keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Rooman ostokset: rannekkeita ja punosta

Kuten sanoinkin, Rooma ei ollut ehkä mikään ostosparatiisi, mutta tuli sieltä silti hankittua pari hauskaa juttua.



Uusi Fendin ranneke onkin ollut jo ahkerassa käytössä ja näkynyt muutamassa asukuvassakin, mutta tässä siitä vielä pari tarkempaa kuvaa. Olen edelleen fiiliksistä Fendin 'pääkonttorin' Fendi Palazzon alakerran liikkeessä vierailusta. Hauskaa, että sain hankittua tämän muistoksi juuri tuolta!


Mustalle rannekkeelle löytyy kyllä käyttöä!

Lukossa on niitti tuomassa särmää.

Näköjään tämä reissu oli rannekepainotteinen... Nyt alkaa olemaan valinnanvaraa niissä, joten jos pientä taukoa. Nimittäin Roomasta tuli hankittua myös toinen sellainen. Kävin pistäytymässä myös Saint Laurentin liikkeessä ja näin siellä ensimmäistä kertaa livenä hauskan mallin, jota en vain voinut ohittaa. Kyllä ne vanhan YSL:n mallit silti tuntuvat tutummilta ja aiheuttavat sydämen tykytyksiä.
Mutta tuli nyt sitten samalla tuettua Hedi Slimanen Saint Laurentin linjaakin. Kuuluuhan sekin keräiltäviin juttuihin, mieluisia vaihtoehtoja on vaan aika vähän... 

Näköjään liikkeelläkin on vaikeuksia päättää logon käytöstä... Mutta tuo on aika hyvä ratkaisu.



Tällaista ranneketta ei ainakaan löydy ennestään, joten ehkä siksikin se tuli päivitettyä. Se ei ollut ihan täysin tyyliseni, mutta silti joku siinä viehätti kovasti. Tästä tulee itseasiassa mieleen vähän Georg Jensenin tai Ril's-merkin korut ja olen ihaillut molempia aina. Pelkistettyä hopean ja mustan yhdistelmä, joka on silti näyttävä. Tämä toimii aika kivasti vaikkapa mustan neuleen tai poolon kaverina.



Itse ranneke on hyvin ohut.

Onpa tuollaisesta peilipintaisesta korusta vaikea ottaa hyviä kuvia... Tässä pari yritystä havainnollistaa, miltä tuo näyttää kädessä.



Samaan on pakko esitellä myös toisen puoliskon hankinta. Hän on jo monta vuotta ihaillut Bottega Venetan loafereita. Voisi sanoa, että loaferit ovat hänen luottokenkänsä, muutamat Tod'sitkin on kävelty jo melkein puhki. Joten nämä ovat eittämättä täydelliset kengät hänelle.

Tässä tarkennus aiemmin näkyneeseen terassikuvaan, täältä kengät tuli sitten hankittua.


Hän siis päätti palkita itsensä ja satsata viimein näihin. Mietinnässä oli tummanruskeat tai mustat. Mustat veivät lopulta voiton ja tuovat hyvän täydennyksen jo löytyviin väreihin. Pohja on myös lupaavasti vahvistettu, joten nämä kestävät varmasti pitkän aikaa. Hieman hän mietti tuota nauharusettia tuossa päällä, kun aiemmissa ei sellaista ole ollut. Mutta todennäköisesti sekin on vain tottumiskysymys.




Nyt taitaa olla Italian matka ja sen hankinnat aikalailla purkissa :) Onneksi nämä kuvat ja ostokset palauttavat mielen tuonne nopeasti!

27 kommenttia:

  1. Ihanat rannekorut ja nuo loaferit näyttävät niin pehmeiltä, varmasti mukavat jalassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyihän sitä jotain hauskaa tuoltakin ;) Loaferit ovat kyllä ihan parhaat kengät kesään!

      Poista
  2. Sä olet oikeesti aivan ihana sun rannekkeittes kanssa. Osaatko edes laskea niin moneen montako sulla niitä on ?

    Tuli vaan mieleen, että mulla on jossain Apulanta-ranneke. Tiedän, olet nyt tosi kade, siksi sen kerroinkin.

    Ehkä, ehkä, ehkä voisin harkita lainaavani !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) hih hih. Vaikeusaste kasvaa koko ajan ;) Kuulostaa hyvältä, pitää muistaa tuo! Sopii hyvin vaikka festarilookiin, voisin lainata Flowhun ;)

      Poista
  3. Molemmat rannekkeet näyttävät tosi hyvältä, itse taisin ihastua ihan pikkuisen enemmän tuohon Saint Laurentin rannekkeeseen.

    Toisen puoliskon ostos näyttää myös oikein hyvältä - loaferit ovat sopivasti rennot mutta kuitenkin niin tyylikkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Saint Laurentin ranneke oli kyllä hauska löytö, en ole lämmennyt niille muille malleille niinkään. Paitsi juuri julkaistuissa kevään 2014 resort kuvissa näkyi kivoja lookkeja ja muutama hauska ranneke. Veikkaan. että varsinkin iso YSL-koukero on uusi it-juttu.
      Ja nuo kengät olivat viimein mieluinen hankinta!

      Poista
  4. Sä taidat olla yhtä paha rannekehamsteri kuin minäkin, ensimmäisenä olen rannekorujen kimpussa kaupoissa. Mutta tuovathan ne kivaa extraa asuun, ja itselläni on jopa ihan orpo olo jos käsistä ei löydy mitään koristuksia.
    Kauniit loaferit, mä aion katsoa itselleni reissusta, näin meinaan Monacossa mielettömän kivat vaaleanpunaiset... ja kyllä,luit värin oikein ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kivoja vaihtoehtoja löytyy kiitettävän paljon :) No joo, on tosiaan orpoa olla ilmain jotain ranneketta kädessä!
      Niin teillä on ihan just ihana matka tiedossa, jee! Kuulostaa hyvältä, vähän vaihtelua!

      Poista
  5. Tuo Fendin ranneke on kyllä todella hieno! Itsekin kelpuuttaisin kyseisen tannekkeen omaan kokoelmaani vaikka miesten mallia taitaa tuo ollakin ;) Todella tyylikkäät myös nuo Loaferit - rakastan tuota Bottega Venetan punosmaista pintaa :)




    petitelivingmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on kyllä periaatteessa naisten, mutta tämä niin kuin monet muutkin asusteet toimivat onneksi molemmille. Siksi kannattaa aina katsoa molempien osastojen tarjonta :)

      Poista
    2. Niin ja piti vielä lisätä, että tuo Bottegan punos on kyllä niin kaunis, siihen ei kyllästy koskaan!

      Poista
  6. Molemmat rannekkeet on kauniita, pidän ehkä kuitenkin tuosta Fendin rannekkeesta enemmän. Myös toisen puoliskon kengät ovat super tyylikkäät, tuo punos näyttää oikeastaan hauskemmalta kengissä kuin laukuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ajattelin, että saattaisit innostua tuos Saint Laurentista :)
      Joo, tuo punos on kyllä niin hieno - myös sillä koristellut hanskat ovat kauniit.

      Poista
    2. Fendin rannekkeessa viehättää tuo kahteen kertaan ranteen ympäri menevä ranneke ja solki on kaunis. Yllättäen pidän myös keltaisesta laatikosta :D Pakko vielä lisätä etten ole vielä oikein toipunut YSL muuttumisesta Saint Laurentiksi.

      Poista
    3. Samat jutut iskivät minuun :)
      No joo, aika erikoista, että omistajat ja yhtiö antaa muuttaa merkkiä noin rajusti. No mutta
      kevään 2014 resort mallisto näytti jo aika hyvältä.

      Poista
  7. Oi voi, molemmat rannekkeet ovat upeita! Todella kivat tuliaiset sait muutenkin hienolta reissulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan reissu, jota on kiva muistella näidenkin kautta. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  8. Löysin blogisi parisen päivää sitten, ja seuraan innolla postauksiasi jatkossakin. Upeat rannekkeet! Esimerkkiäsi seuraten, klikkasin tänään ostoskoriin mustan Fendin (naisten) rannekkeen (tosin erilainen kuin postauksessasi), itse en vielä tämänkaltaisia rannekkeita ollut löytänytkään :)
    T: Ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, tervetuloa! :)
      Rannekkeet ovat hurjan hauska lisä asuun. Ja Fendiltä on vasta hiljattain tullut valikoimiin näitä ja olenkin koittanut ottaa ilon irti mahdollisuudesta - heillä on tosi kivoja malleja!
      Aurinkoista viikonloppua ja toivottavasti kuullaan :)

      Poista
  9. Rannekkeet ovat kivat:) Loaferit myös!

    VastaaPoista
  10. Supermakeet rannekkeet! Fendin pakkaus on i-ha-na, tuollaisen tarttisin kyllä rasiakokoelmaani... ;-) Laurentin ranneke on jotenkin syksyisempi, juurikin yhdistettynä tummaan neuleeseen, kuten tuumasit.

    Ihan samaa mieltä muuten YSL:n ja Slimanen eroista, mäkin olen aiemman suunnan fani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo tuo pirteä keltainen laatikko sykähdyttää aina. Totta, vaikka testailin sitä juuri kesäasussakin ja se toimi ihan hauskasti.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)