tiistai 2. heinäkuuta 2013

Yllättäviä laukkulöytöjä

Mainitsinkin aamun postauksessa, että muiden The Mall-löytöjen lisäksi sieltä tuli tehtyä pari laukkubongausta. Olin kai mennyt lupaamaan Pariisin reissulla toiselle puoliskolle, etten ostaisi uutta laukkua hetkeen...kuulemma koko loppuvuonna. En kyllä usko, että olisin voinut päästää tuollaista sammakkoa suustani. 
No kuitenkin sain nyt luvan pelastaa tämän yksilön outlet-olosuhteissa (myös ehkä kevyt lahjonta jäljempänä saattoi auttaa asiassa). Eli tämän 'poikkeustilan' aiheutti  Yves Saint Laurentin laukku, jota olin ihaillut jo aiemmin Cannesissa ja Lontoossa. Ja itseasiassa rakkaus ensisilmäyksellä tähän malliin syttyi jo aiemmin tästä kuvasta.

Nyt se odotteli minua The Mallin liikkeessä, joten päätin lopulta pelastaa sen mukaan. 


Laukku vetää sisäänsä hyvin tavaraa ja minulla ei taida olla tällaista vaakamallista totea ennestään. Tämä toimii hyvin niin työlaukkuna kuin viikonloppureissuillakin. Ja en pääse ehkä koskaan yli tuosta logo solkikoristeesta, se on niin hieno!







Taas roikkuen Yves Saint Laurent -hengessä?

Paksu nahka kestää varmasti käytössä.

Olin ajatellut, että hankin toisen puoliskon valmistujaislahjan vasta tältä reissulta, koska Suomesta ei löytynyt oikein mitään sopivaa. Niinpä ehdotin heti tämän mieleisen Lanvinin laukun tullessa vastaan, että voisiko tuo olla se.
Lanvin on hänen lempimerkkinsä, mutta sen miesten mallistosta ei löydy kovinkaan usein sopivia laukkuja, joten tässä sellainen viimein oli. Malli sopii hyvin hänen tyyliinsä hieman hillitymmällä ja vähäeleisemmällä lookilla, jota hän suosii. 
Laukun väri on myös hauskan erilainen, kauniin viininpunainen. 






Nahka on, ylellistä.

Hienostuneet yksityiskohdat ovat Lanvinin laukkujen juttu.


Myöskään sisuksen viimeistelyissä ei ole oikaistu.



No niin, nyt on taas kaksi kaunokaista lisää kokoelmassa ja nyt se kevyt tauko voisi olla paikallaan. Sovimmekin, että loppukesän aikana en ostaa mitään. 
---

We found also some bags from the lovely Mall. Oh, I've looked that YSL tote for so long.
And it was great to find also a sleek Lanvin bag.



56 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hienot laukkuhankinnat. :) Niin ja tuo YSL logo on niin mageen näköinen, joren ihan älyttömän hieno laukku kokonaisuudessaan. Joten en ihmettele yhtään, ettei sitä voinut vaan jättää kauppaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä ilahduttivat! Tuo on kyllä aika onnistunut laukku!

      Poista
  2. Ihan mielenkiinnosta pyytäisin, kun puoliskosi lempimerkki on Lanvin, joka sattuu olemaan myös minun, niin olisiko mahdollista, että esittelisit näitä Lanvineita meille? Ei siis pelkkiä laukkua, vaan kaikkea mitä Lanvinilta saattuu löytymään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä toive, pitäisi ehkä koota niitä yhteen. Vaikka ei hän niissä nyt mitenkään kylve, eli ei niitä hurjasti ole. Mutta hillitty ja rento tyyli miellyttää häntäkin. Eli tietää ainakin, minne liikkeeseen/pisteelle suuntaa aina tekemään päivityksiä :)

      Poista
  3. Wau mitä laukkuja. Tuollaisia: en osta enää koskaan mitään... -lupauksia ei kyllä kannata tehdä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, ei kannata tehdä - vaikka syytä ehkä olisi.

      Poista
  4. Vautsi mitä laukkulöytöjä olette tehneet! Aivan kertakaikkisen upeita! :) Ja kiva kun YSL:n laukusta tosiaan löytyy vielä se vanha kunnon YSL logo ;)



    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo siksi tuo laukkukin niin poltteli. Ei sitä enää koskaan sitten saa enää, jos sen laskee käsistä - tai ainakin se on työlästä.

      Poista
  5. Hih, olen itekin tainnut joskus tehdä tuollaisia hassuja lupauksia, joista poikaystävä sitten muistuttaa, mutta mitä minä en muista ikinä edes sanoneeni... Mutta aivan upeita laukkuja olet hankkinut ja vau tuo YSL:n laukku on aivan upea! Onnittelut vain laukkulisäyksistä!;)

    VastaaPoista
  6. Voi vitsit! Ihania molemmat, mutta kyllä tykkäilen tuosta YSL:n laukusta, nami! :)

    Ja juuuu, joskus olen itsekin saattanut moista väitää, kröhöm... Erityisesti "nyt saa laukkuhankinnat kyllä hetkeksi riittää" on lempilausahduksiani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aika ainutlaatuinen, vaikka itse sanonkin. Hyvä vanha YSL!
      Niin, tai en tiedä onko se kiva lausahdus, mutta välillä tarpeen :)

      Poista
  7. No wau, aika löydöt! Etenkin tuo YSL:n aivan käsittämättömän upea tote...itse tykkään silti aika vähän enemmän noista vaakamallisista. Ja mikä logo tosiaan! Lanvinin nahka näyttää kyllä aivan mielettömän upealta. Että hienot ostokset molemmilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä saa kyllä olla tyytyväinen, kannatti käydä! Joo tuo Lanvinin laukun nahka on kyllä uskomattoman upea.

      Poista
  8. No eihän tuollaisia laukkuja voi jättää kauppaan, ymmärrän täysin. Mulla on aika usein toi "ei enää yhtään laukkua tänä vuonna" käytössä mutta ei se ikinä pidä eikä päde. Vähän niin kuin karkkilakko, ei sitä ikinä pysty pitämään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mitenkään voinut jättää ;) Ilman molempia olisi kyllä aika tukalaa elää - kevyttä addiktiota? Joko sitä ollaan palauduttu reissusta? Ja tuliko sieltä tehtyä jotakin hankintoja...? Ihanaa aurinkoista viikkoa!

      Poista
    2. Monacosta tuli sellaiset vieroitusoireet, että oksat pois! Kaivari ei jotenkin näyttänyt yhtään samalta ;)
      Mun ostokset oli ihan minimaaliset, mutta tulivat sentään oransseissa paperikasseissa...Maija korjasi potin tällä kertaa, aivan ihana laukkutuliainen hänellä.
      Täytyy satsata sitten tulevaan Pariisin reissuun, sehän on jo onneksi ihan pian.

      Poista
    3. Epäilemättä :)
      Kuulostaa lupaavalta, ja vielä monikossa ;)
      No ihan totta, ja Pariisi ei ole kai vielä aloittanut edes alennusmyyntejä, niin pääset sinne sopivasti. Ihanaa matkaa, jos ei kuulla ennen sitä!

      Poista
  9. Vau - mitä löytöjä!! Nuo laukut on aivan upeita! YSL on ehkä makein miestenlaukku, jonka oon "miesmuistiin" nähnyt.

    (itsekin tein aikoinaan juuri tuolta The Mallista yhden huippulöydön, Guccilta. se on laukku, josta esim. Guccin liikeessä myyjät ovat tulleet usean kerran kysymään että "vau, mikä harvinaisuus, mistä olet tuon löytänyt". Eli joskus käy tuuri..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin allekirjoittaa tuon täysin :) Olin häkeltynyt, kun näin kuvia tuosta mallista ensimmäisen kerran.
      Ooh, kuulostaa hyvältä! Nyt minua kiinnostaa aika paljon, mikä malli on kyseessä...? Outleteista voi kyllä tehdä helmilöytöjä!

      Poista
  10. Upeita laukkulöytöjä, ei noita olisi saanut jättää sinne Malliin! Tuo YSL:n kuvio on vaan niin tyrmäävän hieno, että ihan heti en ole vastaavaa nähnyt. Kerrassaan huippu lisä sun laukkukokoelmaan :)

    Itse vannoin maaliskuussa(vieläpä aika voimallisesti) Woodbury Outletin edustalla toista tuntia lumisateessa kyytiä odotellessa, etten astu ikinä, koskaan, milloinkaan yhteenkään outletiin..... saas nähdä, kuinka pitkään muistan ne lauseet. Onneksi nämä lupaukset ovat niitä harmittomimpia rikottavaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei voinut mitenkään jättää. Nämä ilahduttivat :)
      Voi ei kuulostaa pahalta, tosi kurja sattumus! Voin vain kuvitella turhautumista ja siinä tulee varmasti vähän kauhukin, kun on siellä niin sen bussin armoilla.

      Poista
  11. Ihania laukkuja olette kotiuttaneet. Tosi kivat nuo "soljet" tuossa YSL:n laukussa.

    VastaaPoista
  12. Komeat laukut olette löytäneet:)
    On kyllä todella sääli, tuon YSL logon hävitys,hienoa, että onnistuit sen vielä saamaan.Mulla ei ole yhtään ja se vähän kieltämättä kaivelee.
    On kyllä ihan mahdoton addiktio, tämä laukkuhulluus, mitenhän siitä pääsisi eroon?
    Samassa veneessä ollaan,mä olen myös päättänyt,että nyt riittää, paitsi jos..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi nyt voinut jättää vähän enemmän klassisempia malleja valikoimiin. Noh, onneksi niitä löytyy noin ja niiden etsimisestä voi tulla sellainen projekti :)
      No kyllähän se vähän on, mutta ehkä siitä ei tarvitse päästä :)

      Poista
  13. Superhienot! Ihan mahtava solkikoriste, olisin napannut heti - onnea löydöstä!

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä olivat superkivat löydöt! Tuo YSL tulee kyllä olemaan tiheästi käytössä.

      Poista
  14. Upeita kerrassaan molemmat! Ihan mielettömän hieno tuo YSL pienine rokkiviboineen, ja puoliskon laukkukin on niin tyylikäs. Nappiostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei tarvitse kyllä katua. Jätimme molemmat hetkeksi nuo myymälöihin, kun kiertelimme muualla ja sitten alkoikin jo poltella ja jännittää, ettei ne mene :)

      Poista
  15. Oi voi mitä löytöjä! Hienoja molemmat, mutta varsinkin omasi on upea!
    Ai hitsit, puolisollasi on ihan liian hyvä muisti.. Nyt varovasti niiden lupauksien kanssa! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo ja hänellä on itseasiassa pelottavan tarkka muisti. Muistaa kaikki pienimmätkin jutut vuosien takaa... ;)
      Sinäkin teit löydön Mulberryltä, mitähän isosta laatikosta paljastuu :)

      Poista
  16. Tosi hienoja laukkuja/löytöjä! :) Onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos. Kyllä laukuista löytyy aina vain upeita malleja lisää...

      Poista
  17. Ei vitsit, mä voisin ottaa kummankin HETI! Toi Lanvin on upee, täydellinen väri varsinkin tulevaa syksyä ajatellen! Vaikka eihän sitä syksyä vielä tässä vaiheessa viitsi ajatella.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä kivat mallit, sinne vain Italian outletteihin metsästämään. Sinulla olikin hienoja kuvia tiedän Italian matkan muistelussa! No joo tuo punertava on täydellinen syksyyn, ei tosiaan mietitä sitä vielä, vaikka toki syysvaatteita on jo korke aika alkaa hankkimaan :)

      Poista
    2. Hei kiitos paljon! :) Itse asiassa sain juuri tästä teidän matkastanne kipinän kaivaa omia matkakuvia esiin. Nyt on myös toinen postaus samaiselta matkalta tehtynä, kurkkaa ihmeessä!
      Ja seuraavalla kerralla täytyy kyllä ehdottomasti vierailla tuolla outletissa! Varsinkin se Pradan myymälä näytti aika houkuttelevalta...

      Poista
    3. Aijaa, hauskaa! Ja tässä uusimmassa postauksessa oli kyllä hyvin tuttuja paikkoja :) Wau, tuolta Piazzale Michelangelolta on kyllä upeat näkymät!

      Poista
  18. Upeita laukkuja molemmat ! En oikein tiedä kumpi on mielestäni hienompi. YSL laukussa on kivaa rockia ja Lanvinin laukku on tyylikkään hienostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara :) Olisi kyllä vaikea valita vain toista. Onneksi voin ehkä välillä lainata tuota Lanvinä, ja toki toisin päin. Kätevää ;)

      Poista
  19. Upea toi YSL laukku. Myös minä haluasin tuon laukun...löytyyköhän tuota enää mistään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ainakaan omissa liikkeissä ei ole enää näkynyt, ehkä nettikaupoista tai juuri outleteista voisi löytyä. Rasittavaa, kun osa malleista katoaa niin nopeasti... Tsemppiä etsintään!

      Poista
    2. Hei,

      Jospa joskus luopuisit tuosta omastasi, täällä olisi innokas uusi omistaja tuolle ihanuudelle...:)

      Poista
  20. Lanvinin laukku on hieno, YSL:n laukun pilaa tuo mauton logo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi on tuo Lanvin, niin voi valita hillitymmän, jos on sellainen päivä. Maukuasioita - minuun tuo kohta jo vintage-logo uppoaa :)

      Poista
  21. Molemmat laukut on tosi hienoja!

    VastaaPoista
  22. Olipa taas mulle hyödyllinen postaus, sivistin itseäni. Rapakon takana olen oppinut että Outlet on paikka jossa myydään halvalla viime kauden tuotteita tai jopa tämän kauden mutta ale on se taikasana ja Mall on paikka jossa vaatteet samat mitkä ovat kivijalkakaupassakin ja samalla hinnalla.

    Matkalla rakas mieheni välttämättä halusi heittää minut Florida Malliin ja pojat itse lähtivät vesipuistoon. Minulle puhuttiin ostoskeskuksesta ja sana mall tuli ilmi vasta kun auto oli lähtenyt ja olin yksin ostoskeskuksen portilla. Kyllähän mä siellä kiertelin tuntikaupalla ja lopulta ostoksiakin tein, mutta reissuissa en ole juurikaan aikaa tuhlannut Malleihin.

    Ehkä tulevaisuudessa voin olla vähän avarakatseisempi.

    Ehdottomasti YSL logo on tosi upea !!! Ja voit aina ajatella että lukijakunnastasi löytyy monta henkilöä, mm. minä, jotka voisivat ostaa arteitasi, jos niistä joskus luovut ( ja lähetän nyt voimakkaita ajatuksia eräästä rannekorusta ja huivista ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis oli tämä ko. The Mall myös outlet, siinähän se ilo piilee. Loistavat merkit ja outlet hinnat :) Tuo nimi ehkä johtaa harhaan, kun viittaa niin noihin Jenkkilän paratiisikeskuksiin. Ai mikä rannekoru...? ;)

      Poista
  23. YSL:n laukku on mieletön! Muhun uppoaa tuo logo siinä nimenmaan, se on niin kivasti muotoiltu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin tykkään tuosta - hauskasti ja tyylikkäästi toteutettu. Ja sinäkin olit tehnyt mieluisan laukkulöydön, helmi!

      Poista
  24. Todella kauniita! Itse olen myös tykästynyt, varsinkin tuon logosotkun jälkeen, tuohon YSLn alkuperäiseen logoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samoin, tuo vanha logo tuntuu nykyään harvinaiselta herkulta :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)