lauantai 6. huhtikuuta 2013

Laukkukokoelman täydennys: klassinen Balenciaga

Pääsiäisen reissusta tuli sitten ostettua laukku, houkutus, jonka pystyi Lontoossa periaatteessa välttämään... ehkä jo silloin tiedossa olleen Pariisin matkakin takia. Tuolla niin monen merkin kotikaupungissa tarjonta on niin hyvä ja hinnatkin vielä euroissa, jolloin ei tarvitse leikkiä valuuttakurssien kanssa ;)

Kokoelma täydentyi siis Balenciagan Classic Weekenderillä. Tämä klassinen malli tai sen antiikkinahka eivät ole olleet ihan listani kärjessä, vaan hankin ensimmäisenä hillitymmän mallin. Nyt aika oli ehkä tehnyt tehtävänsä ja olin jo ehtinyt ihastua tähänkin versioon. Sitä on kiva käyttää hieman rennommassa lookissa ja se toimii hyvänä arkilaukkuna.

Aiemmin merkiltä ei ole löytynyt juurikaan miehille sopivia laukkuja, mutta nyt meinasi tulla jo pulma mallin valinnasta, kun hyviä vaihtoehtoja oli niin monta: Oversize, Smart ja Voyage...
Päädyin kuitenkin tähän klassikkoon. Iso koko on hyvä, sillä sinne mahtuu varmasti kaikki ja sitä voi käyttää sekä kaupungilla että viikonloppureissuilla - ja se ei myöskään näytä liian käsilaukulta kuten pienemmät mallit. Koska nahka on kevyttä, ei laukku itsessään paina juurikaan mitään. 
Huomattava ero, kun vertaa vaikkapa Piccadillyyn






Yksityiskohtia


Hankintapaikkana Rue de Varennen sympaattinen, miesten oma liike. 

En malttanut olla ottamatta laukkua käyttöön heti reissussa, joten tässä jo osittain aiemminkin nähtyjä kuvia siitä. Niistä hahmottaa vähän paremmin laukun kokoa.

Jacket/Zara, pants/Zara, shoes/Versace for H&M, bag/Balenciaga, gloves/Prada, scarf/Givenchy,
fragrance/Tom Ford Extreme


---
Ready for Balenciaga

This Balenciaga Classic Weekender is the newest addition (addiction) to my bag collection. I quess it was time to get this model represented in the collection, don't you think?  

22 kommenttia:

  1. Vau mikä ihana laukku! Minullakin on hakusessa joku vastaavan kokoinen veska, jota voisi käyttää juuri viikonloppulaukkuna, lentokoneessa käsimatkatavarana jne. Ehkä tulevalta reissulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä on ainakin siitä hyvä tuohon tarkoitukseen, että se on itsessään yllättävän kevyt.

      Poista
  2. Oi tuo on kyllä klassikko ja monikäyttöinen sellainen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiva kun tuohon mahtuu tarvittessa vaikka mitä, mutta se ei silti ole liian raskas tai iso arkikäyttöön.

      Poista
  3. Tästä blogista löytyy aina mahtavia ihanuuksia ja sun tyyli on lähes huippuunsa hiottu. Lähes. Nimittäin, mä kiinnitän aina huomiota miehiin, jotka pitävät housujentaskuissa tavaroita. Sullakin on usein hyvin istuvat housut ja sitten kun sinne taskuun laitetaan kännykkä ja mytyllä oleva nenäliina,ne paistaa häiritsevästi läpi. Ymmärrän, että soiva känny on helpompi kalastaa taskusta kuin laukusta, mutta kun sullakin on mitä mahtavampia laukkuja. No se siitä. Naisilta aina tiedustellaan, että mitä ne kantaa laukussaan mukana ja vastaus on usein "puoli omaisuutta". Mitä sinä kannat mukanasi kaupungilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan tuon tyylivirheen ja olen monesti miettinyt sitä itsekin. Haluan pitää kännykän ja avaimet koko ajan mukana, kun muuten niitä ei ikinä löydä kun pitäisi. Onneksi en kuitenkaan pidä lompakkoa taskussaa.
      Iltajuttuihin tyhjennän taskut yleensä clutchiin, koska se on tosiaan vähän irvokkaan näköistä... :)

      Selviän ihme kyllä aika kevyellä tavaramäärällä, vaikka laukuissa vetoisuutta onkin. Mukana yleensä: lompakko, iPod, muistikirja, kamera, ehkä lehti tai kirja ja työjuttuja, kuten kone ja papereita. Ja toki paikka Maddylle :)

      Poista
  4. Ihana Balenciaga :). Minä himoitsen mustan kaveriksi jotain värikästä Balenciagaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo malli kyllä ihan oma juttunsa. No onneksi heiltä löytyy herkkuja vaikka missä väreissä!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. :) Kiitos, ja toivottavasti kätesi paranee vauhdilla - ikävä juttu!

      Poista
  6. Oletpas sinä hyvä shoppailija, cudos!
    Hyvältä näyttää ja siltä, että vetää myös nimensämukaisesti riittävästi tavaraa.
    Bon week-end!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Shopping is my cardio" :)
      Se on ehdottomasti lempiharrastukseni :) Kovin moni ei vain yleensä jostain syystä jaksa kierrellä kanssani, niin tiiviisti kuin olisi tarpeen...
      Tuonne mahtuu kyllä tosi paljon tavaraa, se pääsi heti palvelemaan hyvin paluulennolla.
      Raukeaa sunnuntaita myös sinne!

      Poista
  7. Upea laukku ! Hienosti sopii tyyliisi kuvien perusteella. Minäkin alan hitaasti lämpenemään Balenciagan laukuille, mutta en ehkä kuitenkaan itselleni . . . never say never. Mytheresan sivuilla on muuten Classic Cityä kultaisena ja hopeisena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En aluksi myöskään lämmennyt tuolle mallille, mutta nyt tuo rentous ja roikkuvat narut uppoavat. Joo katsoinkin noita versioita ja mietin hetken haluanko nuo hillitymmmät niitit vai 'sokeripalat'. Päädyin sitten tuohon hillitympään, vaikka on noissa isoissa niiteissä näyttävyyttä!

      Poista
  8. Päädyin sattumalta blogiisi ja hyvä, että päädyin, sillä jäin heti koukkuun :) Huippua lukea vähän samoista asioista, mistä itsekin pidän, mutta kerrankin miehen kirjoittamana. Laukku on upea, sopii täydellisesti tyyliisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa :) Ja hei kiitos ihanista New York -tunnelmista - päivitit sieltä näköjään parikin upeaa laukkuherkkua!

      Poista
  9. Ihan nappi hankinta! Mrs MK

    VastaaPoista
  10. Tämä on ehdottomasti Suomen blogien parhaimmistoa. Kerrankin löytyy blogi, jossa keskitytään miesten tyyliin ja erityisesti laukkuihin, jotka ovat usein lähes välttämättömiä sekä mukavan tyylikkäitä esineitä niin mieheille kuin naisillekin. Mitä mieltä olet muuten Louis Vuittonin keepall -laukun soveltuvuudesta kaupunkikäyttöön tai ylipäänsä merkin nykyisestä imagosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, no tuo oli aika kova kehu - kiitos :) I wish! Tuota onkin haaste toteuttaa!
      Mutta hauskaa, jos postaukset nappaavat. Maailmassa on mahtavia laukkuja, asusteita ja muotiuutisia, jotka ansaitsevat tulla jaetuiksi :) Ja myös miehille alkaa löytymään kivasti tarjontaa.

      Olen kyllä käyttänyt keepallia ihan arkikäytössä ja joskus koululaukkuna. Kyllä se menee hyvin, vaikka on vähän isohko. Se pitää olla vain aika täynnä, että näyttää hyvältä :) No... Kyllä Vuitton on kuitenkin klassinen merkki ja he ovat kai itse nostamassa profiilia jatkossa hieman eri tuotepainotuksilla.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)