sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Meritunnelmaa, kesäteatteria ja hattaraa

Alkuviikon sai nauttia lomapäivistä, joten ehdin vielä tekemään kesäisiä juttuja. Yksi aurinkoinen ilta suuntasimme Relandersgrundiin kahville ja lohileivälle. Käyntiä oli suunniteltu monesti, joten kiva että se viimein toteutui. Tuonne ei ihan automaattisesti eksy, vaikka ei se kaukana Aleksista olekaan. Pitää vain muistaa tuokin vaihtoehto!



Hyvät lohileivät ja kahvi paikan nimikkokupeista.

Näkymää kannelta.


Yksityiskohtia.


Samalla napattua rennompaa asukuvaa Mikki merihädässä -teemalla, joka sopikin sattumalta tähän hyvin.

T-paita ja espdrillokset/H&M, pellavahousut/Zara, kassi/YSL, aurinkolasit/Dolce&Gabbana (tarkemmin tässä postauksessa), rannekoru/Gucci, tuoksu/Versace Man Eau Fraiche



Paluumatkalla Espan lavalla tapahtui, onko mitään kesäisempää?

Sain rästilistalta pois viimein ikävän hammaslääkärin tarkastuksessa käynnin, jota olen lykännyt sattuneesta syystä. No nyt sekin on kunnossa ja hyvä tietää, ettei siellä ole mitään pommia. Tuon jälkeen suuntasin lounaalle Hakaniemen Kauppahallin Soppakeittiöön, kun satuin kerran olemaan sillä suunnalla. 


Riittoisa maa-artisokkakeitto.

Yksi ilta tapasin myös ystävää pitkästä aikaa. Mietimme juuri, että olemme käytännössä tunteneet yli 20 vuotta. Aika hauskaa, että löytyy ystäviä, jotka on tuntenut noin kauan.

Istuimme Liberty or Deathissa drinkeillä.


Skifferin makuun päästyäni kävin myös viikolla maissa Erottajalla lounaalla.

Mansikka-vuohenjuusto Liuska oli myös herkullinen.

Loppuviikosta pääsinkin taas totuttelemaan työrytmiin. Toisaalta oikein hauska saada välillä jotain aikaiseksikin ja tosiaan vielä ehtii nauttimaan loppukesän illoista ja viikonlopuista.
Nytkin perjantaina suuntasin illalla töiden jälkeen pienelle elämysmatkalle Nurmijärven Taaborinvuoren kesäteatteriin ystäväperheen kanssa katsomaan Vaahteramäen Eemelin Juhlanäytelmää, joka sai tuolloin ensi-iltansa. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi ollut kesäteatterissa!
Taaborinvuorella en olekaan koskaan käynyt ja paikka oli kyllä tosi kaunis ja kesäinen. Vähän kuin Seurasaari peltomaiseman keskellä.


Täällä ei lappuliisoja näy.


Taaborille on siirretty ja jätetty vanhoja rakennuksia.

Hyvin katettu katsomo on aina plussaa.

Vaahteramäki lavasteina.

Eemeli ja tuttu verstas.

Esityksessä tuli tuttuja metkuja ja kommelluksia.

Näyttelijäkaartissa mukana mm. Anna Hanski, Maritta Taavitsainen, Oskari Katajisto ja Eija Vilpas.

Väliaika kahvia ja pullaa.

Pisteet myös vaihtoehtoisesta napostelua, vadelmatuokkosesta.


Esitys oli hyvä yhdistelmä teatteria ja lauluja.

Ihan hauskaa nähdä välillä esityksiä klassisista tarinoista, kuten Eemelistä. Lapsenmielisyys jatkui myös viikonloppuna, kun satuin piipahtamaan toisessa lastentapahtumassa, josta piti tietenkin ostaa hattara. Pääsin itseasiassa myös kokeilemaan sen tekoa, joka sujuikin aika hyvin ja oli hauskaa!  


Veikeää sunnuntaita!

14 kommenttia:

  1. Hauska Mikki -look, kiva nähdä tuollainen rennompi meininki sulla :) Nuo aurinkolasit sopii tuohon just hyvin. Kivaa kesäohjelmaa myös näyttää olleen -vaikka oikeassa olet, tuntuu hassulta sanoa mutta vähän jo tosiaan kaipaa työnteon tuomaa rakennettakin vaihteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo välillä vähän rennommin. Ja tykkään myös noista aurinkolaseista, vaikka ne ovat aika isot, on niissää silti jotain tosi kesäistä.
      Tuo on ihan totta - sinne siis :)

      Poista
  2. Tuo ML / Relandersgrund on ihana paikka näin kesällä. Silakkamarkkinoiden aikaanhan sen löytää kauppatorilta. Niitä odotellessa. On myös Suomen vanhin jäljellä oleva majakkalaiva. Appivanhemmat asustaa tuossa Relandersgrundin vieressä, joten ollaan partsilta käsin ihasteltu myös laivaa. Perheemme pienokaiselle laiva on mitä mahtavin. Ja tosiaan, ihana rento kesä-look sinulla.

    Terkuin, Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa en tiennytkään - kiitos infosta! No mutta sittenhän teidän ei tarvitse edes astua laivaan, kun voitte juoda kahvit parvekkeella ja ihailla sitä & maisemia.
      Aurinkoista viikkoa :)

      Poista
  3. Oh! Ihania paikkoja, herkkuja ja kesäisiä kuvia! Näistä paikoista monessa "pitäisi" ehtiä itsekin käymään vielä tänä kesänä. Niin monta mahtavaa paikkaa, mutta niin lyhyt kesä :)Onneksi on vielä elokuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä - noita paikkoja kyllä riittää. Koitin olla lomalla tehokas noiden suhteen, mutta onneksi tosiaan on vielä elokuukin aikaa. Mm. teidän esimerkistä: Nuuksiossakin olisi ihana käydä!

      Poista
  4. Nurmijärvi, Nummela... hmmmm ;)

    -H

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Se on, onneksi toinen löytyy myös Hietalahden Kauppahallista!

      Poista
  6. Pitäisi itsekin käydä tuolla Relandersgrundissa, monta kertaa ollut jo ajatuksen asteella :)

    Ja kiitos muuten inspiraatiosta - omastakin kaapista löytyy harmaa Mikki t-paita, täytyypä ottaa käyttöön joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mekin suunnittelimme tuota monta viikkoa, sinne ei vain jotakin tule lähdettyä, vaikka se ei tosiaan kaukana keskustasta olekaan.
      Mikki-printti toimii kyllä aina, vaikka satuhahmot eivät olisikaan sesongissa.

      Poista
  7. Olipa hyvän mielen postaus, ihana :)

    Relandersgrundille olisi joku kerta ihana mennä, toistaiseksi se on vain tuttu elokuvista.

    Tänään muuten pääsen vihdoin näkemään sen Bling Ringin, kerron sitten tuomion :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hyvä, jos tästä tuli kiva fiilis! Kannattaa käydä tuolla!
      Hauskaa, menin myös kaveriporukan seuraksi katsomaan tuon uudestaan torstaina :) Ihan mielenkiintoinen nähdä, mutta ei mikään kivan fiiliksen leffa.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)