormen alapuoli noin sentin alalla on erikoismateriaalia, yleensä jotain metallisävyistä. Näin nahka- ja villahanskoissa. Mieleeni tulee juuri useampi pari Ralf Laurenin nahkahanskoja, tai siis käsineitä:), joita katselin Macy'sillä ja jotka olivat mielestä tosi tyylikkäät. Tietenkin hanskojen pitää olla myös napakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen nähnyt jossain täälläkin tuollaisia erikoishanskoja - kaikkea sitä keksitään.
   Ja ihanaa lukea NYC-terveisiä! Oi, blogissasi vilahti jo paljon tuttuja kauppoja ja paikkoja. Postauksesi tulevat piristämään päivää, mutta eivät ehkä tee hyvää kaipuulle sinne.. :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä ja hanskatkin näyttävät kivoilta. Katselin tässä (orastavassa käsityövimmassa) ohjetta sormikkaista, joihin tulee semmoinen kolo sivuun, jonka kautta voi sitten sormen pään sujauttaa ulos, jotta voi puhelimeen vastailla. Saas nähdä saanko aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on kätevä tapa ratkaista ongelma! Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)