keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

His & Hers, Louis Vuitton & Saint Laurent Paris

Kävin Pariisissa tietysti katsomassa uudistettuja Saint Laurentin myymälöitä ja haikailemassa klassisten tuotteiden perään... Huomasin samalla uudempia laukkumalleja, jotka löytyvät näköjään myös nettisivuilta. Alan kyllä tottumaan jo näihin pelkistettyihin versioihin, ehkä kiitos Célinen

Tämä oli ainakin minulle uusi malli, joka tosin muistuttaa paljon erästä toista laukkua....

Sama malli punaisena sivusta.

Tämä alkaa jo melkein olemaan himotuslistalla.

Hauskan yksinkertainen portfolio.

Tämän laukun voi taittaa hauskasti myös clutchiksi.
Kuvat/ysl.com

Mutta myös miehille on iloisia uutisia: Helsingin Louis Vuittonille on viimein saapunut miesten kenkiä.
Osa myymälästä olikin pari viikkoa paketissa, kun tätä aluetta rakennettiin. Kannattaa siis käydä katsomassa hieman päivitettyä myymälää ja tietenkin noita herkkuja. Sinne oli saatu yllättävän laaja valikoima ja voisin kyllä kotiuttaa sieltä eräänkin parin, kuten nämä alla. Pitää käydä vielä testailemassa noita ihan ajan kanssa.


Kuvat/Louisvuitton.com

---
His & Hers, Louis Vuitton & Saint Laurent Paris

We finally got men's shoes in Helsinki Louis Vuitton store collection, wonderful! Here's a few models, that I could easily take. Also noticed on our Paris trip some beautiful women's bags by Saint Laurent Paris, although I'm still not used to the whole concept change with the name discussion and everything. Have a sunny Wednesday!


12 kommenttia:

 1. Vuittonilla on joitakin kivoja kenkiä, kuten nuo siistimmät nahkakengät. Mulla on pitkään silti ollut jokin "Thing For Sneakers"-kausi menossa eli tykkään kovasti erilaisista/erikoisista tennareista, mutta Vuitton on pilannut lähes kaikki tennarinsa noilla logoilla. Tähän asti olen pistänytkin kenkärahat pääasiassa vain Lanvinille, jolla saa samaan hintaan paljon mielenkiintoisempia vaihtoehtoja. :)

  Vuittonin vaatteita ja asusteita kaipaan kyllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset klassisemmat nahkakengät olisivat kyllä hyvä hankinta! Tennarit ovat tosiaan hauskaa vaihtelua ja Lanvinillä on kyllä ehdottomasti hienoimmat ja niissä ei kyllä logo huuda :)

   Poista
 2. I love those loafers, but also those second sneakers are nice for casual wear!

  VastaaPoista
 3. Huoh, tuo ekan kuvan laukku. Sopisi mun käsivarrelle tosi hienosti. ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Asusteet ovat kyllä aina vain niin mahtavia ja kauniita :)

   Poista
 5. Louis Vuittonin kengät (sekä miesten että naisten) on tosi kivoja ja aivan ihanan laatuisia myös!

  Mä kanssa odotan että pääsen SL:n liikkeeseen katsastamaan laukkutarjontaa livenä.. Ajatellen että Duffle bagissä on mokkavuori niin oliko miten painava, testasitko?

  VastaaPoista
 6. Nuo kengät kyllä himottavat nyt kovasti... Samoin - siksi kävinkin heti katsomassa noita livenä. Satuin koittamaan harmaata versiota tuosta laukusta, mutta ei se tuntunut mitenkään huomattavan raskaalta. Tuo mokkavuori on kyllä luksusta - selittää ehkä tuota hintaakin.

  VastaaPoista
 7. Vuittonilla on kyllä upeita tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Noi kolmanneksi alimmat kengät ovat tyrmäävän upeat, vaikka kaikki ovat kyllä hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä upeita - ja noita KAIKKIA löytyy myös Helsingin liikkestä, mikä on uskomatonta! Pitää pysyä vahvana... Yrittää... :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)