torstai 2. elokuuta 2012

Tyylikäs aamu


Taustalla Dior: 60 Years of Style -kirja

Olen näköjään käyttänyt tasaisesti eri voiteita, kun ne kaikki loppuvat samaan aikaan. Sain myös päivävoidepurkin tyhjäksi, mutta onneksi uusi oli valmiina odottelemassa.
Löysin Dior Hommen Dermo System -sarjan rasvan Stockmann Beautyn kesäalesta. Aleaikaan kannattaakin käydä myös Beautyssa, Emotionilla ja Kicksillä, kun niistä voi tehdä hyviä löytöjä.

Tuote vaikuttaa lupaavalta; se on vielä kivan kevyt näin loppukesään ja tuoksu tuo mieleen apteekkikosmetiikan (=tehokkuus ?).
Aamua piristää myös sarjan pakkaukset, jotka ovat hienon graafisia Hommen linjalle uskollisena. Ainakin tämä on tyylikäs alku päivälle, jos ei muuta ;)
Plussaa myös paketissa tulleesta muovitikusta, jolla saa otettua rasvaa ilman, että purkkiin menee epäpuhtauksia allekirjoittaneen nakkisormista.

8 kommenttia:

 1. Mun mies on pitkään yrittänyt löytää tarpeeksi "rasvaista" kasvovoidetta, se voisi olla esim. yövoide. Hänellä on pintakuiva iho, joka tarvii extrarasvausta välillä. Hän on kokeillut mun yövoiteita (Biotherm, Clarins...) ja miehille tarkoitettuja voiteita (Biotherm, Emporio Armani), joten kokemusta on asiasta jonkin verran. Mikä on sun mielestä paras yövoide miehille??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yövoide voikin auttaa, kun niissä on "rikkaampi" koostumus ja ne ovat usein tuhdimpia. Hmm. Ainakin käyttämistäni Ardenin Visible Difference ja Lumenen Arctic Aqua on olleet aika paksuja. Myös Biothermin Skin.Ergetic -seerumin on kehuttu poistavan pintakuivuutta.
   Kannattaa tuossa tapauksessa ehkä testata myös apteekin tarjontaa esim. Decubal, Vichy, Widmer...
   Itselläni on aika perusiho, jolle voi laittaa vapaasti kaikkea, joten voin mennä vähän enemmän fiiliksen kuin tarpeen mukaan :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! :D Much appreciated!

   Poista
  3. Kiva jos oli apua :) Varmasti löytyy monta muutakin hyvää, mutta noita kannattaa käydä testailemassa. Ja mieleen tuli vielä myös Kiehl's.

   Poista
 2. Ostaisinko mielummin harmaan vai mustan Pradan laukun? Kyseessä on ensimmäinen luksuslaukkuni enkä millään osaa päättää väriä. Molemmat ovat niin hienoja ja sopivat lähes kaiken kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, vaikea päätös ;)
   Musta on ehkä helpompi yhdistää ja aavistuksen monikäyttöisempi. Se voisi olla ensimmäiseksi sijoitukseksi siinä mielessä hyvä valinta.
   Mutta myös harmaa, varsinkin Pradan saffiano-nahkainen, on erittäin elegantti. Voin suositella, se ei ole kesälläkään liian raskaan näköinen.
   Ei ehkä auttanut hirveästi... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, se onnistui aika hyvin, vaikka muutaman version siitä sai ottaa, kun aina oli joku sivu vinossa :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)