tiistai 15. toukokuuta 2012

Lounaalla SoHo-tunnelmissa

Olen käynyt muutaman kerran lounaalla Iso-Roballa Fafa'sissa, jonka listalta löytyy falafeleja monella eri täytevaihtoehdolla. Tähän mennessä on tullut otettua aina halloumi täytteinen pitaleipä, mutta muitakin vaihtoehtoja täytyy ehdottomasti kokeilla. Paikka on pieni, mutta sympaattinen. Rento ja mutkaton tunnelma sekä taustalla soiva musiikki saavat tuntemaan kuin istuisi jossakin SoHo:n delissä. 

Lounaalla saattaa olla ruuhkaa ja tilausta voi joutua odottelemaan hetken, mutta se on se arvoista. Pitaleivän ainekset ovat tuoreet ja kokonaisuus mainio! Välillä tulee himo tsatsikiin ja silloin suuntaan jatkossakin tänne. Paikka on auki perjantaina ja lauantaina jopa aamuviiteen, joten himon iskiessä apua on saatavilla viikonloppuiltanakin.
  Samalle alueelle on auennut myös designpääkaupungin kunniaksi Paviljonki, jota kävin kurkistamassa. Se on kaikille avoin tila Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välissä, jossa on Aalto-yliopiston toteuttaman hienon rakenteen lisäksi kahvila ja lukunurkkaus. Paviljongissa järjestetään myös monenlaista ohjelmaa lounasjoogasta paneelikeskusteluihin aina 16.9. saakka.5 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä vinkistä, laadukasta (vege)pikaruokaa on harvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, kannattaa kokeilla ja seuraavaksi testaan myös Iso-Roballa olevan Café Balzacin tuhteja leipiä.

   Poista
 2. Hei tonne lounaalle ens kerralla!!!

  -H

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)