tiistai 23. huhtikuuta 2013

Soittolistan päivitys

Sain taas päivitettyä vähän uusia CD:itä soittolistalle. Sitä näköjään pitää vähän taukoa ja tilaa sitten mielenkiintoisimmat uutuudet kerralla. Edelleenkin olen ehkä hieman fossiili siinä mielessä, että tykkään ostaa musiikkini ihan levyinä, vaikka esim. Spotifyn käyttö todella helppoa onkin. Kun kyseessä on musiikki, liittyy myöhemmin jokaiseen CD:hen tiettyjä muistoja, kuten nytkin esim. Aikakoneeseen, Madonnaan jne. Niitä on sitten hauska pitkienkin aikojen päästä kuunnella 
uudelleen.
Tällä kertaa postissa tuli Didon Girl Who Got Away, Alicia Keysin Girl on Fire ja Hurtsin Exile. Viimeisimmän kansilehteen on muuten valittu teksti suomeksi 'Onnellisuus maanpaossa', kuulemma kunnianosoituksena suomalaisfaneille.. ei siis ihme, että bändin musa uppoaa suomalaisiin niin hyvin... :)
Joukossa oli myös itselleni aiemmin tuntematon artisti Laura Mvulan albumi Sing to the Moon, jonka lisäsin koriin kannen fiiliksen ansiosta. Irinan Askeleita hain kotoisasti Anttilasta. 
Mikä albumi tai kappale sinulla on tällä hetkellä soittolistallasi tai mihin liittyy niitä parhaita muistoja?


---
Updating My Playlist

Here are the new albums on my playlist. I still prefer to buy them as CDs rather than downloading or playing them from Spotify, weird or not.. These new CDs include Alicia Keys, Hurts, Dido, Laura Mvula and finnish singer Irina. What's on your playlist?

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että muuallakin ostetaan vielä levyjä! Kuuntelen itse suurimman osan musiikista Spotifysta, mutta ainakin ne "tärkeät" levyt on saatava hyllyyn asti ihan konkreettisina levyinä. Muun muassa Hurtsin Exile kuuluu tähän kategoriaan. :)

  Laura Mvula on ollut myös minulle viime aikainen uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Haluan, että lempiartistien ja muuten hyvät albumit löytyvät myös levynä. On ihan eri asia selata kansilehtivihkoakin :) Hauskaa, että nyt on tullut tutuilta artisteilta uusia levyjä ja myös uusia tuttavuuksia!

   Poista
 2. Hauskaa musiikkia, itsekin ostan tärkeimmät CDnä, esim juuri tuo Alicia Keys kuului niihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja noita luottoartistien levyjä ei tarvitse edes esikuunnella :)

   Poista
 3. Mulla kaikki on itunesin kautta ja nyt tuskailen teknisten ongelmien kanssa, kun pc juuri vaihtui Maciin, jotain hem....n synkronointiprobleemoja. Argh. Anywho, en oikein välitä suomalaisesta musiikista, en countrysta enkä nykyheavystä - muuten käy lähes kaikki hiphopista ja teknosta r&b:n ja poppiin, soppaan voi lisätä ranskalaista nykymusaa ja aor:ää (tietääkö nykypäivänä kukaan mitä se on? ;)).
  Kuuntelen musiikkia autossa ja treenatessa, viimeksi ostin Justin Timberlaken uusimman levyn, tykkään tästä "aikuisemmasta" tyylistä ja ooh, herran upeista tanssitaidoista.
  Okei, täti lopettaa nyt kuolaamsen...

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös ladannut melkein kaikki CD:t iTunesiin, jotta niitä voi soittaa myös koneelta ja saa musiikkikirjaston iPodilla mukaan. Mutta juuri tuon takia haluan, että ainakin osa musiikista löytyy CD:ltäkin - jos kone tilttaa, niin on sitten edes ne.
   Muuten linja kuulostaa hyvin tutulta, mutta piti kyllä googlata tuo AOR - Adult Oriented Rock, right?
   Vaikka eikö Dido, Sade, Coldplay, Alanis Morissette, Joni Mitchell kuulu tähän genreen?
   Ja kiitos muistutuksesta, pitää tilata myös tuo 20/20-elämys. No ei sentään Bieber... :)

   Poista
  2. Heh, juu ei Bieber, kyseessä sentään aikuinen mies...
   En usko että Sade ja Dido pääsevät aor-ryhmään, mutta muut mimmit kyllä. Aor-käsitteen Suomessa taisi lanseerata Radio Cityn joku juontaja aikoinaan. Itselleni se merkkaa hyvin jenkkipainotteista musiikkia kuten Journey, Foreigner, Toto, Supertramp jne. Jos ei ole sulle tuttuja, aloita vaikka Supertrampin Breakfast in America-albumilla!
   Musiikista puheenollen, nyt pitäisi muuten päästä Porin Jazziin Earth, Wind & Fireä!

   Gloria

   Poista
  3. Nuo bändit Google listasikin ensimmäisenä - pitää tutustua!

   Poista
 4. Täällä myös yksi fossiili, joka ostaa musiikkinsa levyinä. Levyjen määrä vaan alkaa vähän hirvittää; kuuteen sataan jaksoin niiden määrää laskea ja sitten lopetin. Kokonaismäärä siis 600+ :) Teinit ne aina jaksaa hämmästellä noita levyjä, niiden mielestä levyjen osto on T O D E L L A antiikkia.

  Ja anteeksi yli kuukauden vanhaan tekstiin kommentointi, olen ollut levykaupassa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoin, niitä on tuolla kaikki laatikot ja arkut täynnä, varsinkin nuorempana tuli ostettua vielä enemmän.. toinen puolisko aina vähän tuskailee kun näkee ne ;) Mutta tuo 600+ on kyllä jo aika hyvin!
   Ja aina saa kommentoida vanhempiakin juttuja, mahtavaa että niitäkin luetaan vielä :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)