maanantai 28. toukokuuta 2012

COS:in pehmittämä paluu arkeen

Matkat tekevät hyvää, mutta on myös ihanaa tulla takaisin kotiin ja arkeen. Tänään takana ikävämpi vaihe Nykin matkasta - paluulento, kun välistä jää yksi yö. Koitan siis pysytellä hereillä mahdollisimman pitkään, että vuorokausirytmin saisi normalisoitumaan piirun helpommin.

Hortoilin kaupungilla ja kävin samalla tutustumassa uuteen Suomen ensimmäiseen COS:in liikkeeseen, joka avasi ovensa viime perjantaina. Paikka tuntui ihanan tutulta ja se toimi hyvin vieroituksena siitä kauppojen tarjonnasta, jota reissussa oli. Kämp Galleriasta on löytynyt tilaa uudelle tulokkaalle usean kerroksen verran, joten valikoimaa on mukavasti. Tunnelma on ihana ja vaatteet puhuvat puolestaan - tästä tulee vakiopaikkani. Mahtavaa, että saimme tämänkin vaihtoehdon lisää!

Nyt purkamaan laukkuja ja pesemään pyykkiä. Palaan NYC-postauksella ja löydöistä tuonnempana. Vinkkinä, laukkukokoelma kasvoi manhattanilaisen merkin herkulla ;)

COS Kämp Galleriassa

Harvassa liikkeessä Helsingissä on ikkunat auki kadun elämään


6 kommenttia:

 1. Hih, taas ollaan pyöritty yhtä aikaa samoilla kulmilla. Katsastin myös valikoimat, ja muutama kiva paita ja mekko kävi sovituksessakin. Tervetullut liike Suomeen. : )Odotellen NYC-postauksiasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, ehkä me vielä törmätään ;) Vaatteet ovat kyllä kivoja ja tila on myös niin hieno, että tuonne on aina mukavaa mennä piipahtamaan.

   Poista
 2. Uuu tervetuloa takaisin! Tuo Cos on (todella noloa mutta...) minulle täysin uusi tuttavuus! Innolla odotan sitten niitä NY vinkkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva olla taas kotona vaikka oli NYC myös ihana! Käy toki tutustumassa! Tuo on siis H&M:n parempi linja, josta löytyy kivoja malleja ja laadukkaampia materiaaleja. Ei tuo minullekaan kovin vanha tuttavuus ole ja myymälöitäkin on vielä aika harvassa.

   Poista
 3. Täällä on pakko käydä seuraavalla Helsingin reissulla ! Niin paljon hyvää olen kuullut COS:ista.

  Se laukku... ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, vaatteet ovat kyllä hienoja! Laitetaan, laitetaan - on ollut vähän hoppua, mutta koitan saada postauksen löydöistä viikonloppun aikana.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)