maanantai 21. toukokuuta 2012

The Sands of Time

Olen viime vuosina ottanut kosteusvoiteiden alle käyttöön seerumit. Niitä on helppo käyttää kuureina, kun siltä tuntuu. Nyt käytössäni on jo jonkin aikaa markkinoilla ollut Biothermin Skin.Ergetic. Tämä on itseasiassa jo toinen pullo, jota käytän. Tuotteen käyttöönotossa on hauska koreografia, kun tehoaineena oleva parsakaaliuute sekoitetaan itse purkkiin. Seerumin tuoksu on ihana ja se kosteuttaa sekä virkistää kivasti näin keväällä. Aurinkoista viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Ja aurinkosuojavoidetta kannattaa muistaa laittaa päivittäin ainakin kasvoille mahdollisimman korkeilla suojakertoimilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä pitäisi, itseltäni jää liian usein laittamatta.

   Poista
 2. On ihan +-0 käyttää mitään hienoja "ikääntymistä ehkäiseviä" hoitotuotteita jos ei suojaa ihoaan. Aurinko on nro 1 tekijä ihon ikääntymisessä. Itse laitan aina clarinsin uv plus 40 meikin alle tavallisen kosteusvoiteeni päälle, vaikka meikki toki leviäisi kauniimmin jonkun primerin päälle... Mutta mielummin voitelen ihoani, kun olen maksaläiskäinen ja kuivakan näköinen 30-40v.vä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta, siksi koitankin välttää turhaa aurinkoa. Hyvä vinkki tuo Clarins. Käytän yleensä vain tavallista aurinkovoidetta, kun haluan suojautua auringolta.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)