tiistai 29. toukokuuta 2012

Ajan tasalleNyt loman jälkeen edessä To Do -listan päivitys ja kalenterin täyttö menoilla ja työtehtävillä. Löysin nyt käytössä olevan kalenterini aikoinaan Bulevardin jo toimintansa lopettaneesta ViaMonteNapoleone-myymälästä. Se hemmotteli meitä hyvällä valikoimalla (Pradan lisäksi mm. Céline, Dior, Lanvin, Givenchy) ja varsinkin alennuksien aikaan mahtavilla löydöillä. Niiden veroisia bongaa harvoin edes ulkomaan reissuilla.

Vähän närästää, kun kulkee nykyään samoissa tiloissa toimivan Bulevard Furnituren ohi - mihin ongelmiin ViaMonteNapoleonin tarina ikinä päättyikään, toi muutaman vuoden aikana se paljon iloa tänne Helsinkiin arjen keskelle. Toisaalta viimeisen päivän myymälän tyhjennys (kaikki puoleen hintaan!) lievitti tätä eroahdistusta hieman ;)


4 kommenttia:

 1. Hieno kalenteri, klassisen simppeli. Itse en tulisi toimeen ilman omaani, tullut ihan orpo olo silloin, kun se on unohtunut kotiin päiväksikin;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä ei tiedä mihin päin menisi, jos ei ole kalenteria mukana. Onneksi kännykässä on varalla samat merkinnät, että ei tule ihan kaaosta.

   Poista
 2. Tyylikäs kalenteri! Mulla on myös pakko olla kaikki merkinnät paperikalenterissa, tykkään nähdä kerralla koko viikon ja pikaisella selailulla useamman kuukauden.

  Iih, tosiaan, oli VMN:n poismenon syy mikä tahansa, kaipaan silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ehdottomasti paperisen kalenterin etu, että näkee kerralla kokonaisuudet.

   Kuin myös, olen haikaillut sen perään monena lauantaina...

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)