keskiviikko 1. elokuuta 2012

Herkkuja Pradalta

Hauska muisto Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations -näyttelystä on juhlakirjanen, johon on vielä koottu talojen historiaa, naisten näkemyksiä ja taidonnäytteitä.

Huomasin, että kirjaa saa myös Akateemisesta, joten kokoelmasta pystyy onneksi nauttimaan, vaikka ei Metiin pääsisikään.
Näyttelyn myymälässä oli toki myynnissä kaikenlaista sälää, julisteista, tulenlieskakenkä-joulukoristeisiin tai huulipuna-kuulakärkikyniin, mutta päädyin kirjan lisäksi vain postikortteihin.

Tässä vielä poimittuna Prada.com nettikauppaan tulleita uutuuksia ja hauskoja klassikoita.

Olen jo hetken etsinyt tätä rintaneulaa, se olisi hauska yksityiskohta puvun takissa
Kynä koristaa syksyn mainoskampanjan Prada-miehen rintataskua
Pelikortit saffianon suojissa
Muistitikku
Syksyn it-kengät
Box-henkisyyttä naisille
Trolley olisi hyvä sijoitus

6 kommenttia:

 1. Oon huomannut, et Akateemisessa on monen muotitalon oma kirja. Isoa tiiliskiviä. :) Harmi, et kirjahylly on ihan täysi, pitäis ostaa uusi ja isompi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osa niistä alkaa olemaan jo aika mahtavan kokoisia, huippuna Dolce & Gabbanan Fashion Album, joka painaa 9 kg tai Hermès'n 11-osainen La Maison, joka tuli omassa kantolaatikossa.
   Olen saanut nootin kotoa, että en saa enää tuoda noita kirjoja lisää, kun niitä on kirjahyllyn lisäksi jo joka tasolla. Olen siis vienyt niitä töihin :)

   Poista
  2. Ja lisäksi ne kirjat ovat monesti aika kalliita! Ei voi montaa kirjaa ostaa kerralla että voi syödäkin loppukuusta... Olen kyllä kirjakaupoissa katsellut niitä ja selaillutkin jos on paketit auki. Joskus vielä... :)

   Poista
  3. Niin, no onhan osa vähän hinnakkaampia, mutta niitä kannattaa myös katsoa ulkomaisista nettikaupoista, joissa hinnat voivat olla hyvinkin kohtuulliset. Ja onneksi kiinnostavia uutuuksia ei tule kuin muutama vuodessa.
   Minusta on hauskaa, että on jonkun talon 20-vuoden historia ja mainoskampanjat arkistossa. Ja halvempaa kerätä ne kuvina, kuin vaatteina ;)

   Poista
  4. Heh, minäkin olen saanut noottia kotoa. Joka paikat on täynnä kirjoja, mulla kyllä lähinnä taidekirjoja. Ne ei mahdu enää mihinkään, vaan niitä pitää tunkea jo vaatekaappeihinkin!! :D

   Ja olen samaa mieltä tuosta hinnasta, vähän liian kalliita ovat - toki ymmärrän, että brändi myös maksaa siinä kirjassa...

   Poista
  5. Kuulostaa tutulta ;)
   Niin brändi maksaa kirjassakin... Vaikka ovat ne myös tosi hienosti erikoisratkaisuja käyttäen painettu.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)