lauantai 19. toukokuuta 2012

Punapohjaisten kenkien lumo


Kiva, että kenkäkeisari Louboutin on lisännyt valikoimaa entisestään myös miehille. Alussa oli vain niitein kuorrutetut tennarit, jotka olivat kyllä ihan päheät, mutta mukava saada myös punaisella leimalla siunattuja kenkäkaapin klassikoita mukaan. Tässä muutama poiminta, jotka kelpuuttaisin kyllä mieluusti kokelmaani.

Gareth Flats/Louboutin.com

Louis Flat/Louboutin.com

Nuria Uomo Flats/Louboutin.com

Louboutinin tuotua mallistoihin myös laukut olemme nähneet hittejä ja huteja. Selaillessani sivuja ihastuin aavistuksen tähän clutchiin, joka on ehdottomasti hieno vaihtoehto aiemmin listaamieni iPad-koteloiden jatkoksi, hmm. Hitti vai huti?

Cris Case -iPad kotelo/Louboutin.com

Mahtava punainen sisus!

Louboutinin maailmassa tapahtuu muutenkin paljon tällä hetkellä. 20-vuotisjuhlan kunniaksi talolta on tullut kirja, juhlanäyttely Lontoossa sekä luvassa on vielä herran näkemys Tuhkimon kulttilasikengästä.
Jouduin tietenkin hankkimaan kirjakokoelmaani myös tämän juhlakirjan, johon on koottu perinteisesti historiaa ja erittäin laajasti kuluneiden vuosien kaunokaisia. Plussat sisäkannessa olevalle Dita Von Teese -henkiselle paperinukelle, joka pomppaa ulos kirjasta.  


Punaiset pohjat hyppivät kirjaimellisesti silmille kirjasta/Louboutin.com

Muutama poiminta kirjasta

Muistutuksena, että voit tilata uusimmat postaukset Bloglovin'n, Blogilistan tai Facebookin kautta. Kiva, kun olet mukana!
10 kommenttia:

 1. Ompa hauskannäköinen kirja, pitää harkita omaankin hyllyyn, CL:n kengät on ihania!
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja on hyvä tapa ihailla noita taideteoksia! Yksien kansien välissä satoja pareja, kätevää ja säästää lompakkoa ;)

   Poista
 2. Koska tuun teille ;)? Ihailin Pariisissa yhtä Louboutin kirjaa, melkein tekisi mieli hankkia itselleen...kenkien lisäksi tämä kirja! Harmi, että Lontoon näyttely loppuu ennen kuin ennätän itse sinne :/

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nehän olisi hyvä pari. No, voit yrittää sitten Lontoon liikkeestä löytää kivat kengät, joita Pariisi ei tarjonnut ;)

   Poista
 3. Mä olen niin harakka, että haluaisin vain niitä monikuosi-hightoppeja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, harakka löytyy kyllä näköjään jokaisesta kun katsoo tuota iPad-koteloakin ;)

   Poista
 4. Ottaisin heti nuo raidalliset nilkkurit! Herran jestas kun voi kengät olla kauniit!! :)

  queenofzeal.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Louboutinin kengät ovat kyllä upeita! Voisitko joskus tehdä postauksen jossa esittelet laukkusi/lempilaukkusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon toiveesta, ajatuksenani on ollut laittaa niitä ajan kanssa hieman maltillisemmin, mm. kuukauden laukkumuistoina. Myös Laukut-kohdan alta löytyy kaikki tähän mennessä olleet suosikit. Eli tulossa kyllä on, mutta ei ehkä ihan kaikkia kerralla ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)