sunnuntai 19. elokuuta 2012

Bon Voyage!

Kun Voyage d'Hermès-tuoksuni loppui kesän alussa, päivitin sen jatkoksi uudemman Eau de Parfum -version. Tuoksu on muuten melkein sama raikas vesituoksu, mutta tähän on lisätty hieman syvyyttä ja mausteisuutta. Siitä kielii muun muassa uusi musta pullo. Tuo onkin hieno ja sopii myös hyvin reissuihin, sillä pyörivä metalliosa suojaa sumutinta toilettilaukussa.

Tuoksun nimi käy hyvin teemaan, sillä loppukesän lomamatka onkin jo edessä. Blogissa tulee siis olemaan hieman hiljaisempaa hetkeksi, lukuun ottamatta jotakin bonus-postausta. Kivaa viikkoa!

Pakkauksessa oli mukana mm. söpö minatyyri-pullo ja käsirasva.

6 kommenttia:

 1. Oi sua onnekasta, mä rakastan Rivieraa ah. Antibes on tosi pittoreski, Capissa eli ihan vieressä on parhaat rannat ja Cannesissa taas parhaat shoppailumahdollisuudet, tai mun mielestä ainakin. Mua harmitti että tänä kesänä ei ehditty St Tropeziin, se on musta myös aivan ihana paikka. Ainoana miinukset järkyttävät autojonot mutta nehän välttää kätevästi helikopteria käyttämällä eikö? ;)
  Ihanaa matkaa, enjoy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, kuulostaa tutulta... Täällä on ihanaa, kivan lämmintä ainakin ;)
   Jep, no ei ehkä sillä, mutta täällä on kiva liikkua kun kaikki on aika lähellä ja pääsee samalla kaikkiin rantakaupunkeihin. Kivaa loppuviikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Oo, hyvä tuoksu ja hyvä matkakohde, toivottavasti ei ole vaan liian kuuma;-) Kätevästi saa yhdistettyä monta kaupunkia samaan, kuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän välillä on kuuma, mutta onneksi pystyy vaikka konttaamaan Croisettella liikkeestä (ilmastoinnista) toiseen ;)

   Poista
 3. Kiitos, kyllä on nautittu ja otettu rennosti :) Kivaa keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)