perjantai 26. lokakuuta 2012

Galleria Esplanadin ristiäiset

Tällä viikolla näköjään tapahtuu, sillä melkein joka ilta on jotakin menoa. Eilen illalla piipahdin pitkän työpäivän jälkeen Kämp Gallerian uuden nimen juhlinnassa, onnea siis nykyinen Galleria Esplanad! Menee ehkä hieman aikaa ennen kuin tuon uuden nimen muistaa. Ihan hauska nähdä myös liiketila juhlatunnelmassa hienoine valaistuksineen. Huomenna on varsinainen juhlapäivä, jonka kunniaksi eri myymälöistä löytyy mm. erikoistarjouksia ja luvassa on myös esityksiä koko päivän ajan.


Uuteen logoon alkaa jo tottua


Pitihän sitä samalla pistäytyä Luxbagissa, Collage the Shopissa, Kiehl'sillä ja Cosilla.


Tässä pois lähtiessä lennosta napattu asukuva.

Paita/Gucci, housut/Zara, vyö/Chanel - Monacon reissulta
Tuoksu/Gucci pour Homme

Tänään illalla olisi vielä yksi tapahtuma, jos ehdin mukaan Gloria Blog Awards 2012 -gaalaan, jossa palkitaan parhaat ruoka- ja sisustusblogit. Hauska päästä mukaan juhlimaan niitä, suuret onnittelut jokaiselle jo ehdokkuudestakin! :)

6 kommenttia:

  1. Heh, toi ge-logo saa vaan mieleen Guccin ja Uggin ja Guessin ja mtä niitä nyt on... Ei ihan omaperäisimmästä päästä omasta mielestäni;) Mut eipä se nimi shoppailuun vaikuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se muistuttaa noita logoja aika paljon. No tuo on ainakin yksinkertainen ja selkeä :)

      Poista
  2. Tarttuiko liikkeistä jotain mukaan? ;)

    VastaaPoista
  3. Komppaan Pipsaa, aika erikoinen logovalinta..? Jos ehdit illan pippaloihin mukaan niin kerrothan niistäkin, olisi mielenkiintoista kuulla minkälaista siellä oli (mulle tuli kanssa kutsu, harmittaa etten pääse...). Ja kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan kiva tapahtuma, laitan siitä vielä muutaman kuvan. Ei siis mitään erikoista, mutta oli mukava nähdä muita bloggareita ja hauskaa, että tällaisia järjestetään! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)