torstai 18. heinäkuuta 2013

Buddha to Buddha



Pääsin tutustumaan Fashionstoren (yhteistyö) valikoimiin ja sain valita heillä myynnissä olevasta Buddha to Buddha -korumallistosta rannekkeen. Ehkä kesäfiiliksen myötä päädyin tähän vaaleampaan nahkaiseen, jossa on hauskaa punosta ja näyttävä sterling-hopeinen lukkoyksityiskohta.

Buddha to Buddha brändi saa kipinän reilu kymmenen vuotta sitten perustajan ollessa Intiassa meditoimassa. Tuotteissa ja konseptissa näkyykin hauskasti itämainen inspiraatio ja ajattelutapa; maanläheiset arvot ja rento elämänasenne.

Konjakinruskea nahka toimii aina ja lukko on hauskan näyttävä.

Rannekkeen mukana tuli kunnon säilytyskotelo sekä kiillotusliina hopealle.


Tässä vielä muutama kuva, miltä ranneke näyttää kädessä.





Buddha to Buddhan mallistosta on hyvin erilaisia koruja, myös rouheampiakin. Pääpaino on rannekkeissa, mutta myös kaulakoruja ja sormuksiakin löytyy. Tuotteet sopivat kivasti myös lahjaksi esimerkiksi miehille, jotka eivät ole niin tottuneita käyttämään rannekkeita. Nämä ainakin ovat katu-uskottavia, mutta silti tyylikkäitä. Tässä muutama esimerkki malliston muista rannekoruista. Lisää malleja ja tarkemmat tiedot löytyvät täältä




Mallistossa on tosiaan niitä rouheampiakin koruja, jos joskus kaipaat sellaista lahjaideaksi.

Pääsin samalla kurkistamaan myös mielenkiintoiseen uutuuteen miestenvaaterintamalla, sillä Fashionstore tuo Suomeen Liu Jo:n miestenvaatteet. Italialaisen merkin hyvin istuvat farkut taitavat olla naisille tuttuja, joten ensi vuoden puolella myös miehille tulee tarjolle farkkuja ja muita vaatteita. Tässä jo pientä esimakua ensi kevään mallistosta, josta varmasti lisää vielä myöhemmin. 

Ainakin ensivaikutelma oli oikein positiivinen - vaatteiden tyylistä tuli mieleen Massimo Dutti, joten tämän tyyliset vaatteet ovat erittäin tervetulleita Suomeen. Ehkä näemme joskus merkin oman myymälänkin Helsingissä...


Hyville perusfarkuille on aina tarvetta.


Muun muassa tällainen rento neule ja kauluspaita iskivät heti.

Hauskoja uusia tuttavuuksia ja onkin mielenkiintoista seurailla molempien merkkien kuulumisia ja uutuuksia. Ainakin miesten asuste- ja vaaterintamalle uudet tuulet ovat tervetulleita!

---

I got this great Buddha to Buddha bracelet from the selection of fashionstore.fi. I really love the color and the sterling silver detail. Cool!

29 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä! Buddha-koruihin en olekaan törmännyt aiemmin! Pitää laittaa mieleen. -Mari

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva ranneke tuo valitsemasi, kotelokin on hauska ja plussaa vielä kiillotusliinasta! Ihailen aina sun rannekkeita ja haluaisin itsekin oppia käyttämään rannekoruja, mutta tuntuvat olevan töissä aina tiellä koneella istuessa ja loppupäivästä huomaan jättäneeni rannekkeen koneen viereen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, olin tosi yllättynyt tuosta hienosta kotelosta ja kiillotusliinasta!
      Minusta tuntuisi alastomalta, jos kädessä ei olisi jotain ranneketta. Ja kokeile vain töissä, itse en enää edes huomaa ranneketta koneella - eli ei haittaa pahasti.

      Poista
  3. Minullekin nämä ovat ihan uusia tuttavuuksia. Kivan näköisiä, tuo punos ranneke on oma suosikkini myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punos toimii aina :) Nämä ovat hauskan rentoja!

      Poista
  4. Olipa kivan näköinen ja kävin heti tutkimassa tarjontaa, mutta... Taitavat olla liian pieniä minulle :( Terkuin, Se ennenkin rannekkeista kommentoinut pölkkyranne (tuo Pölkkyranne olisikin oiva nimimerkki :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta - kaipailit näitä. No tässä on hyviä vaihtoehtoja! Ainakin tästä mallista löytyy L-kokoa, jonka pitäisi olla n. 21 cm pitkä. Voisiko toimia? Kannattaa katsoa vaikka suoraan merkin omilta sivuilta koko valikoima ja kysyä vaikka Fashionstoren kautta saatavuudesta - nettikaupan sivuilla on vain pieni osa tuotteista.
      :)

      Poista
    2. Minullakin tuo sama ongelma, eli kaikki rannekkeet niin pieniä, etteivät tähän ranteeseen mahdu.

      Tilasin joku aika sitten Hermesin nettikaupasta rannerenkaan kokoa GM ja ihan oikeasti luulin sen mahtuvan. Ranneke oli todella pieni ollakseen kokoa GM. Harmi, olisi ollut todella kaunis.

      Plautus Hermesille onnistui todella hienosti. Palauttivat jopa postituskulut:)

      Poista
    3. No höh, että jouduit palauttamaan tuon... Mutta aika hyvin tuo postituskulujenkin hyvitys! Kannattaa kokeilla eri merkkien mitoituksia - toivottavasti löytyy sopivia!

      Poista
    4. Hyvät mitoitukset ovat esim. Baleciagalla...

      Poista
  5. Mistä tuommoisen buddhan pään saa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah :) olisikohan ollut Stockmannilta tai Kodin1:stä. Siitä on kyllä vuosia, kun olen ostanut tuon, mutta toivottavasti vastaavia löytyy vielä. Hauska sisustuselementti, joka muistuttaa samalla tasapainosta ja henkisyydestä :) - se on sijoitettu siksi vaatehuoneeseen...

      Poista
  6. Hieno ranneke, ja ennenkaikkea hurjan mukava tarina brändin synnystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että taustalla on oikea tarina & ajatus, eikä vain tekaistu - ja se näkyy mielestäni heti tuotteissa, noissa yksityiskohdissa ja fiiliksessä. Tuossa oli aika lyhyesti tuota tietoa, mutta lisää löytyy täältä.

      Poista
  7. Makeita juttuja, ranneke ja Liu Jon huivi olivat lemppareitani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että tulee tällaisia uutuuksia ja nämä asusteet sopivat hyvin myös naisille! Asusteiden plussa, lainailtavuus :) Liulla oli tosi kivoja huiveja muutenkin!

      Poista
  8. Näitä rannekoruja olen joskus ihastellutkin, ei vain ole (vielä) tullut hankittua. Kaunis tuo valitsemasi yksilö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja tuolta kansainväliseltä sivulta löytyi vaikka kuinka lisää hauskoja malleja. Juuri kun sanoin, että rannekkeita alkaa jo olemaan tarpeeksi... :)

      Poista
  9. Voi miten tyylikäs rannekoru! Aivan ihana :) Tiedätkö olisiko ko. merkillä näitä samoja punottuja versioita myös esim. nudena tai konjakinruskeana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä malli on vaalein mitä tällä hetkellä löytyy, mutta on aika vaalea & kaunis luonnossa. Myös ihan tumman ruskeaa löytyy. Kannattaa kurkata eri malleja ja värejä täältä.

      Poista
  10. Oi voi, nuo rannekkeet näyttävät ihan liian hyvältä! Äkkiä tutkailemaan lisää.
    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Happy to help :) Nämä olivat iloinen uusi tuttavuus itsellekin!

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Tuo on kyllä hauska ja merkki on kiva tuttavuus muutenkin! Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  12. Mä en tiedä ketään toista, joka sopisi paremmin rannekemalliksi kuin sinä. Hyvä yhteistyökohde.

    Mä en rannekkeita juurikaan omista, rannerenkaita sen sijaan ja töissä niitä oli täysin mahdoton käyttää. Koru kun ei antanut periksi yhtään ja kuului se kilikili ääni koko ajan. Less is more, vai miten se meneekään ???

    Mutta sinulle rannekkeet sopii. Paitsi se yks... :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en ajatellutkaan sitä tuolta kannalta. Mutta mielelläni levittän rannekkeiden ilosanomaa :)
      Hyvää viikonloppua :)

      Poista
  13. Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, että olet täydellinen rannekemalli! Itse asiassa sinun innoittamanasi löysin ylipäätään jo aiemmin mainitsemani Fendin kaksinkertaisen mustan perusrannekkeen, jonka saapumista parhaillaan odotan :) Ja taas laajensin tietämystäni uuden brändin suhteen!
    T: Ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hauskaa, jos näistä vinkeistä on ollut apua ja iloa! Tuo Fendin ranneke on myös tosi kiva, toivottavasti saat sen pian käyttöön! Ihanaa viikonloppua!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)