tiistai 14. elokuuta 2012

Koulutiellä

Tänään on taitanut jännittää aika monessa kodissa aamulla, sekä lapsia että vanhempia, kun noin 59 000 ekaluokkalaista pakkasi reppunsa ensimmäistä koulupäivää varten. Kävin kesällä yhtenä raukeana aamupäivänä retkellä lapsuuden nurkilla ja satuin kulkemaan vanhan ala-asteeni ohi. Tässä muutama kuva omalta koulutieltäni, jota astelin reilu kaksikymmentä vuotta sitten. Oli se jännittävää aikaa.... Tunnustan, minulla taisi kyllä tulla itku ekana päivänä. 
Kyllä sitä aina tulee muistamaan kertotaulun opettelemisen, maantiedon projektit, hauskat kouluvälineet, kouluruokailun ja kevätjuhlat. Varmasti jokainen muistaa oman ensimmäisen koulupäivänsä.


Molemmat paikat ovat hyvin tuttuja :)

Tästä sitä silloin asteltiin eräänkin kerran

Kun olin pieni, oli meillä onneksi keinuja ja kiipeilytelineitä tällä kentällä. Nyt kaikilla taitaa näköjään olla iPad.

6 kommenttia:

 1. Oi, kuinka sopiva ja symppis postaus juuri tälle päivälle. Esikoiseni aloitti tänään koulunsa, olipa kiva lukea omasta koulustasi. Annoit omista muistoistasi pilkahduksen meille lukijoille...♥

  VastaaPoista
 2. :) Oi, onnea! On ollut varmasti jännät paikat! No miten meni?

  VastaaPoista
 3. Kyllä jännitystä oli ilmassa eilen, mutta reipas ekaluokkalainen sieltä kotiin tuli. Niinkin pinnalliset asiat, kuten hänen itsensä valitsemansa ja minun tilaamani vaatteet ja kengät (koulua varten)saivat askeleen reipastumaan jälleen tänä aamuna;) Ja Aapinen oli uusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ja kiva, että reippaus pysyi yllä, pienet apukeinot ovat sallittuja siinä :) Tsemppiä sinne alkavaan syksyyn Aapisen äärellä!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)