keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Espressoilla Hermès'llä

Tässä vielä postaus Pariisin reissulta, joka on ihan pakko jakaa - voin itsekin samalla palata iltapäiväkahville näiden kuvien kautta. Kävimme nimittäin toisena päivänä ihailemassa Hermès'n Rue de Sèvresin myymälää. Kööpenhaminan liikkeen myyjä kertoi tästä joskus ja onneksi muistin liikkeen taas ennen reissua Style Plaza vinkistä.

Tilassa on aiemmin ollut uimahalli ja käsittääkseni joskus myös jonkinlainen vintagekirppari, jota muistan edellisellä Pariisin reissulla etsineeni, tuolloin sain vielä vastaani peitetyt ikkunat. Sittemmin kyseiselle paikalle on perustettu Hermés'n myymälä ja kahvila. Kävimme ihailemassa tuotteiden lisäksi myös tuota upeaa tilaa, wau. Jäimme jopa espressoille aistimaan paikan tunnelmasta. Astiat olivat tietenkin talon omat - luksusta.
Oli hauskaa istua keskellä päivää kaikessa rauhassa ja nauttia seesteisestä ilmapiiristä. Kulmapöydässä nainen luki kirjaa, vastapäätä pariskunta söi lounassalaattia ja vieressä ranskalainen rouva hyvästeli henkilökunnan tuttavallisesti koiransa kanssa lopetettuaan kahvittelunsa. Käy!

Tuolla kaikessa rauhassa tuotteita tutkiessa löytyi yksi juttu kotiin, josta lisää myöhemmin...Kerrankin panostimme hieman myös sisustukseen.


Mahtava tila! 'Kennoista' löytyy lisää Hermès'n upeita aarteita, joiden esillepano toi mieleen gallerian tai näyttelyn.

Myymälä kahvilasta katsottuna.

Käytössä talon oma astiasto. En muuten muistanutkaan, että heiltä löytyy myös aterimet!

Shirt/Karl Lagerfeld for H&M, knit/Vivienne Westwood, bracelet/Hermès,
fragrance/Bottega Veneta

Tämän jälkeen oli mukava jatkaa taas matkaa kohti Le Bon Marcéa.

 ---
Espressos at Hermès

Hermès store at Rue de Sèvres Paris is definitely forth a visit! The space is full of light and the displays are beautiful! We decided to enjoy the lovely atmosphere over espressos. I recommend a visit!


14 kommenttia:

 1. Aika hulppea uimahallikin ollut joskus (pylväät, kaiteet), varmasti viihdyitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tila on upea! Tuolla oli kyllä ihanaa istua ja nauttia rauhassa. Hauskaa, olit testannut Guccin nettikaupan nopeaa toimitusta!

   Poista
 2. Nice, mahtava myymälä..Ja kahvittelu tuolla on kyllä pientä arjen luksusta=) Sun blogi on mahtava!

  VastaaPoista
 3. Mahtavan näköistä! Onpa upeat nuo kennot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi vaikuttava tila! Toisesta kennosta löytyi kodinjuttuja ja toisesta miesten asusteita, käy :)

   Poista
 4. Näyttää kivalta! Äläkä yhtään epäröi, jos haluat vielä jakaa jotain Pariisin kuulumisia, minä ainakaan en saa niistä koskaan tarpeekseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla :) Itsestä tuntuu, että Pariisin matkaan liittyvät jutut ovat jatkuneet jo vähän liian monessa postauksessa...

   Poista
 5. Upea tila! Olen joskus monta vuotta sitten käynyt Pariisissa designer outlet-tyyppisessä myymälässä, jonka nimi oli La Piscine, joka oli entisessä vanhassa, upeassa uimahallitilassa, mutta en muista osoitetta. Oli aika hassua mm seistä uima-altaan pohjalla penkomassa vaaterekkejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ainakin runsaalta ja elämykselliseltä :)

   Poista
  2. Niin siis mietin, olisiko ollut sama paikka, aikaa siitä on ehkä 7 vuotta...

   Poista
  3. Tutkin tätä ja noita La Piscine outlet-myymälöitä on kai vieläkin Latinalaisessa korttelissa (19/21 Rue de L'Ancienne) ja Montmartren alueella (29 Bis Rue des Abbesses). Ja tässä Hermès'n myymälän kohdalla on ollut aiemmin kolmas! Tuota juuri etsin joskus matkaopasvinkin perusteella, mutta se oli jo silloin kiinni. Hauskaa, sama paikka :)

   Poista
 6. hehe, mahtava periranskalainen mustiin pukeutunut pariskunta tuossa ruokailukuvassa. kyllä kelpaisi lounasta tuolla syödä! chic!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) No joo, kyllä tuolla voisi lounastunnin viettää!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)