keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tom Ford Noir

Tuoksu, jota haluaisin päästä jo haistelemaan on Tom Fordin uusi Noir.  Tämä on nähtävästi tämän kauden juttu, kun Chanelin Coco Noir aloitti jo aiemmin tämän tumman buumin. Pitää siis odottaa seuraavaa reissua, jotta saa tietää minkälaisen version muun muassa bergamotti, muskottipähkinä, iiris ja vanilja muodostavat Fordin näkemyksellä. Vaikuttaa lupaavalta!

Kuva/beautysnob.com




8 kommenttia:

 1. Tässä on ainakin parfyymin ainesosat kohdillaan! :-) Minä olen kovin onnellinen, kun tulee tummia tuoksuja lisää - en ole sporttisten hajuvesien tai "vesituoksujen" ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös - pidän paljon tummista ja mausteista tuoksuista!

   Poista
 2. Noihin tummiin ja mausteisiin tuoksuihin meinaa tukehtua. En tiedä ketään jonka iholla ne "tuoksuisivat" muulta, kuin venäläiseltä hyttysmyrkyltä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että näitä tummempia tuoksuja riittää vähempikin :) Minun iholla ainakin nuo käyttämäni mausteisemmat toimivat hyvin. Onneksi valinnanvaraa riittää, niin kaikille löytyy itselle parhaiten sopiva versio :)

   Poista
  2. Totta ja makuasioista ei voi kiistellä, tuoksujenkaan kohdalla. Itse en ole löytänyt koskaan itselleni sopivaa mausteisempaa tuoksua. Muutamaa "semivoimakasta" kokeilleena niissä alkaa äkkiä aina joku tökkimään :( Tykkään raikkaista tuoksuista, en kuitenkaan ihan vesituoksuista, jotka ei aiheuta päänsärkyä ja jättää tilaa henginttää :D Mutta saisi ainakin talviaikaan olla tuoksussa jotain lämpöäkin. Aika vähän tulee onneksi kaupungilla vastaan noita voimakkaissa hajusteissa uivia miehiä. Sen kyllä huomaa jos gaultierin male-hajuvanaa joku vetää perässään, siinä yksi pahimmista :D

   Poista
  3. :) Nuo liian makeat tuoksut aiheuttavat kyllä pahimmillaan päänsärkyä. Miesten tuoksuista, hyviä semi-mausteisia ovat ainakin Spicebomb, Dior Homme, Eau de Sisley 3 ja Valentino.

   Poista
 3. Mä en myöskään erityisemmin pidä tummista ja vahvoista tuoksuista. Oon makeiden vesien mies. Mutta täytyy myöntää, että Tom Fordissa itsessään on aina mega määrä seksikkyyttää ja karismaa. Ostaisin tuoksun, jos se muuttais mut samanlaiseks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo herra Fordilla on kyllä karismaa ja aina kaikki viimeisen päälle - siinä on tyyli-ikoni! Ei haittaisi vaikka tuoksuissa olisi tuollaista sivuvaikutusta ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)