keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Käytännöllistä luksusta


Minulla on jo reilun vuoden ajan ollut käytössä tämä Bottega Venetan lompakko. Se on kestänyt hyvin arjessa, vaikka nahka onkin vaarallisen pehmeää. Sitä ostaessani ihastuin heti harmaaseen väriin ja sen hiukan isompaan malliin. Rakastankin juuri vetoketjullisia lompakoita, sillä niissä on riittävästi korttitaskuja ja sisällä pysyy varmasti kaikki tallessa...vaikka matkassa olisikin vain kuitteja ja bonuskortteja.


6 kommenttia:

 1. Ihana llompakko! Itse olen todennut Coachin lompakot ja kukkarot todella käytännöllisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coachilta löytyykin näköjään paljon juuri tämän mallisia lompakoita ja vaikka missä eri väreissä!

   Poista
 2. Style lompakko! Tuo on minustakin paras malli, silloin kun pitää olla "kaikki mukana". Nyt olen kevään myötä alkanut käyttää entistä enemmän korttitasku + kukkaro yhdistelmää, sillä se/ne mahtuu vaikka takin taskuun, jos lähtee kipaisemaan jossain ilman laukua.. niin ja mun peruslomakko on niin iso, että se ei mahdu mihinkään pikkulaukkuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos. Tuo on totta, keväällä tulee enemmän tarvetta pienemmille korttikoteloille tms. kun laukutkin kevenevät. Sama vika, tuo vaatii yleensä laukun, mutta se onkin ihan hyvä tekosyy kantaa aina sellaista mukana ;)

   Poista
 3. Kaunis! Itsellani on saman mallinen musta Pradan lompakko ja olen todennut ko mallin erittain kaytannolliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minunkin edellinen lompakko on musta Prada. Omani on saffianoa ja se on kyllä tosi kestävä materiaali ja se on edelleen käytössä ajoittain, kun jaksaa vain vaihtaa sisuksia...

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)