tiistai 1. toukokuuta 2012

Tähtikaaren taa

Tämä postaus käy melkein paljastushaasteesta... Vappuaatto oli oikein mukava, meinasi tulla melkein kiire pysyä illan ohjelmassa kiinni. Kävin alkuillasta ystäväni luona juhlimassa hänen uutta kotiaan, jonka remontti oli myös saatu valmiiksi. Onnea vielä uuteen ihanaan kotiin, mikä huonekorkeus ja valo!
Tupareista siirryin perinteisiin vappujuhliimme, jossa syötiin hyvin ja hauskaa oli! Kun olimme jo kävelemässä kotiin, ylipuhuttiin meidät puolivitsillä vielä Bankiin katsomaan Aikakonetta. A-P-U-A ;)

Kuva/Wikipedia.fi


No, minkäs sitä historialleen voi... Tähtikaaren taa oli itseasiassa ensimmäinen CD:ni, kun olin saanut hartaan odottamisen jälkeen stereot, jossa oli jopa CD-asema.
Hullua muuten tämä teknologian kehittymisen vauhti... Muistan hyvin, kun tuolloin pari kymmentä vuotta sitten oli vain haave saada uusi CD-formaattia toistava soitin kotiin, tietokoneesta puhumattakaan. Nyt vauvat klikkaavat itsensä ulos Naistenklinikalta tabletilla.

Takaisin vuoteen 2012, ainakin fyysisesti.... Kun Sani, Vera, Alex ja Maki kipusivat lavalle, pääsin hetkessä takaisin ala-asteaikaan. Bankin sali sopikin hyvin koulun liikuntasalin limudiskon tunnelmaan, jota vahvisti muovimukeista tarjotut 'drinkit'. Odota, Alla vaahterapuun ja Nti Groove komppien sinkoillessa salissa pääsin tosiaan aikamatkalle. Mitä nostalgiaa!

Tunnelmaan pääset tästä videosta:)15 kommenttia:

 1. Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu...
  Minäkin paljastan, että yksi Aikakoneen jäsenistä on kieheni lapsuuden kaveri/luokkakaveri. Reilu vuosi sitten olimme juhlassa, jossa Sani ja Alex esittivät kaikki klassikot, oli hauskaa, jengi lauloi mukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nythän mennään jo toukokuussa! Hauskaahan tuollakin oli ja lauloimme myös mukana. Aikakone on kuitenkin ollut ilmiö, joten pisteet heille!

   Poista
 2. Nyt et kyllä usko, mutta eilen kundikaverin kanssa punaviineissä soiteltiin spotifysta (muun muassa) suomipoppia, sanoin että tiedätkö mikä on niiin kova..? No Aikakone :)Klassikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikakone on klassikko! Hassua miten nopeasti biisit palautuvat mieleen, kun ne taas kuulee.

   Poista
 3. Ai supernostalgista!! :) Neiti Groove oli hauska biisi! :) Tai siis on edelleen, olin vaan unohtanut koko bändin olemassaolon!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muistan vieläkin sen videon. Pitäisi katsoa vanhoja listoja läpi, niin sieltä muistuisi mieleen vaikka mitä aarteita!

   Poista
 4. Tämä on niin hyvä! Toinen suosikkibiisi oli "Opettelen salaa", mutta siitä ei tainnut tulla ikinä isoa hittiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on myös tuttu ja taisivat muuten esittää senkin keikalla. Viewmastersin bileet taisivat olla myös vauhdikkaat?

   Poista
  2. Joo, perinteisesti oli vauhdikasta... Ja juhlat jatkuivat Adamsissa Andy Butlerin tahtiin.

   Poista
  3. Mahtavaa! Kivaa, hieman lyhyempää, viikkoa!

   Poista
 5. Aikakoneen keikka taisi olla ensimmäinen konsertti, jossa olin ihan yksinäni ilman vanhempia. Keikalla soitti myös toinen sen aikainen suosikkiyhtye, eli Movetron. Hauskaa oli! Kuulostaa siltä, että hauskaa olisi ollut myös nyt, jos paikalle olisi sattunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Alla toisen puun (koivu) oli myös kova meno! Romeo ja Julia, Ristinolla ja Soittorasia... Taikapeili ja XL5 olivat myös kova juttu tuolloin :)

   Poista
 6. Tähtikaaren taa ja odota, jummi et noi biisit kuulostaa hyvältä, varsinki ku soittaa sikakovaa. Onko muiden mielestä nää kovia biisejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mahtavia! Sanat pyörii vieläkin vapusta mielessä.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)